Vendettist Posted June 13, 2006 Author Share Posted June 13, 2006 Малко офф:Бих казал бивш публичен дом скоро не съм ходил и незнам как е ама там кви неща съм гледа не е истина. По темата: Иначе последно време си падам по коктейла "Фреш от лукчета" А именно 150 мента 250 мл спрайт и 2 течни сметанки в халбичка от бира Леле как охлажда това не е истина ПП Към коктейла може да се добави и доволно количество лед Ако видиш някои по заден пост ще разбереш какъв фен сам на ментата кола с мента лимон лед и ухаааа но и сприте става или газирана вода но там след 1л и си труп.А лятото по купоните и над литар мента с кола си правя.Куба либре пия основно сега много е добро АМА МНОГО Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Ако видиш някои по заден пост ще разбереш какъв фен сам на ментата кола с мента лимон лед и ухаааа но и сприте става или газирана вода но там след 1л и си труп.А лятото по купоните и над литар мента с кола си правя.Куба либре пия основно сега много е добро АМА МНОГО Кола с мента и лемонче не съм пил ама трябва да пробвам Иначе за моя коктейл си много прав.След 2 такива незнаеш на коя планета се намираш Пие се 1 и е иделка просто Куба Либре си го пия повече зима сега не ми е по вкуса нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Куба Либре и аз и чат-пат Мохито, което даже е по-за предпочитане, но по рядко се среща в заведенията от първото. Но предимно бира-а-а. Stella Artois естествено Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Куба Либре и аз и чат-пат Мохито, което даже е по-за предпочитане, но по рядко се среща в заведенията от първото. Но предимно бира-а-а. Stella Artois естествено Дамм... за съжаление на много малко места в Плд могат да ти предложат свясно мохито... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 В "Емона" на Васил Априлов го правят много добро,като цяло там лош коктейл не съм пил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Куба Либре и аз и чат-пат Мохито, което даже е по-за предпочитане, но по рядко се среща в заведенията от първото. Но предимно бира-а-а. Stella Artois естествено някои ще ме светне ли кво точно е тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
marto_palen_hal Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 50 мл светъл ром (BACARDI Carta Blanca light-dry или Havana club) 12 листенца мента сок 1/2 лайм (зелен лимон) 2 капки Angostura bitter 15 мл захарен сироп газирана вода Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted April 21, 2007 Share Posted April 21, 2007 Ами...на мен се пада честа да възродя темата от мъртвилото... През лятото най-много ми върви бирата..(предполагам и на повечето от вас).Каквото и да си говорим по-разхлаждащо питие в летните жеги от бирата...нема! Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Ами...на мен се пада честа да възродя темата от мъртвилото...През лятото най-много ми върви бирата..(предполагам и на повечето от вас).Каквото и да си говорим по-разхлаждащо питие в летните жеги от бирата...нема! Студена мента също помага Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 само бира пичове,нищо друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Mastika s tarator Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 само бира пичове,нищо друго The only thing to fear is running out of beer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Mastika s tarator това е на чичо ми рецептата за главоболие ,но той май с айрян беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 това е на чичо ми рецептата за главоболие ,но той май с айрян беше То където таратор, там и айран, само че първото спестява необходимостта от допълнително мезе Аз лично лятото пия основно бира, мастика и джин, но от време на време и от "зимните" алкохоли, за не се съдят после Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Студена биричка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Бира или спрайт с мента... Чиста работа... А иначе, когато ша се напиваме пийм всичко.. Българи сме все пак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 То където таратор, там и айран, само че първото спестява необходимостта от допълнително мезе Аз лично лятото пия основно бира, мастика и джин, но от време на време и от "зимните" алкохоли, за не се съдят после мастиката ми е толкова гадна,че ми се ,джин пих веднъж с шоколадови бонбони,много добре вървят и на вътре и на вънка после,джин не барам повече,само бира и водка Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 ohhh kak mi se dopi biri4ka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 И лято и зима поркам само БИРА Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Личен топ 5 на любима бира: 1.Стела Артоа - само по ресторанти,че малко е скъпичка за всекидневна употреба 2.Туборг - нон стоп.От когато се постопля след зимата до следващата. 3.Бекс - редувам ги чат-пат с Туборга. 4.Хайникен - га падне пия. 5.Каменица - като няма друго кво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 biri4ka ina4e gledam mohito sa pisali hora...v budha sre6tu novotela e hubavo men pone me kefi puk i mqstoto e dosta napred sravnenie s pove4eto pld zavedeniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Студена мента, студен облак, студена бира. И студен джин с тоник също помага. И естествено вариации като мента със спрайт или сода, или облак със спрайт или сода (и мнооооооооооооооооооого лед). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Бира Загорка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 biri4ka ina4e gledam mohito sa pisali hora...v budha sre6tu novotela e hubavo men pone me kefi puk i mqstoto e dosta napred sravnenie s pove4eto pld zavedeniq За заведението съм абсолютно съгласен Иначе само Биричка и то българска. Но за специални моменти - Heiniken Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Пф, няма такова чудо като една мастичка в 5 следобяд! Малко ми се спи сега ама ей на! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.