Vendettist Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Kvo piete prez letnite zegi?Kakav alkohol vi pomaga da preziveete zegata! Az piq MENTA+KOLA(sprait-e malko hardcore,SODA) Sa6to taka 10litrova tuba napalnena s DZIN , TONIK +LIMON+LED+MARKU4 sa6to pomaga...a vie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Да преживея жегите на мен ми помага климатик Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Бирата брои ли се. На мен нищо друго не ми се пие, щото само ме стопля още повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Мляко с мента две към едно. С много лед и пъпеш за мезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Ами... преди и аз се радвах на мента с мляко (50 на 50), но вече ми идва като сокче и ми писна. Вече против жегата използвам всякакви видове коктейли. Помагат и наистина свалят температурата във форма на шотове. Желаещите просто трябва да на момента да ме питат, тъй като болния ми мозък за всеки случай мисли нещо различно(барманите в No Sense могат да потвърдят). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Мастика с айрян и маслини с лук за мезе....може и риба Перла ако си без жена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Как какво пием лятото!!Много ясно яко охладена БИРА Така хубаво ми действа че не е истина Пък и докторката ми каза че е много полезна за болните ми бъбреци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Coca - Cola Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Как какво пием лятото!!Много ясно яко охладена БИРА Така хубаво ми действа че не е истина <{POST_SNAPBACK}> пък и не само през лятото Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Как какво пием лятото!!Много ясно яко охладена БИРА Така хубаво ми действа че не е истина Пък и докторката ми каза че е много полезна за болните ми бъбреци <{POST_SNAPBACK}> Питай докторката как ти действа в тези жеги да друснеш една ледена бира някъде навън. И ако ти каже че е полезно, по-добре си я смени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Питай докторката как ти действа в тези жеги да друснеш една ледена бира някъде навън. И ако ти каже че е полезно, по-добре си я смени... <{POST_SNAPBACK}> Докторката или бирата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Аз ша ви кажа, че от време на време може да се поразхладя с една студена биричка,НО също така ще ви кажа и че така въпросната биричка тряя да се пие топла!"ЗАЩО" ще попитате вие и ще ме помислите за пълен кретен сигурно, че да пия топла бира и то през лятото!Е това е така, защото да можете да усетите вкуса на самата бира, а не като ледено студена да не можете да различите вода ли пиете бира ли пиете.Е все пак и аз както повечето от вас(да не кажа всички)пия бирата студена така, че можете да не си правите труда да четете тия глупости по горе и заради това едно голямо НАЗДРАВЕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Докторката.... Всяка ледена напитка, изпита в подобна жега е ужасен шок за организма... Ако ви е горещо - препоръчвам чай! ТОПЪЛ, не леден... Много по-добре се чувствате... Подсолен таратор също е перфектно средство... с халба таратор (в Даяна-та примерно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 В тая жега не ми се услажда никакъв алкохол . Предпочитам айран или безалкохолно. Не пия бира изобщо(доста хора считат това за много странно). Просто не ми харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Облак - мастика (на кристали) с мента Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Питай докторката как ти действа в тези жеги да друснеш една ледена бира някъде навън. И ако ти каже че е полезно, по-добре си я смени... <{POST_SNAPBACK}> Нали ти казаха, че е полезна за бъбреците. А бе друго си е да удариш нещо студено през лятото. Използването на топъл чай през лятото води до охлаждане, защото тялото започва да се поти. Предпочитам да се залъгвам че ми е хладно с някоя студена бира, вместо да се потя като пор. Иначе скоро пробвах и с добре охладено бяло вино. Беше ми много добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Нали ти казаха, че е полезна за бъбреците. А бе друго си е да удариш нещо студено през лятото. Използването на топъл чай през лятото води до охлаждане, защото тялото започва да се поти. Предпочитам да се залъгвам че ми е хладно с някоя студена бира, вместо да се потя като пор. Иначе скоро пробвах и с добре охладено бяло вино. Беше ми много добре. <{POST_SNAPBACK}> Мисля че нещо си се объркал... Точно бирата те припотява... Чая изравнява температурите. Нататък няма нужда да ти обяснявам...ефекта е ясен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Да да, вярвай си. То ако изпиеш 6-7 бири и те ще те припотат, защото има спирт все пак. Ама как по-точно се изравнява температурата. Не е ли потта регулатора на температурата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Бира, щото разхлажда през лятото Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Да да, вярвай си. То ако изпиеш 6-7 бири и те ще те припотат, защото има спирт все пак. Ама как по-точно се изравнява температурата. Не е ли потта регулатора на температурата. <{POST_SNAPBACK}> Абе прочети малко какво пишеш! ДА потта е регулатор, но регулиране се налага когато има голяма разлика между външната и вътрешната температура. Затова не се пие студено, даже не е полезно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPACEWOLF Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Дайкири-двойно,ледено,без захар..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Peru Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Най вече биричка, а през ддругото време си поркам червен ром "АТЛАНТИК". Под асмата вечер и да си пусна маркуча под масата Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 nai-ve4e biri4ka a moje i nqkoq druga vodka ili masti4ka .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Облаче с айранче или тараторче - аз съм си аграрен тип Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Абе прочети малко какво пишеш! ДА потта е регулатор, но регулиране се налага когато има голяма разлика между външната и вътрешната температура. Затова не се пие студено, даже не е полезно. <{POST_SNAPBACK}> Добре бе. Изпий един 80 градусов чай, при положение че тялото ти е 36,5-37 градуса целзий. Няма ли двойна разлика на температурите ти в тялото. И жега може да бъде и при 35 градуса на вън, така че чая няма какво да уравновесява. А бе аз ще си пия студена биричка или водка с кола (и двете с много лед ) и ще си мисля че съм добре, ти си пий топло чайче. П.П. Не споря, че чая не може да те разхлади през лятото, а по какъв начин го прави. ЕДИТ: Пък и тук се говори за алкохол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.