snake Posted September 15, 2003 Share Posted September 15, 2003 ne moga da se konektna kum play.evrocom.net s wolfenstain viste kavo mi dava pri konekciqta mi kum servera predi mi davashe da se updatne versiqta ot ego sega neste izobsto pomognete ako mojete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 15, 2003 Share Posted September 15, 2003 А ти инсталира ли новия па4 за версия 1.02? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 15, 2003 Share Posted September 15, 2003 По-добре ще е да постнеш това в техния форум... тук вероястнотта Човекът да го види е по-малко вероятна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 15, 2003 Share Posted September 15, 2003 По-добре ще е да постнеш това в техния форум... тук вероястнотта Човекът да го види е по-малко вероятна. Да наистина там Човекът ще ти разнищи проблема http://play.evrocom.net/forum/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 15, 2003 Share Posted September 15, 2003 I vse pak horata, koito mogat da ti pomognat sa go videli...viziram Mr.Tinkertrain, koito dali bez da iska dali naro4no e ocelil pravilniq otgovor...versiqta ti se razli4ava ot tazi na servera. I poneje spomenavash 4e predi ti e davalo update...me navejdash na misulta, 4e si prekusnal update processa i sega si nito na novata nito na starata versiq. Bih ti preporu4al da removenesh igrata i posle da q install nanovo i sled tova polzvaiki nujniq ti update, koito mojesh da namerish tuk, za da mojesh otnovo da igraesh s nas. *.run e za linux a *.exe e za windows, spored OS-a ti si drapni nujniq uodate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted September 15, 2003 Author Share Posted September 15, 2003 I vse pak horata, koito mogat da ti pomognat sa go videli...viziram Mr.Tinkertrain, koito dali bez da iska dali naro4no e ocelil pravilniq otgovor...versiqta ti se razli4ava ot tazi na servera. I poneje spomenavash 4e predi ti e davalo update...me navejdash na misulta, 4e si prekusnal update processa i sega si nito na novata nito na starata versiq. Bih ti preporu4al da removenesh igrata i posle da q install nanovo i sled tova polzvaiki nujniq ti update, koito mojesh da namerish tuk, za da mojesh otnovo da igraesh s nas.*.run e za linux a *.exe e za windows, spored OS-a ti si drapni nujniq uodate dnes sled kato mi stana taka instalirah nanovo igrata ama pak sustata rabota ne mi dava update a tazi kartinka po nagore Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted September 15, 2003 Share Posted September 15, 2003 Pratih ti PM...ako i s tezi obqsneniq, koito sam ti pisal tam ne mojesh da se opravish ne znam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.