Jump to content
BulForum.com

help me moga da se konektna kum play.evrocom.net

snake

Recommended Posts

По-добре ще е да постнеш това в техния форум... тук вероястнотта Човекът да го види е по-малко вероятна.

Да наистина там Човекът ще ти разнищи проблема :)

http://play.evrocom.net/forum/

I vse pak horata, koito mogat da ti pomognat sa go videli...viziram Mr.Tinkertrain, koito dali bez da iska dali naro4no e ocelil pravilniq otgovor...versiqta ti se razli4ava ot tazi na servera. I poneje spomenavash 4e predi ti e davalo update...me navejdash na misulta, 4e si prekusnal update processa i sega si nito na novata nito na starata versiq. Bih ti preporu4al da removenesh igrata i posle da q install nanovo i sled tova polzvaiki nujniq ti update, koito mojesh da namerish tuk, za da mojesh otnovo da igraesh s nas.

*.run e za linux a *.exe e za windows, spored OS-a ti si drapni nujniq uodate.

I vse pak horata, koito mogat da ti pomognat sa go videli...viziram Mr.Tinkertrain, koito dali bez da iska dali naro4no e ocelil pravilniq otgovor...versiqta ti se razli4ava ot tazi na servera. I poneje spomenavash 4e predi ti e davalo update...me navejdash na misulta, 4e si prekusnal update processa i sega si nito na novata nito na starata versiq. Bih ti preporu4al da removenesh igrata i posle da q install nanovo i sled tova polzvaiki nujniq ti update, koito mojesh da namerish tuk, za da mojesh otnovo da igraesh s nas.

*.run e za linux a *.exe e za windows, spored OS-a ti si drapni nujniq uodate

dnes sled kato mi stana taka instalirah nanovo igrata ama pak sustata rabota ne mi dava update a tazi kartinka po nagore

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...