Jump to content
BulForum.com

Проблем с Motorola C385!

Recommended Posts

Здравейте,

От вчера имам сериозен проблем с телефона си!До момоента нямах абсолютно никакви оплаквания, но...вчера взе да блокира-както си е така и изведнъж спира в едно положение и край.Единственият начин да го пусна пак е да извадя батерията, но след малко пак е същото положение!Имате ли идея какво може да е?Не се изключва, а само блокира.....направо не знам!Вече не е и в гаранция, така че май ще ходи на сервиз!Дали това е нещо сериозно, или не?Мерси предварително!

Здравейте,

От вчера имам сериозен проблем с телефона си!До момоента нямах абсолютно никакви оплаквания, но...вчера взе да блокира-както си е така и изведнъж спира в едно положение и край.Единственият начин да го пусна пак е да извадя батерията, но след малко пак е същото положение!Имате ли идея какво може да е?Не се изключва, а само блокира.....направо не знам!Вече не е и в гаранция, така че май ще ходи на сервиз!Дали това е нещо сериозно, или не?Мерси предварително!

Аз имах абсолютно същия проблем но не с такъв телефон точно!!Оказа се че проблема е в софтуера на телефона!!От сервиза ми казаха че е станало така защото съм бил свалял картинки и мелодии на телефона си и това го бъгвало!! :sick Е нали уж има възможност пък се скапва!! :angry: След като ми смниха софтуера всичко се оправи и сега да чукам на дърво не ми е създавал проблеми!!Моя беше още в гранация и тази услуга ми излезна без пари но за теб незнам колко ще ти вземат :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...