DANKO Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Здравейте, От вчера имам сериозен проблем с телефона си!До момоента нямах абсолютно никакви оплаквания, но...вчера взе да блокира-както си е така и изведнъж спира в едно положение и край.Единственият начин да го пусна пак е да извадя батерията, но след малко пак е същото положение!Имате ли идея какво може да е?Не се изключва, а само блокира.....направо не знам!Вече не е и в гаранция, така че май ще ходи на сервиз!Дали това е нещо сериозно, или не?Мерси предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Здравейте, От вчера имам сериозен проблем с телефона си!До момоента нямах абсолютно никакви оплаквания, но...вчера взе да блокира-както си е така и изведнъж спира в едно положение и край.Единственият начин да го пусна пак е да извадя батерията, но след малко пак е същото положение!Имате ли идея какво може да е?Не се изключва, а само блокира.....направо не знам!Вече не е и в гаранция, така че май ще ходи на сервиз!Дали това е нещо сериозно, или не?Мерси предварително! <{POST_SNAPBACK}> Аз имах абсолютно същия проблем но не с такъв телефон точно!!Оказа се че проблема е в софтуера на телефона!!От сервиза ми казаха че е станало така защото съм бил свалял картинки и мелодии на телефона си и това го бъгвало!! Е нали уж има възможност пък се скапва!! След като ми смниха софтуера всичко се оправи и сега да чукам на дърво не ми е създавал проблеми!!Моя беше още в гранация и тази услуга ми излезна без пари но за теб незнам колко ще ти вземат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.