HitMan Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Продавам WebCamera BTC PC-380 with microphone ,камерата е перфектна на 2 месеца има си гаранция и всичко към комплекта.Продавам е защото ми трябват спешно пари. Цена:25 лв тел:0887770489 ИНФО ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Продавам WebCamera BTC PC-380 with microphone ,камерата е перфектна на 2 месеца има си гаранция и всичко към комплекта.Продавам е защото ми трябват спешно пари. Цена:25 лв тел:0887770489 ИНФО ! ! ! <{POST_SNAPBACK}> колко време е гаранцията, към коя фирма, линка не се отваря Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted August 3, 2005 Author Share Posted August 3, 2005 колко време е гаранцията, към коя фирма, линка не се отваря <{POST_SNAPBACK}> Има още към 10 месеца гаранция закупена е от JarComputers,а за линка всичко си работи отваря ми го без проблем ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 а ся го отвори ам за 20лв навит ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.