vas90 Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Има ли такава програма , с която мога да запиша клипче на това , което правя в момента на компютъра . Примерно както е Print Screen при картинките Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 SnagIt Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Windows Media Encoder. download Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 3, 2005 Author Share Posted August 3, 2005 Windows Media Encoder.download <{POST_SNAPBACK}> EDIT Изтеглих SnagIT нещо със втората програмка не мога да се оправя с настроиките ... SnagIT ми се стори наистина добра ! edit : Може ли да записва видео+аудио едновременно и ако да ... как ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Разбира се че може. Ако си избрал и двете оградени нещица от картинката ще имаш видео + звук Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 3, 2005 Author Share Posted August 3, 2005 Разбира че може.Ако си избрал и двете оградени нещица от картинката ще имаш видео + звук <{POST_SNAPBACK}> Мерси много на всички , разбрах това , което исках . Може да затваряте темата , ако никой не се интересува . Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Camtasia Studio 3 е най-добрата програма за това, която знам в момента. Има я в data.bg със крак. Можеш да записваш клипчета на игри. Абе общо взето най-добрата програма за клипчета, която знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.