Jump to content
BulForum.com

Номинации "Златна Тиква Без Семки"

ov3rm4n

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply
правиш впечеление с коментарите си ;)

@blitz наистина ще извадя жезъла на Гандалф....

Strong is the Жезъл with me young n00b! :laughing:

Не е от нашия форум,но пък така не се бях смял отдавна :lol: :ph34r: :D :blink: :tongue

http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=588038

Това наистина е уникална тема :D , нищо, че не е от нашия форум.

ми на един приятел дакела му глътна чорап....

на другия ден цял час се влачеше след него по двора

Чорап е друго имал съм куче то веднъж изяде 2,5 метра въже и го изкарваше(отзад) 2 дена ние понеже не трябваше да го дърпаме го режехме нон стоп като чичко тревичко ама за котката незнам.

:lol: :lol: laugh.gif :lol: :lol:

Aaa!:) Тази май никой не я е номинирал......или греша. Карай :)

Цъкни ме!

мдааам....тази тема въпреки краткия си живот предизвика истински бум...

аз пък си мислех, че са я изтрили, но евала на модовете, че са я оставили та да можем да си я спомняме с усмивка сега--- :bgrin:

• 4 weeks later...
Не е от нашия форум,но пък така не се бях смял отдавна :lol: :ph34r: :D :blink: :tongue

http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=588038

Хахаха! Прочетете цялата тема...

АХАХАХАХАХАХАХ ROFL половин час не спрях да се смея

С огромно удоволствие пиша в една тема, прекрасна, чудесна и адски смислена. За зрителите - може да се насладите на нещо повече от Сблъсък по bTV.

Моята номинация отива за тази тема :)

• 3 weeks later...
Изпревари ме... :D

Честно казано немога да разбера защо е затворена темата на човека. Моя приятелка я бяха спирали на улицата с предложение да си продаде косата и май ставаше дума за доста пари, но впоследствие се отказаха от предложението понеже тя леко си я изрусяваше. Доколкото разбрах искат напълно естествени коси. Та мисълта ми беше, че такива беща се случват, нормална практика са, а вие се подиграхте с човека, едва ли не ненормален го обявихте заради практичното му мислене.

Много заблуден народ има ... коментара ми относно тази тема и вместо да се правите на големи умници се забавлявайте в безмислени теми като биг брадър и стар академи. Не темата трябваше да бъде затворена а някои участници трябваше да бъдат ларнати :zzz

И кое му е тъпото и смешното не мога да разбера??! Коси се купуват!!! От кво си мислите че се правят перуки или се присажда или удължава коса?? Един познат имаше коса до раменете и си я продаде за 100 кинта...

И кое му е тъпото и смешното не мога да разбера??! Коси се купуват!!! От кво си мислите че се правят перуки или се присажда или удължава коса?? Един познат имаше коса до раменете и си я продаде за 100 кинта...

e добре де... :angry:

къде съм казал, че темата е тъпа или смешна...

просто е доста необичайна и поне при мен заглавието предизвика усмивка и интерес...и реших да я постна тук...

да си видял да напиша нещо осмиващо интелекта на автора или нещо.........?

Престанете вече с тази тема. Автора й подходи доста наивно, като очакваше, че тук ще получи каквито и да било смислени отговори освен един - да отиде и да разпита там където трябва.

Освен това тази тема тук е създадена за подобни въпроси.

И кво й е смешното на тази тема??? Че накрая Килеринчо казва: "Баси чата" ли? Глас за темата с яйцата по панагюрски!!! :punk :punk :punk

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...