mandirimuniak Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 хахах даже не е едитнал нещо не ми се вързва Хем е едитната, хем не пише, че е едитната Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Темата е изтрита.Я напишете ква е била, че ми стана интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 16, 2005 Share Posted November 16, 2005 правиш впечеление с коментарите си @blitz наистина ще извадя жезъла на Гандалф.... Strong is the Жезъл with me young n00b! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Не е от нашия форум,но пък така не се бях смял отдавна :ph34r: http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=588038 Хахаха! Прочетете цялата тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Не е от нашия форум,но пък така не се бях смял отдавна :ph34r: http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=588038 Това наистина е уникална тема , нищо, че не е от нашия форум. ми на един приятел дакела му глътна чорап.... на другия ден цял час се влачеше след него по двора Чорап е друго имал съм куче то веднъж изяде 2,5 метра въже и го изкарваше(отзад) 2 дена ние понеже не трябваше да го дърпаме го режехме нон стоп като чичко тревичко ама за котката незнам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 To там, такива теми с лопата да ги ринеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Темата рулззз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Е, просто не мога да се сдържа: тема, пусната днес -link! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Aaa! Тази май никой не я е номинирал......или греша. Карай Цъкни ме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Aaa! Тази май никой не я е номинирал......или греша. Карай Цъкни ме! мдааам....тази тема въпреки краткия си живот предизвика истински бум... аз пък си мислех, че са я изтрили, но евала на модовете, че са я оставили та да можем да си я спомняме с усмивка сега--- Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 14, 2005 Share Posted December 14, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Не е от нашия форум,но пък така не се бях смял отдавна :ph34r: http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=588038 Хахаха! Прочетете цялата тема... АХАХАХАХАХАХАХ ROFL половин час не спрях да се смея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 Ето една интересна тема! Цък! Тепърва ще следим нейното развитие! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 С огромно удоволствие пиша в една тема, прекрасна, чудесна и адски смислена. За зрителите - може да се насладите на нещо повече от Сблъсък по bTV. Моята номинация отива за тази тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 интересна тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 интересна тема... Изпревари ме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Изпревари ме... Честно казано немога да разбера защо е затворена темата на човека. Моя приятелка я бяха спирали на улицата с предложение да си продаде косата и май ставаше дума за доста пари, но впоследствие се отказаха от предложението понеже тя леко си я изрусяваше. Доколкото разбрах искат напълно естествени коси. Та мисълта ми беше, че такива беща се случват, нормална практика са, а вие се подиграхте с човека, едва ли не ненормален го обявихте заради практичното му мислене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Много заблуден народ има ... коментара ми относно тази тема и вместо да се правите на големи умници се забавлявайте в безмислени теми като биг брадър и стар академи. Не темата трябваше да бъде затворена а някои участници трябваше да бъдат ларнати Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 интересна тема... И кое му е тъпото и смешното не мога да разбера??! Коси се купуват!!! От кво си мислите че се правят перуки или се присажда или удължава коса?? Един познат имаше коса до раменете и си я продаде за 100 кинта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 И кое му е тъпото и смешното не мога да разбера??! Коси се купуват!!! От кво си мислите че се правят перуки или се присажда или удължава коса?? Един познат имаше коса до раменете и си я продаде за 100 кинта... e добре де... къде съм казал, че темата е тъпа или смешна... просто е доста необичайна и поне при мен заглавието предизвика усмивка и интерес...и реших да я постна тук... да си видял да напиша нещо осмиващо интелекта на автора или нещо.........? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Престанете вече с тази тема. Автора й подходи доста наивно, като очакваше, че тук ще получи каквито и да било смислени отговори освен един - да отиде и да разпита там където трябва. Освен това тази тема тук е създадена за подобни въпроси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Сбогом!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Сбогом!! И кво й е смешното на тази тема??? Че накрая Килеринчо казва: "Баси чата" ли? Глас за темата с яйцата по панагюрски!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Тази тема е за тук Най-много ме кефи "ne6to sekond hand" Няма такъв смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Тази тема е за тук Най-много ме кефи "ne6to sekond hand" Няма такъв смях Тва кърти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.