Jump to content
BulForum.com

Номинации "Златна Тиква Без Семки"

ov3rm4n

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

не знам дали може да се слагат само постове, но както прецените. ето от мен

на мен пък знаеш ли кво ми е много интересно?

кога непушачите ще почнат да толерират пушачите?е кво,ние не сме ли хора?нямаме ли право на личен избор?

като не ти изнася в заведението,че е задимено и че има н-брой пушачи-ВЗИМАШ СИ ЧАНТИЧКАТА И ОТЛИТАШ!

никой не те кара насила да ходиш по кафенетата

де*ба и тъпото общствео,в което живеем...уфси

оплачи се в общината тогава.

уупс,или не,май ще е по-добре да се оплачеш на арменския поп за това.

Ако може да се номинират и цели user-и , ето го моето предложение - http://www.evrocom.info/invision/index.php?showuser=7248

Въпрос. Защо точно него. Има къде-къде по-малоумни хора от него.

Ако става дума з аноминация на юзъри аз номимирам моя любимец Lord_Gudo :P :) :D.

Тва момченце ако при всяко влизане във форума не изръси една кофа с простотия аз станиол да стана.

Ако става дума з аноминация на юзъри аз номимирам моя любимец Lord_Gudo :P :) :D.

Тва момченце ако при всяко влизане във форума не изръси една кофа с простотия аз станиол да стана.

Но пък прави шоуто, нали ? :P

Ако става дума з аноминация на юзъри аз номимирам моя любимец Lord_Gudo :P :) :D .

Gudo си е Ентелегентно момче, лично си го познавам... ;)

ся че като влезне във форума се лигави кат' разпран е отделен случай...

иначе вкарва fun човека пък и допринася доста за разнообразието на форума, тъй че лошо няма... :P

Еdit:иначе номинирам тази тема...да разменяш живи същества за кола... :huh:

нещо не ми се връзва.... :wacko:

Затва казвам че ми е любимец. Много яко става тука с него. :P Определено ни оправя настроението на всички.

Ми пича ми е приятел от има няма 5 години вече и много добре ми е ясно че във форума се лигави.Не ви е на главата за да видите че няма да ви е толкова смешно.Иначе пича си е точен няма спор :P

NightWolf Blitz_krieg_1941 мен как ме намесихте в тва просто незнам?!?Какво ми има?По какво съдите че съм малоумен?

NightWolf Blitz_krieg_1941 мен как ме намесихте в тва просто незнам?!?Какво ми има?По какво съдите че съм малоумен?

Аз те оправдавам. Ванката нещо се заяжда. :P

Затва казвам че ми е любимец. Много яко става тука с него. :P Определено ни оправя настроението на всички.

Мдам ама не го виждам последно време...Аз ли не го мяркам или наистина го няма!?

Мдам ама не го виждам последно време...Аз ли не го мяркам или наистина го няма!?

Offtopic:

кара човека 13-ти клас...от учене не му остава време да се отбие тук... :closedeyes:

правиш впечеление с коментарите си ;)

@blitz наистина ще извадя жезъла на Гандалф....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...