maddrum Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Мога ли да се самономинирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Мога ли да се самономинирам ти директно печелиш първо място Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Мога ли да се самономинирам Твойта тема кърти И аз гласувам за нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Мога ли да се самономинирам Oshte 1 glas ot mene ;]! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 ROFL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 не знам дали може да се слагат само постове, но както прецените. ето от мен на мен пък знаеш ли кво ми е много интересно? кога непушачите ще почнат да толерират пушачите?е кво,ние не сме ли хора?нямаме ли право на личен избор? като не ти изнася в заведението,че е задимено и че има н-брой пушачи-ВЗИМАШ СИ ЧАНТИЧКАТА И ОТЛИТАШ! никой не те кара насила да ходиш по кафенетата де*ба и тъпото общствео,в което живеем...уфси оплачи се в общината тогава. уупс,или не,май ще е по-добре да се оплачеш на арменския поп за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Мога ли да се самономинирам Хахаххахаа, давам ти и аз един глас, тва направо ме разцепи, особено онва с магарето и новата кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Ако може да се номинират и цели user-и , ето го моето предложение - http://www.evrocom.info/invision/index.php?showuser=7248 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Ако може да се номинират и цели user-и , ето го моето предложение - http://www.evrocom.info/invision/index.php?showuser=7248 Въпрос. Защо точно него. Има къде-къде по-малоумни хора от него. Ако става дума з аноминация на юзъри аз номимирам моя любимец Lord_Gudo . Тва момченце ако при всяко влизане във форума не изръси една кофа с простотия аз станиол да стана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Въпрос. Защо точно него. Има къде-къде по-малоумни хора от него.Ако става дума з аноминация на юзъри аз номимирам моя любимец Lord_Gudo . Тва момченце ако при всяко влизане във форума не изръси една кофа с простотия аз станиол да стана. Но пък прави шоуто, нали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Въпрос. Защо точно него. Има къде-къде по-малоумни хора от него.Ако става дума з аноминация на юзъри аз номимирам моя любимец Lord_Gudo . Тва момченце ако при всяко влизане във форума не изръси една кофа с простотия аз станиол да стана. Gudo си е Ентелегентно момче, лично си го познавам... ся че като влезне във форума се лигави кат' разпран е отделен случай... иначе вкарва fun човека пък и допринася доста за разнообразието на форума, тъй че лошо няма... Еdit:иначе номинирам тази тема...да разменяш живи същества за кола... нещо не ми се връзва.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Затва казвам че ми е любимец. Много яко става тука с него. Определено ни оправя настроението на всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Въпрос. Защо точно него. Има къде-къде по-малоумни хора от него.Ако става дума з аноминация на юзъри аз номимирам моя любимец Lord_Gudo . Тва момченце ако при всяко влизане във форума не изръси една кофа с простотия аз станиол да стана. Ми пича ми е приятел от има няма 5 години вече и много добре ми е ясно че във форума се лигави.Не ви е на главата за да видите че няма да ви е толкова смешно.Иначе пича си е точен няма спор Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 NightWolf Blitz_krieg_1941 мен как ме намесихте в тва просто незнам?!?Какво ми има?По какво съдите че съм малоумен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 NightWolf Blitz_krieg_1941 мен как ме намесихте в тва просто незнам?!?Какво ми има?По какво съдите че съм малоумен? Аз те оправдавам. Ванката нещо се заяжда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stil_L Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Мога ли да се самономинирам Просто ми разби фантазиите!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Затва казвам че ми е любимец. Много яко става тука с него. Определено ни оправя настроението на всички. Мдам ама не го виждам последно време...Аз ли не го мяркам или наистина го няма!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=26595 ХАХА!!! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 Цък Направо се побърках от смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted November 10, 2005 Share Posted November 10, 2005 http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=26595 ХАХА!!! :ph34r: Хехех! Смях,смях ама да разменяш живо същество за кола?!? Как звучи само! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 11, 2005 Share Posted November 11, 2005 Мдам ама не го виждам последно време...Аз ли не го мяркам или наистина го няма!? Offtopic: кара човека 13-ти клас...от учене не му остава време да се отбие тук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 тази Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 NightWolf Blitz_krieg_1941 мен как ме намесихте в тва просто незнам?!?Какво ми има?По какво съдите че съм малоумен? правиш впечеление с коментарите си @blitz наистина ще извадя жезъла на Гандалф.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 тази Тази тема изби конкуренцията няма равна 2-ра такава едва ли някой ще може да сътвори Възхищавам се направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 хахах даже не е едитнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.