WriteR4e Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 ми човека не знае какво да прави докъто чака бойлера и събира мнения <{POST_SNAPBACK}> Аз пък имам чувството, че целта на темата беше да влезне в тази, в която в момента пиша! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Аз пък имам чувството, че целта на темата беше да влезне в тази, в която в момента пиша! <{POST_SNAPBACK}> Всеки трябва да има цел в живота Темата за бойлера ме разцепи от смях, въпреки краткия си живот. Имаше доста сериозни размишления в нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Абе не е лошо да има такива тъпи теми, като тая с бойлера и тая с циците, ама да си имаме отделен подфорум(защото даже и "тя и той" е твърде сериозен подфорум за такива простотии) и там да се пишат каквито и да е простотии, за да не се отваря само работа на модерите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Аз гласувам за тази оргазъм в прахосмукачката Хаха тва за мекиците ме разсипа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Своето място заслужава и Ганкиното edit: Можеше и да е в "Да се посмеете малко", но цялата тази тема си е точно за тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Какво ще кажете за тази Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Какво ще кажете за тази <{POST_SNAPBACK}> С тази вече имам 3 теми за номинациите Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Аз също подкрепям : 'Да те пецкат калинките' ХАХА! Толкова съм се смял,че.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Новото умотворение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Темата за овцете е супер още един глас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Новото умотворение... <{POST_SNAPBACK}> Тъкмо се чудех дали да го предложа. Вече ги поствате тук със скоростта на светлината тези теми, още при излизането им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Няма край Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Няма край <{POST_SNAPBACK}> няма и да има Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен. Алберт Айнщайн Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Dryj тоя ТАпанар на месеца, но дори и 5-тата поправка няма да го спаси от "Тапанар на месеца" - reply Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Нека разгледаме и видовете екскременти все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Ето една номинация и от мен. Click me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 тази Бреййй скочи цената на бензина и набързо изкупиха подложките за мишки до една... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Отдавна никой не е писал в темата (чак се уплаших, че са свършили веселите теми) Ето тази ме развесели много Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Отдавна никой не е писал в темата (чак се уплаших, че са свършили веселите теми) Ето тази ме развесели много Объркал е бутоните при пускането на темата. Оправих му я за да няма разни "изцепки" в нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 Ново творение: click! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Цял ръст, от главата надолу? и според мен така е най-добре....,за който иска да бъде анонимен,а ако е и с главата още по-добре...може да се познаем ....... хахаха това много ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Няма как да не споменем това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Няма как да не споменем това Vze mi go pred nosa ;]! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.