Vendettist Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Lol iztriha mi temata za nakrivenoto pi6le! a ne triqt drugite prostotii Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Абсолютен фаворит: Смях Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 5, 2005 Author Share Posted August 5, 2005 Моя фаворит е със заглавие " Zapoznanstva mejdu chlenovete M+F, M+F ( no other alowed ! )" дъъълго размишлявах, след като темата е за M и F кои ли са тези other дето не са alowed в нея и стигнах до извода, че става дума за третия пол, а именно - интерпол бухахахахахахха Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Има предвид, че не са позволени други комбинации М+М и Ф+Ф Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Има предвид, че не са позволени други комбинации М+М и Ф+Ф <{POST_SNAPBACK}> Хех добре обясняваш. Не мисля, че ov3rm4n не се беше досетил и сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Хех добре обясняваш. Не мисля, че ov3rm4n не се беше досетил и сам <{POST_SNAPBACK}> аз пък мисля,че не беше се сетил.кво от това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Аз мислех, че професорите се купуват по-тайничко,НО Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Не знам за вас, но при срещата с ей тая тема - http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=30069, аз преживях РАЗБИВАНЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Не знам за вас, но при срещата с ей тая тема - http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=30069,аз преживях РАЗБИВАНЕ <{POST_SNAPBACK}> M дам, интересна тема беше. Тема, в която хората да определят за какво е темата. Пък и беше по времето когато бяха модерни патриотично настроените спамери спрямо варез-а, които не са чували за бутона репорт. Реаултата, са две изписани страници с пълни глупости и иконки на спам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Извинете, че съм малко offtopic, ама все пак някой успя ли да разбере тая личност какво точно искаше да каже?? Ако не точно, то поне приблизително. От чиста любознателност питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Извинете, че съм малко offtopic, ама все пак някой успя ли да разбере тая личност какво точно искаше да каже?? Ако не точно, то поне приблизително. От чиста любознателност питам <{POST_SNAPBACK}> И аз не разбрах, но беше много смешно. Ето още екзистенциални проблеми: ????? Тук също е доста загадъчно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Прясна, прясна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Аве имаше една тема "Как правят патките" или нещо подобно ама нещо не мога да я намеря... Още едно предложение Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Ама това си е направо нож с две остриета. По-добре давайте само теми които не са затворени, че все се намира някой да ги вдигне. Като тази сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Прясна, прясна... Взе ми предложението! тамън се гласех да го напиша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 7, 2005 Share Posted August 7, 2005 МЕКИЦИ Те тва е темата Чак не се сдържах и постнах в нея, толкова изкусителна е <{POST_SNAPBACK}> АААААА тва размаза! http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=8643http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=8701 http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=8700 http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=5370 Това са ЗА СЕГА, защото не ми се рови! <{POST_SNAPBACK}> Перверзник! Имам процедурно решение - вместо "Златна Малинка" номинациите да бъдат "Златна тиква" - да се раздават есента на заслужилите тиквеници. Предлагам темата Търси се жена за Лорд Гудо, а самия Гудо - за номинация! <{POST_SNAPBACK}> Абе темите в които се базикаме с Gudo са върхът бе. И клуб "Идиот беше яка ама... не е никак тъпа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Да те пецкат калинките! ХАххаха!Не разбрах само какъв беше замисъла на темата?Има такава за флашчета, там можеше да иде. И флашчето не е кой знае какво, само че се смеееш, щото е просто и няма никакъв смисъл! Абе Весооооо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Не е ли време за анкета вече? Като гледам, не валят нови номинации Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 1, 2, 3, 4, 5, тази определено!, 7, 8, 9 10, и темите, които Deftur каза, без тази за чорапите(тя е готина ). <{POST_SNAPBACK}> Да....определено е идеино да дадеш свой теми като свръх "обратното на остри"! Аз да се разпиша със Сякаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Да те пецкат калинките! ХАххаха!Не разбрах само какъв беше замисъла на темата?Има такава за флашчета, там можеше да иде. И флашчето не е кой знае какво, само че се смеееш, щото е просто и няма никакъв смисъл! Абе Весооооо... <{POST_SNAPBACK}> Аз затва я пуснах ве да ма вкарат в номинациите Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Няма как да пропуснем най-новата простотия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Нещо немога да схвана, каква е целта на тази тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Нещо немога да схвана, каква е целта на тази тема... <{POST_SNAPBACK}> ми човека не знае какво да прави докъто чака бойлера и събира мнения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.