kopche Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Поне аз всеки път, като я чуя, се депресирам... иначе като музика е чудесна, но САМО СЕ ЗАСЛУШАЙТЕ В #@$% Й ТЕКСТ! <-линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvi Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 ot kude q izmukna taq pesen Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Що бе, ако не се заслушваш в текста песента е хубава. Имаше една песен. Най-глупавата която до сега съм слушал. Прилича по-скоро на аматърско изпълнение и сигурно е такова. Казва се "Papa Sam - Medy Medy Cry". Не се сещам къде има линк сега, но ако я намеря ще дам. Ako някой се сеща и знае къде я има като линк да каже. Всеки който е слушал песента, знае колко е отвратителна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Бях набарал една класация наскоро Top 10 Dumbest Songs Ever и там на второ място беше Fuck A Dog на Blink 182. Чуйте я, текстът е уникум, мелодията радва, а те пеят като овце Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Що бе, ако не се заслушваш в текста песента е хубава. Имаше една песен. Най-глупавата която до сега съм слушал. Прилича по-скоро на аматърско изпълнение и сигурно е такова. Казва се "Papa Sam - Medy Medy Cry". Не се сещам къде има линк сега, но ако я намеря ще дам. Ako някой се сеща и знае къде я има като линк да каже. Всеки който е слушал песента, знае колко е отвратителна. <{POST_SNAPBACK}> Песента се казва "Maddy Maddy Cry" и е супер яка! Ако ми кажете къде и как да я кача ще го направя. А моята номинация е за една песен на Fear Factory...сега не мога да намеря.В mp3.com.hk я няма.Помня че беше от 4-тия албум.Ако го намеря ще едит-на мнението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Най-отвратителната песен на света е "YMCA", толкова е гнусна, че чак тръпки ме побиват, буквално.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 абре на няколко водки в No Sence става... http://www.scvymca.org/ysong.html Само дето идеята на YMCA не ми допада В момента свалям на kopche-то песничката Edit ужас!.. то музиката да беше свясна поне Иначе отвратителни песни колкото искаш. Най-противна в последно време ми е Стриптииз на Ивана Друга отвратитка е онази помия Dragostea Din Tei... кво беше там.. да не заравяме и онова "Obsession" от което ми се обръща стомаха. Абре изобщо една музика като почнат всички да и се кефят, тя автоматично се превръща в тъпа за мен afx е индивидуалист по природа и затова поздравявам всички такива със: Mu-Ziq - Swan Vesta или Caustic Window (Aphex Twin) - Clayhill Dub (това последното като го пусна в голфчето и почва да ми насича много странно звука на въздушната струя...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Поне аз всеки път, като я чуя, се депресирам... иначе като музика е чудесна, но САМО СЕ ЗАСЛУШАЙТЕ В #@$% Й ТЕКСТ! Абе да не съм изтеглил нещо друго, щото песничката е в рамките на поносимото слушане. Айде някой да й преведе текста, че слушах, слушах... Иначе от музикална гледна точка (знаете, че е кавър) към иначе добрата основа са добавени някои доста долнопробни звуци и ефекти, които развалят общото впечатление....не знам какво са целяли с това, но все пак е soundtrack и някои подобни "простотии" се допускат... А като говорим за "депресиращи текстове", мен лично ме депресират много повече някои текстове на чалги, в съчетание с безкрайното им повторение и върлия кючек, който върви отдолу. Ако някой иска да ме унищожи като личност, достатъчно е да ме заключи в една стая и да и да зацикли на повторение някой такъв "бисер" - гарантирано ще сдам багажа още в първия час.....китайската капка нищо не е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Шефе не се стягай...аз съм член на YMCA...а Village People са си педеруги и песента наистина е повръщаница. По темата - всичко де е чалга и 98% дето е рап и 98% дето е електронно ми е гадно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 98% дето е електронно ми е гадно... <{POST_SNAPBACK}> Има електронно и електронно (IDM и Ambient рулез) Не знаех че си член на YMCA ще се радвам да ми разясниш какво представлява тази организация че не ми е ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Има и електронно даже...затова си оставям някакви проценти. Повече не ми трябват. За YMCA - не ти трябва на теб, но за мен става - веселба е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Песента се казва "Maddy Maddy Cry" и е супер яка! Ако ми кажете къде и как да я кача ще го направя.А моята номинация е за една песен на Fear Factory...сега не мога да намеря.В mp3.com.hk я няма.Помня че беше от 4-тия албум.Ако го намеря ще едит-на мнението. <{POST_SNAPBACK}> 4-ти албум. Ама тоя човек сериозно ли се е занимавал с музика. Аз пък като я изтеглих песента, беше с това заглавие (Medy medy cry). Обаче не си спомням от къде я изтеглих. За това взех че я качих тук. Тъкмо ще направя малко и реклама на сайта. Според мен е много удобен за качване на временни файлове. Можете да качвате неограничено файлове до 60 МВ, дори и да не сте се регистрирали. Регистрацията също е безплатна. Ъплоудва се от http://www.savefile.com/filehost/ . Там е работата, че файловете се трият след 30 дена, за това казвам временни. Но е добро средство за темите като "търся една песен" или "Mp3 Requests". П.П. Не се сетих къде другаде да кажа за него, така че се възползвах от случая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 4-ти албум. Ама тоя човек сериозно ли се е занимавал с музика. <{POST_SNAPBACK}> Не бе на Fear Factory 4-тия албум Виж внимателно какво съм писал...и все пак незнам откъде да намеря Fear Factoy та да ви я покажа тая песничка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Дайте линк за умсата Стига ве хора, за какво ви е такава тема взаимно да се отвращаваме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Не бе на Fear Factory 4-тия албум Виж внимателно какво съм писал...и все пак незнам откъде да намеря Fear Factoy та да ви я покажа тая песничка. <{POST_SNAPBACK}> Опа, да бе верно. Зомбирал съм се нещо. Ами провери в дата.бг. Все още може да намериш нещо с търсачката по случайност. Ето какво намерих аз: http://store1.data.bg/screamer/MP3s/Fear%2...-%20Digimortal/ http://store1.data.bg/master/MP3'z/-=M...Fear%20Factory/ http://store3.data.bg/icebreaker/Music/Fea...VANCE-2004-ESC/ http://store1.data.bg/batnasox/InTervYtaSgRUpi/ - ето ти и малко текстове, ако я намериш тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Най-отвратителната песен на света е "YMCA", толкова е гнусна, че чак тръпки ме побиват, буквално.. <{POST_SNAPBACK}> бах тая сектантска песен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 За YMCA съм съгласен ... мноу тъпа песен ... За "Dragostea Din Tei" - не моа да я понасям ... гадни Ромънски педа*чета се опитват да пеят А за "Maddy Maddy Cry" - пффф такава болна песен няма Иначе добавям всички песни на Кати и ония рязания дет пее неква чалга както и всички туркини от Пайнер .../me cast Death to them Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Метъла-опа то било стил не песен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Аз мразя на един DJ Visage имаше няква песен за Шумахер. Тая песен и възпятия в нея SUX Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 И следващия пост би треало да бъде по мое осмотрение от сорта ,че еди койси ше на прай 'шитбрейк' върху аватара ти...затварям темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.