Runner Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Ако някой прелага такъв модем, да напише офертата си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Вътрешен Lucent 56К -нов 8 лева Външен Elsa 56K -30 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Вътрешен Davicom 33.6 на ISA-слот - 1 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 А на някой да му се намира излишен USR/3com Courier V.Everything? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Acorp Fax Modem V.92 56K data/fax/speakerphone 5лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Вътрешен Davicom 33.6 на ISA-слот - 1 лв. <{POST_SNAPBACK}> Хехе, Миро, каква е тая смешна цена, все пак това е модем И аз имам също такъв, и му искам 3 лв, имам всичко към него - кутия, диск с драйвери и софтуер и т.н., а пък и колкото да си платим пътните ако човека не го вземе от вратата ми Ами какво като е модем , дай да продаваме 5 МВ дискове х 5 лв - все пак са дискове Като няма търсене, и цената е ниска - кой използва вече модеми Оставаше и да не си схванал майтапа ми . Разбира се така е, много хора пускаха теми да си продават такива модеми, и никой от тях не успя. Струва ми се че вече няма този интерес дори за предлагане в теми като тази, понеже вече никой не вярва да вземе повече от 5 лв за такова нещо. А за дисковете, ами и за 10 и за 20 лв може да се продадат, какво като са 5 МБ-ови , най-вероятно с антикварна цел, някой ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Хехе, Миро, каква е тая смешна цена, все пак това е модем Ами какво като е модем , дай да продаваме 5 МВ дискове х 5 лв - все пак са дискове Като няма търсене, и цената е ниска - кой използва вече модеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnnie_Walker Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Motorola SM56 speakerphone v90 PCI - 5 лева Неизвестен модем PCI - 4 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.