Jump to content
BulForum.com

LG U8120 или Nokia 6260

Кой да избера?  

24 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ми щом предпочиташ мидичките ти препоръчвам горещо ЛГ-то!!Много добре решение е въртящата му камера пък май също има и функция видео разговор докато немисля че НОКИА-та има по простата причина че камерата е отсрани на телефона :)

:woot -Че нали капака се върти!?Аз съм го разглеждала-може камерата е към мен

За мен ЛГ-то е много по-добро решение пък и за сметка на това като гледам ти май искаш да изпъкнеш пред приятелите си с хубаво телефонче!!Много по-голямо впечатление ще направиш с ЛГ-то защото просто е много по рядък телефон пък и за мен лично по-добър от НОКИА-та ;)

Обиди ме...не ми трябва да изпъквам.А как можа да кажеш,че ЛГ-то е по-хубаво от нокиата :woot Просто е на далавера,но за сметка на това е използван и ме е страх,защото не знам дали не е бил в идиот като мен и да е изпускан по стълби,да мокрен и подобни :)

:woot -Че нали капака се върти!?Аз съм го разглеждала-може камерата е към мен

Капака се върти ама камерата на 6260 не е на капака!!Явно не си го разгледала добре!!Камерата се намира отсрани на долния капак!! :P А на ЛГ-то камерата се върти във всички посоки което е много по яко :)

Едит:Да бе верно че наистина камерата може да е и към теб сорка ;)

Едит:Да бе верно че наистина камерата може да е и към теб сорка ;)

Здрасти:)

Едит:/ Амчи...аз такова...ще си взимам нокиата във вторник :)

Голяма грешка! Не ходете при тези тарикати. .....

Аз пък съм купувал 2 телефона от тях и не съм имал проблеми. Може би защото не се е налагало да ходя да се разправям с тях за гаранция и т.н. незнам, просто ме кефят защото винаги има голям избор и цените са им ниски.

Ми щом предпочиташ мидичките ти препоръчвам горещо ЛГ-то!!Много добре решение е въртящата му камера пък май също има и функция видео разговор докато немисля че НОКИА-та има по простата причина че камерата е отсрани на телефона :)

Видео разговор е безполезна екстра защото трябва да го поддържа оператора, а познай това тука кога ще стане.

Нокията пък има Push Тo Тallk, аре де ! Само дето и той не се поддържа още от операторите :)

И това да кажеш че това LG е по-зле от тази Нокия е направо смешно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...