evi^^ Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 значи от известно време се чудя кое от двете да избера-и по двете съм еднакво зарибена и разчитам сега на вас,като хора с опит да дадете някой -друг съвет,пък и тъкмо ще обясните защо сте избрали именно sk8 или bl8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Не карам , но предпочитам sk8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Като за начало-много малко момичета карат скейт .Друго-скейтът е май по-труден за каране,защото не ти е на краката,което го прави по-лесен за губене докато караш.А ти всъщност как смяташ да караш?Смяташ ли да правиш някакви "номера",защото ако не смяташ-купувай някакви фитнес кънки,защото няма смисъл да дадеш много пари за скейт и само да буташ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted August 5, 2005 Author Share Posted August 5, 2005 ам,не знам вече.като че ли повече на sk8 се кефя-знам че малко момичета карат,но защо да не съм една от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 sk8 is gr8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 sk8 is gr8 <{POST_SNAPBACK}> Реплика на място . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsakex Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Глупаво! "Кажете ми какво да ям!" Въпроса е толкова тъп, че направо се чудя как може да се зададе такъв. Иначе анкетата си е на място. И понеже повечето момичета са болни на тема "любов" един друг въпрос. Все едно е да кажеш "С кое момче да обичам,щото не знам как е по модерно?" Аз лично се кефя много повече на скейта, лично съм карал, но без много успех. (олинца, showe-it...) За това реших да премина към друг вида четириколесно превозно средство - "Москвич". С него поне по-трудно се пада и струва колкото един ПРО скейт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 абе кви са тия тъпи въпроси?xsakex е напълно прав.кво питаш такива глупости???купи си едно колело,по възможност с помощни колела,и тръгвай да въртиш из града.баси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 абе кви са тия тъпи въпроси?xsakex е напълно прав.кво питаш такива глупости???купи си едно колело,по възможност с помощни колела,и тръгвай да въртиш из града.баси... <{POST_SNAPBACK}> Ма тва е evi^^ кво се учудваш детето има повече затворени топици отколкото е пуснала. Пък и като видиш темата й "Какво е ТЕЦ" тази ще ти се стори по-малко тъпа. Иначе..просто е малко детето Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 29, 2005 Share Posted August 29, 2005 Нито едното, нито другото и двете са в гъза! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Нито едното, нито другото и двете са в гъза! <{POST_SNAPBACK}> Ти си в гъза! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Ти си в гъза! <{POST_SNAPBACK}> TRUE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Пичове скейта е яка раота ама боли бе майна ... и е малко скъпичко та затва са запрях рано-рано Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 i az sam na su6toto mnenie SK8isGR8 a 4e e v ga*a malko trudno 6e si go za*re6 v ga*a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.