Jump to content
BulForum.com

RQ:Koral english dictionary

miro123

Recommended Posts

Towa e citat ot foruma na data.bg, stawa duma za german koral-a ma sigurno i za english shte raboti.

Tuk ima CD-image na rechnika s obiasnenieto che imalo zashtita i ne moje da se kopira CD-to normalno.

Neka vi kaja kak moje da mahnete tazi t.n. "zashtita" i da si napravite normalo cd, koeto da moje da se kopira i da ne iska CD-Key pri instalacia :

kopirate ot "zashtitenoto" cd direktoriata Wave i failovete

autorun.inf

diction.ico

readme_bg.txt

readme_en.txt

data4.dll

sled tova preimenuvate data4.dll na setup.exe i gotovo - veche mojete da go zapishete na cd, kato ne zabraviate da slojite label-a na diska da bude GKGD_2 kakto e na originala.

Tova e. Tezi koito ne im triabva funkciata za izgovariane na dumite, moje da vzemat samo data4.dll, da go prekrustiat na KoralGermanDict.exe primerno, i da si go zapishat niakade po diska ili na cd zaedno s drugi programki... kakto vi e udobno.

problema e w towa che tia nekadurnici proweriawat bukwite na ustroistwata ot a: natatuk edna po edna i kato nameriat CD-ROM, proweriawat za originalno cd w nego i poweche ne tursiat, i ako imash 2 CD-ROMa i slojish diska wuw wtoria, niama da go nameri dori i da e originalnoto CD... Ta znachi programistite deto sa go pisali towa, ili ne sa chuwali che chowek moje da ima poweche ot edin CD-ROM ili sa bili mnoooooogo murzeliwi ta da ne zawurtiat edno cikulche da proweri i ostanalite cd-romi...

• 5 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...