ThE_UfO Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Тая работа вижте тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Това трябва да е някакъв нов ектремен спорт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 тцтцт...щеше да ме изкефи тоя тъкмо като скочи рейсаджията да стъпи на педала с двата крака Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Трябваше да даде на задна и да забие спирачки. После да слезе и да го напука с шамари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted August 1, 2005 Author Share Posted August 1, 2005 Трябваше да даде на задна и да забие спирачки. После да слезе и да го напука с шамари. <{POST_SNAPBACK}> Е ти ако мислиш че шофьора на рейса е разбрал че тоя скача... Както виждаш делничен ден в София, следобяд към 1700, претъпкан рейс, потни пенсионери, шофьора едва ли е разбрал какво става + това е моста на любовта, може да е бил фюубен но да са му резнали кфитанцията Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Ако бях на шофьора слизам и му вкарвам един шамар по бузката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Брао ве ..... тва ма изкефи ...... на 300 метра от НДК моста тия са фурлят върху автобуси а кой се изкрещя ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Само бой ще го оправи тоя. Ама много бой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 хах олигофрен,поне да беше скочил малко по-смело Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Ако бях на шофьора слизам и му вкарвам един шамар по бузката. <{POST_SNAPBACK}> А иначе къде другаде вкарваш шамари? (освен по бузката) + че типа беше с каска. Според мен пък такива неща трябва да ги има. Ако го е накарало да се почувства по-добре и му е вдигнало адреналина, защо не? Типа си е направил кефа, а ние седим и му обсъждаме действията.Некак си в случая не знам кои са тъпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 А иначе къде другаде вкарваш шамари? (освен по бузката) + че типа беше с каска. Според мен пък такива неща трябва да ги има. Ако го е накарало да се почувства по-добре и му е вдигнало адреналина, защо не? Типа си е направил кефа, а ние седим и му обсъждаме действията.Некак си в случая не знам кои са тъпи <{POST_SNAPBACK}> това изобще не ме накефи ако е екстремен спорт поне да не застрашава някой , бати глупавите шопи , ми ако рейса беше тръгнал докатао слиза и другуя мине през него , как во ще кажеш на майкаму ми то му стана по добре малко адреналинче , такива хора не заслужават уважение Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Бахти и консервативните пловдивчани дето сте, бати и снобския град където сме. Прави си купона челяка, забавлява се без да застрашава абсолютно никой. В Пловдив скоро такова нещо няма да видим, защото освен чалга, " фолк певици " и " лоши момчета " друго няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Абе, само мен ли ме дразни все по-честата употреба на израза "по дефаулт"? Някак си не е хич български и може спокойно да не се ползва за щяло и нещяло. Съжалявам, че не съм по темата, но се дразня на такива явления. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Абе, само мен ли ме дразни все по-честата употреба на израза "по дефаулт"? Някак си не е хич български и може спокойно да не се ползва за щяло и нещяло. <{POST_SNAPBACK}> i az po4nax da se drazna imame xubav ezik a si4ki polzvat nqkvi nasrani dumi4ki kato default i nqkvi prosto sakra6teniq koito polovinata ne gi razbiram.....kvo tolkova li vi marzi mi pi6ete pls , nz , 10x , u , i o6te 12012 vida gluposti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Бахти и консервативните пловдивчани дето сте, бати и снобския град където сме. Прави си купона челяка, забавлява се без да застрашава абсолютно никой. В Пловдив скоро такова нещо няма да видим, защото освен чалга, " фолк певици " и " лоши момчета " друго няма. <{POST_SNAPBACK}> Ами ела да видиш тогава, как е се мятам върху автобуси от античния театър, доста по-весело е, а и неползвам каска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Ами ела да видиш тогава, как е се мятам върху автобуси от античния театър, доста по-весело е, а и неползвам каска. <{POST_SNAPBACK}> Е незнаех, че имаме такъв по4итател на екстремнит спортове във форума. Мислих те за фен на животинките. Смятам да приема покана ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted August 2, 2005 Author Share Posted August 2, 2005 Във всяка тема винаги ще се намери някой ФИЛОЛОГ да се намеси, да си изкаже компетентното мнение за кирилицата и за латиницата, за чуждиците и заемките, за на баба му фърчилото... Я защо било дефаулт, що било лимбус, ами не инбус, защо някои пишели на латиница, трети пък правописни грешки правел... Еми много просто, неможе всички да са КОМПЕТЕНТНИ ФИЛОЛОЗИ ПРОФЕСОР-АКАДЕМИЦИ като вас! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Само бой ще го оправи тоя. Ама много бой. <{POST_SNAPBACK}> Даже още повевче бой! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Мен пък ми е много интересно кой е живял в София, със софиянци... Поне година... че да се изказвате всички колко са тъпи шопите като цяло Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Селиндбър от всякъде!!Няма ли си п да си играе ами се занимава с глупости!!Само як бой малко ще му дойде Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted August 2, 2005 Author Share Posted August 2, 2005 Мен пък ми е много интересно кой е живял в София, със софиянци... Поне година... че да се изказвате всички колко са тъпи шопите като цяло <{POST_SNAPBACK}> Никой, само ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imm0r7aL Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 четох за тоя във вестника... някъв мармот или нещо такова..един път се спукал с някво колело по някъв склон, паднал, и си разпрал топките...бахти пича Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted August 3, 2005 Author Share Posted August 3, 2005 четох за тоя във вестника...някъв мармот или нещо такова..един път се спукал с някво колело по някъв склон, паднал, и си разпрал топките...бахти пича <{POST_SNAPBACK}> Който го е страх от мечки да не влиза в гората Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Бахти и консервативните пловдивчани дето сте, бати и снобския град където сме. Прави си купона челяка, забавлява се без да застрашава абсолютно никой. В Пловдив скоро такова нещо няма да видим, защото освен чалга, " фолк певици " и " лоши момчета " друго няма. <{POST_SNAPBACK}> С дълбоко чувство на огорчение трябва да се съглася... Истината е, че нашия хубав град заприличва все повече на село... София е светлинни години напред. Там хората имат самочувствие, нямат комплекси (повечето де) и знаят как да се забавляват. А това вашето е тъпа провинциална завист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.