Jump to content
BulForum.com

buy: klaviatura logitech

Recommended Posts

trqbva da e logitech i da raboti. drugoto iziskvane e da nqma kabel toest da e skasan ili pak zabite na buksata da sa nakriveni. (za da moje cenata da e po-niska) ako nqkoi iska da se otarve ot takava da pi6e.

А може ли освен изброените дефекти да няма и 10-на клавиша ???Даже мога да ти дам и молив "прИмоция" към нея за да си натискашклавишите дето ги няма :) иначе ....ДА работи цената и е 0,55Лв=1бр Каменица=1 пакет котешка храна=5студени сокчета=5 бонбона"Лукче" :)

А може ли освен изброените дефекти да няма и 10-на клавиша ???Даже мога да ти дам и молив "прИмоция" към нея за да си натискашклавишите дето ги няма :) иначе ....ДА работи цената и е 0,55Лв=1бр Каменица=1 пакет котешка храна=5студени сокчета=5 бонбона"Лукче" :)

ako e za 5 luk4eta kazvai kade da se vidim :) seriozno iskam da e vidq i da e zema. EDIT: moje i druga marka klaviatura naprimer Microsoft ili nqkoq druga qka marka.

ako e za 5 luk4eta kazvai kade da se vidim :) seriozno iskam da e vidq i da e zema.        EDIT: moje i druga marka klaviatura naprimer Microsoft ili nqkoq druga qka marka.

С удоволствие ще ти ПОДАРЯ "наистина и без майтап " една IBM :) само дето е със PS2 а не е DIN стандарт :)

Аз мога да ти предложа Чисто Нова Keyboard от Последното Лан-Парти Пловдив ми я подариха Слим е не е отворена още

5лв

3

Аз мога да ти предложа Чисто Нова Keyboard от Последното Лан-Парти Пловдив ми я подариха Слим е не е отворена още

5лв

Сложи някаква снимка, че нямам идея какво е Слим. Може и да ме заинтересува.

@Dimitar_90, имам 3 работещи клавиатури:

1, 2, 3.

Ако някоя те устройва, пиши. Цена ще измислим.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...