DANKO Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Здарвейте, Бих искал да попитам дали някой се занимава с такива системи и има ли хора с познания по тях.Ето тук може да видите за какво става въпрос: http://jumena.bg/categories_bg.php?cat=6 Интересува ме всичко, свързано с тези системи-цени, конфигурации, софтуер и т.н!Очаквам най-вече отговори от хора, които се занимават с такава дейност и имат добри познания в тази област!Знам, че цените на тези системи са доста високи по принцип и затова ме интересува най-вече дали такава система може да се сглоби във фирма, която не е специализирана в тази област(иначе цените в другите фирми са доста солени) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SET Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 естествено че може да сглоби. едно ПС втора ръка UPS по желание. и периферията(касов апарат или фискален принтер) от съответната фирма която ги продава задължително да има интерфейс за връзка с ПС през RS или токов кръг (за по отдалечени растояния). Имай тредвид че 15" тъч скриин LCD е над 1000 лв. съответния софтуер също се заплаща. Доколкото знам ОРАК се занимават с такав софтуер а можеш да провериш и в МИКРОИНВЕСТ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.