N00KiE Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 http://lilfliper.hit.bg/Ludnicata.gif Кърти а ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 http://lilfliper.hit.bg/Ludnicata.gif Кърти а ? <{POST_SNAPBACK}> 4 човека от форума го имат на подпис при това от доста време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 4 човека от форума го имат на подпис при това от доста време... <{POST_SNAPBACK}> Хехе за мене ли говориш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Да аз съм един от тях.Само че моето е без надписи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Обаче от тоя форум пръв си го сложи @Машината1(вероятно не сте го виждали, защото пише само в раздела Булфлийт), аз от него си го гепих.Иначе гифчето е много яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Да , много е яко наистина ! Някой може ли да ми напише надписите как са , че някои не мога да ги хвана Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Ей тука също има едно много яко. В ФТП-то имах също едно, но сега нещо не ми го отваря и не мога да ви го покажа. Тва също е яко, ама май е прекалено голямо за подпис. biggrin1.gif Голямо е да...от личен опит го знам.Вече 3 месеца близо moderated mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 кърти мифки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Ей тука също има едно много яко.В ФТП-то имах също едно, но сега нещо не ми го отваря и не мога да ви го покажа. <{POST_SNAPBACK}> Тва също е яко, ама май е прекалено голямо за подпис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Онова дето исках да ви го покажа не мога да го намеря нещо.Ако някой се сеща беше един пич дето иска да разбие една врата...разни оръжия,бомби е такива работи.Имах го в подписа за няколко дена. Но попаднах на това: CLICK Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 1, 2005 Author Share Posted August 1, 2005 4 човека от форума го имат на подпис при това от доста време... <{POST_SNAPBACK}> Ами...не прекарвам времето да гледам форума по 24 часа на ден.Другото, което като намеря някоя картинка не почвам да преглеждам 6000 регистрирани юзъра дали имат нещо подобно я в аватара, я в подписа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Според мен имаше темичка за такива неща именно за да се избегне пускането на отделни теми за всяка нова по-интересна картинка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Ами...не прекарвам времето да гледам форума по 24 часа на ден.Другото, което като намеря някоя картинка не почвам да преглеждам 6000 регистрирани юзъра дали имат нещо подобно я в аватара, я в подписа... <{POST_SNAPBACK}> search... А ако намекваш нещо... прегледай колко пост-вам и кога съм логнат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 ахахахаха туй ме разби тотално.. т'ва си е живата истина.. на там води престрастяването от мирк. хахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 1, 2005 Author Share Posted August 1, 2005 search... А ако намекваш нещо... прегледай колко пост-вам и кога съм логнат... <{POST_SNAPBACK}> Нямам предвид теб. Пък..и надписчетата доста променят идеята на гифчето Тва от темата е тъпо, даже и подписа ти е супер по-як <{POST_SNAPBACK}> Въпрос на вкус Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Тва от темата е тъпо, даже и подписа ти е супер по-як Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Тва е Много зарибено Кърти мивки Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Тези всичките гифове съм ги виждал!!На времето ми бяха интересни ама ся не толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Отвратително е... Супер ми е противно да чета мнения на хора с този подпис - като го правя гледам подписа да е вън от екрана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Кво са кефите толкова не мога да разбера - Ултра тъпо gif-че Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Кво са кефите толкова не мога да разбера - Ултра тъпо gif-че <{POST_SNAPBACK}> TRUE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Не съм съгласен, гифчето е лудо Като го видях с текста се разсипах направо. Иначе не ми беше смешно преди това. //леко офтопик: Накефи ме на petko_2004 подписа: too big, 100 pix max --- > BuLL ShiT!!! и тука имаше някакви smiley-та дет се гъзят, плезят, показват средни пръсти и др. ама сега не ги отваря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Samo edno moga da kaja - mnogo iaka klaviatura! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Mnogo e iako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Значи намерих онова флашче, за което говорих по-рано.Всичко съм го качил тук! Enjoy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.