Jump to content
BulForum.com

Flashget

Jorkis

Recommended Posts

Може ли някой да обясни как се работи с опцията "изследовател на сайтове" (site explorer)? Какво се прави с резултатите, след като си си избрал сайт? имат много странни разширения и не може да се разбере какво съдържат отделните папки.

ами цъкаш на иконите, които са като файл на IE и ако вътре има много файлове, можеш да филтрираш да ти показва само тези, които те интересуват - примерно за видео .avi

• 2 months later...
  • Replies 145
  • Created
  • Last Reply

А някой ако може да ми обясни как да си подновя сиида на флаш гета ако неволно съм си изключил компа. Какво точно се прави и от къде защото не мога да го намеря.

А някой ако може да ми обясни как да си подновя сиида на флаш гета ако неволно съм си изключил компа. Какво точно се прави и от къде защото не мога да го намеря.

Просто цъкаш с десния бутон на мишката върху торента в списъка и избираш Resume (Продължи).

• 7 months later...
flashgetjm6.jpg

Не му ли е малко множко :huh:

...и продължава да качва...

Нищо не е като видях, че биткомета ми лапаше 1гб рам и директно отпатува към коша :D

• 8 months later...

Имам много странен проблем и не мога да разбера дали е от флашгет за това поствам тук!

8f769164f6c437f4.jpg

:( Нито от арена, нито от замунда само това ми показва и полудявам.

• 1 year later...

здрасти на всички, надявам се все някой ще види пак тази забравена тема.

интересува ме къде точно в 1.96 е опцията malloc disc space?

както и да споделя, че имам проблем, с който не мога да се справя от доста време...

Използвам ХР. При сваляне програмата ми товари РС-то на 100%. Пробвах какво ли не, всички версии на софтуера, настройки и т.н. Ако огранича много скоростта - натоварването намалява, но това не е решение. Пробвах всякакви други програми в нета - същото се получава, просто защото работят на един принцип.

Защото хард-а не може да го понесе. Сменяш харда с такъв, с по-голям кеш, и всичко се оправя магически. :) Ако харда ти е с 2MB кеш, а сваляш с 3MB познай какво се получава. :lol:

Имам 2 харда, този на който свалям и на който е уиндоуса е с 16МБ кеш... + това с торент програмата свалям торенти с 10-12МБ/с от БГ и не ми прави никакви проблеми??

Имам 2 харда, този на който свалям и на който е уиндоуса е с 16МБ кеш... + това с торент програмата свалям торенти с 10-12МБ/с от БГ и не ми прави никакви проблеми??

За какво ти е тогава флашгета, като с торент програми нямаш проблеми? Иначе това за предварително да заема мястото си спомням, че и аз го търсих сумати време и не си спомням дали го намерих. Мисля че не.

Защото флашгета няма нищо общо с торент програмата. С първото свалям HTTP и FTP, а не торенти...

Може ли някой да си я качи да погледне?? Не мога да го намеря...

Както и какво друго мога да направя да се справя с проблема?

Защото флашгета няма нищо общо с торент програмата. С първото свалям HTTP и FTP, а не торенти...

Може ли някой да си я качи да погледне?? Не мога да го намеря...

Както и какво друго мога да направя да се справя с проблема?

Няма нищо общо, затова вече 80-90% я използват само за торенти :laughing: Щом ти трябва само за http, си свали някоя супер стара версия. Аз съм с 1.72, по-лека от нея едва ли има... При 3,6МБ/с товари, колкото wordpad. :)

За мен по-добрият вариант е без да заема предварително място, защото иначе бави прекалено много. А се намира при опции->други->най-отдолу...

Имах предвид, че аз никога не бих я ползвал за торенти. :)

Не знам дали вече го писах, но пробвах всякакви други софтуери в интернет, както и всякакви версии на флашгет. И най-старата 1.72 пробвах, проблема си остава.

5e763c98e4b935c514699cdca0fa6e9d_632x550.jpg

Ето опциите на "други" при мен, сериозно не го виждам...

Използваш нова версия. 1.72 мисля, че е последната добра. Тя със сигурност поддържа и заемането на паметта, там където ти казах. То може и да ти помогне, така че си свали нея. Пробвай и със само 1 конекция как се държи, ако не си пробвал....

И какво значи "всякакви други софтуери". Знам само 2-3, които си струват, другите са помия. IDM е единствения, с който се пробвах да заменя флашгета....

1.96 е моята версия, явно в нея няма ръчно да си избереш опцията. Качих за пореден път 1.72 и си е пак същото.

А и тествах само с 1 файл наведнъж. Ми значи всичко в интернет, което е алтернатива на флашгет. Getright, Jdownloader, този IDM, абе поне 5-6 пробвах и никоя не върши работа като флашгет.

Какво друго да направя...? :((

1.96 е моята версия, явно в нея няма ръчно да си избереш опцията. Качих за пореден път 1.72 и си е пак същото.

А и тествах само с 1 файл наведнъж. Ми значи всичко в интернет, което е алтернатива на флашгет. Getright, Jdownloader, този IDM, абе поне 5-6 пробвах и никоя не върши работа като флашгет.

Какво друго да направя...? :((

Пробва ли със заемането на паметта с 1.72? Пробва ли да сваляш с opera или firefox и как се държат те?

Кое точно ти увисва? Рамта, процесора и т.н.?

Пробвал съм го много пъти, но исках да го пробвам и на 1.96, но там явно го няма. Да, с 1.72 пак ми прави същия проблем, независимо от онази опция.

С каквото и друго да свалям браузър, торент програма - нямам проблеми, независимо от скоростта. Само флашгет ми прави тоя проблем.

Увисва ми процесора, товари го много и не пада под 60-80%.

Нямам идея вече. Toгава едва ли е от флашгета и от настройките. Моя се натоварваше толкова чак като направя 50-60 едновременни връзки. Или е нещо от хардуера, или с нещо си зарезен.

Е хубаво, какво хардуерно да е? При положение, че само с тази програма прави проблеми. А да е заразено РС-то.. Пак само при флашгет да е заразено? Ккаво да направя...

Как само при флашгет, като ти ставало при всички подобни програми?

Хардуерно главно рам или хард.

Ако достигаш максимална скорост с една конекция, не виждам какъв ти е проблема да си сваляш с браузера, главно на Opera и Firefox са си добри.

На мен флашгет ми е трябвало когато свалям много дълго с някаква мизерна скорост или трябва да правя няколко конекции. А червеи винаги може да си пипнал, така че си провери за всеки случай.

Е дали ще е flashget или getright - разлика няма, програмите са един и същ принцип, само различен интерфейс (само донякъде). Рам не товари изобщо като свалям, само процесора. Просто не разбирам защо торентите не товарят, а хттп свалянето товари...

За червеи ще се проверя. Би ли ми препоръчал с какво?

Не достигам макс скорост с браузъра. Дълго е да ти обясня защо флашгет ми върши работа с файловете, които свалям, а браузъра не... То не е и важно, благодаря все пак за помощта.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...