samkijot Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Може ли някой да обясни как се работи с опцията "изследовател на сайтове" (site explorer)? Какво се прави с резултатите, след като си си избрал сайт? имат много странни разширения и не може да се разбере какво съдържат отделните папки. ами цъкаш на иконите, които са като файл на IE и ако вътре има много файлове, можеш да филтрираш да ти показва само тези, които те интересуват - примерно за видео .avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 А някой ако може да ми обясни как да си подновя сиида на флаш гета ако неволно съм си изключил компа. Какво точно се прави и от къде защото не мога да го намеря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 А някой ако може да ми обясни как да си подновя сиида на флаш гета ако неволно съм си изключил компа. Какво точно се прави и от къде защото не мога да го намеря. Просто цъкаш с десния бутон на мишката върху торента в списъка и избираш Resume (Продължи). Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Не му ли е малко множко ...и продължава да качва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Не му ли е малко множко ...и продължава да качва... Нищо не е като видях, че биткомета ми лапаше 1гб рам и директно отпатува към коша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 5, 2008 Share Posted October 5, 2008 Имам много странен проблем и не мога да разбера дали е от флашгет за това поствам тук! Нито от арена, нито от замунда само това ми показва и полудявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosha Posted December 31, 2009 Share Posted December 31, 2009 здрасти на всички, надявам се все някой ще види пак тази забравена тема. интересува ме къде точно в 1.96 е опцията malloc disc space? както и да споделя, че имам проблем, с който не мога да се справя от доста време... Използвам ХР. При сваляне програмата ми товари РС-то на 100%. Пробвах какво ли не, всички версии на софтуера, настройки и т.н. Ако огранича много скоростта - натоварването намалява, но това не е решение. Пробвах всякакви други програми в нета - същото се получава, просто защото работят на един принцип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Защото хард-а не може да го понесе. Сменяш харда с такъв, с по-голям кеш, и всичко се оправя магически. Ако харда ти е с 2MB кеш, а сваляш с 3MB познай какво се получава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosha Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Имам 2 харда, този на който свалям и на който е уиндоуса е с 16МБ кеш... + това с торент програмата свалям торенти с 10-12МБ/с от БГ и не ми прави никакви проблеми?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Имам 2 харда, този на който свалям и на който е уиндоуса е с 16МБ кеш... + това с торент програмата свалям торенти с 10-12МБ/с от БГ и не ми прави никакви проблеми?? За какво ти е тогава флашгета, като с торент програми нямаш проблеми? Иначе това за предварително да заема мястото си спомням, че и аз го търсих сумати време и не си спомням дали го намерих. Мисля че не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosha Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Защото флашгета няма нищо общо с торент програмата. С първото свалям HTTP и FTP, а не торенти... Може ли някой да си я качи да погледне?? Не мога да го намеря... Както и какво друго мога да направя да се справя с проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Защото флашгета няма нищо общо с торент програмата. С първото свалям HTTP и FTP, а не торенти... Може ли някой да си я качи да погледне?? Не мога да го намеря... Както и какво друго мога да направя да се справя с проблема? Няма нищо общо, затова вече 80-90% я използват само за торенти Щом ти трябва само за http, си свали някоя супер стара версия. Аз съм с 1.72, по-лека от нея едва ли има... При 3,6МБ/с товари, колкото wordpad. За мен по-добрият вариант е без да заема предварително място, защото иначе бави прекалено много. А се намира при опции->други->най-отдолу... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosha Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Имах предвид, че аз никога не бих я ползвал за торенти. Не знам дали вече го писах, но пробвах всякакви други софтуери в интернет, както и всякакви версии на флашгет. И най-старата 1.72 пробвах, проблема си остава. Ето опциите на "други" при мен, сериозно не го виждам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 2, 2010 Share Posted January 2, 2010 Използваш нова версия. 1.72 мисля, че е последната добра. Тя със сигурност поддържа и заемането на паметта, там където ти казах. То може и да ти помогне, така че си свали нея. Пробвай и със само 1 конекция как се държи, ако не си пробвал.... И какво значи "всякакви други софтуери". Знам само 2-3, които си струват, другите са помия. IDM е единствения, с който се пробвах да заменя флашгета.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosha Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 1.96 е моята версия, явно в нея няма ръчно да си избереш опцията. Качих за пореден път 1.72 и си е пак същото. А и тествах само с 1 файл наведнъж. Ми значи всичко в интернет, което е алтернатива на флашгет. Getright, Jdownloader, този IDM, абе поне 5-6 пробвах и никоя не върши работа като флашгет. Какво друго да направя...? ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 1.96 е моята версия, явно в нея няма ръчно да си избереш опцията. Качих за пореден път 1.72 и си е пак същото. А и тествах само с 1 файл наведнъж. Ми значи всичко в интернет, което е алтернатива на флашгет. Getright, Jdownloader, този IDM, абе поне 5-6 пробвах и никоя не върши работа като флашгет. Какво друго да направя...? ( Пробва ли със заемането на паметта с 1.72? Пробва ли да сваляш с opera или firefox и как се държат те? Кое точно ти увисва? Рамта, процесора и т.н.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosha Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Пробвал съм го много пъти, но исках да го пробвам и на 1.96, но там явно го няма. Да, с 1.72 пак ми прави същия проблем, независимо от онази опция. С каквото и друго да свалям браузър, торент програма - нямам проблеми, независимо от скоростта. Само флашгет ми прави тоя проблем. Увисва ми процесора, товари го много и не пада под 60-80%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 3, 2010 Share Posted January 3, 2010 Нямам идея вече. Toгава едва ли е от флашгета и от настройките. Моя се натоварваше толкова чак като направя 50-60 едновременни връзки. Или е нещо от хардуера, или с нещо си зарезен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosha Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Е хубаво, какво хардуерно да е? При положение, че само с тази програма прави проблеми. А да е заразено РС-то.. Пак само при флашгет да е заразено? Ккаво да направя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Как само при флашгет, като ти ставало при всички подобни програми? Хардуерно главно рам или хард. Ако достигаш максимална скорост с една конекция, не виждам какъв ти е проблема да си сваляш с браузера, главно на Opera и Firefox са си добри. На мен флашгет ми е трябвало когато свалям много дълго с някаква мизерна скорост или трябва да правя няколко конекции. А червеи винаги може да си пипнал, така че си провери за всеки случай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
milosha Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Е дали ще е flashget или getright - разлика няма, програмите са един и същ принцип, само различен интерфейс (само донякъде). Рам не товари изобщо като свалям, само процесора. Просто не разбирам защо торентите не товарят, а хттп свалянето товари... За червеи ще се проверя. Би ли ми препоръчал с какво? Не достигам макс скорост с браузъра. Дълго е да ти обясня защо флашгет ми върши работа с файловете, които свалям, а браузъра не... То не е и важно, благодаря все пак за помощта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.