Jump to content
BulForum.com

Flashget

Jorkis

Recommended Posts

Един проблем свързан с флашгет. Като върша някви дейности които малко или много натоварват хард диска и рама (играене на игри, разархивиране с уинрар, инсталирване на игра) и графиката на флашгета се скъсва да играе. Както тегли с 180, после стане 120, после стигне до 0, и така постоянно се редуват различни скорости. Спирам с някоя от дейностите които съм изброил и веднага си закрепва една скорост на теглене. Веднага пак натоварвам с нещо компа и флашгета пак почва да играе с скоростите. От кво се дължи това ако някой е забелязал такова нещо

Nqmam predstava mozhe bi naistina takava e skorosta na svalqne

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

eto za6to stava taka:

Pri syako startirane na kompa,Flashget puska nyakolko rabotni modila da rba4kat zad kulisite.Ne samo 4e sa bezmisleni,no i sa spyware za koyto mnogo hora ne znayat.

Za tova ne go izpolzvam.DAP ima podoben problem,za jalost.

Dori i izklu4eno,vzima ot rama i e vklu4eno s internet i bog znae kvo paravi(fact,proverih go outpost firewall-a si)

Reget deluxe e 4isto kato 4e li...

ne vi balamosvam,pi6e go po saytove bore6ti se s spyware. :ghost :ghost

И при мен става така :angry: Предполагам,че е нещо от нета,не от самия FlashGet.

е не е от нета, като спра дейноста която върша веднага се оправя скороста, като почна друга веднага се разваля

eto za6to stava taka:

Pri syako startirane na kompa,Flashget puska nyakolko rabotni modila da rba4kat zad kulisite.Ne samo 4e sa bezmisleni,no i sa spyware za koyto mnogo hora ne znayat.

taka e

zatova trqa da se crack-ne ili SN za da iz4eznat reklamite :)

az na work go pusnah vednyj bez crack i ako ne go minimiziram skorosta mi pada6e na 100k ina4e e 1M+, a kato go zareja za 1h i posle gledaj ko stava sqkvi reklamni prozorci naska4ali :wacko:

А аз от уареза го дърпам, ама не ще да ми се кракне.Пише че фаила "флашгет" е коруптед!Е ко да напраа???

Пробваи с кракчето което предлага TNT,при мен поне се получи,маи... :huh: Поне за сега рекламата изчезна :D

• 1 month later...
мда и аз имам същия въпрос  :confused

Ами това го изписва доколкото знам докато търси място на твърдия ви диск,ако фаила е по голям.

malloc disk space please wait...zna4i komp i fla6geta pravi edno barzo svalqne na faila osobenno kato e po golqm za tova dava tova kato go dade iz4akva6 malko i nqma pr ne se pritesnqvai a ot kade se maha ne znam.dano sam ti bil polezen:) :D :D :D :D

Проверява ти пространството на харда. Тва е съпер тъпо, само чакаш половин минута да ти сметне колко място имаш на харда и дали може да ти запише фаила. Направо е махни тая отметка от настройките на Флаш гет. Мен тва много ме дразнеше :angry:

Проверява ти пространството на харда. Тва е съпер тъпо, само чакаш половин минута да ти сметне колко място имаш на харда и дали може да ти запише фаила. Направо е махни тая отметка от настройките на Флаш гет. Мен тва много ме дразнеше  :angry:

Къде по настройките мога да го намеря тва!? :)

Ето и моят въпрос. Усетил съм, че FlashGet-a има едно забавяне при отчитането на download скороста и някой други неща. Забавянето е около секунда и това ме дразни защото не ми показва на момента точните данни. Ако някъде има настройка с, която да се оправи това моля кажете!

аз от две години използвам FlashGet, но едно нещо не мога да разбера за какво се използва. а то е като кликна на иконката на FlashGet която е до часовника с десен бутон на трети ред пише:

Monitor ClipBoard (Следене на клипборда)

някой знае ли за какво служи и дали трябва да е маркирано.

аз от две години използвам FlashGet, но едно нещо не мога да разбера за какво се използва. а то е като кликна на иконката на FlashGet която е до часовника с десен бутон на трети ред пише:

Monitor ClipBoard (Следене на клипборда)

някой знае ли за какво служи и  дали трябва да е маркирано.

Да, като е маркирано, следи клипборда за URL-и, които копираш там и така автомчатично можеш да сваляш едно след друго различни URL-и които копираш в клипборда. Но в повечето случаи тази функция не ти е необходима, иначе всичко което се опиташ да копираш в клипборда след това, ще се опитва да ти го сваля.

Що се отнася до flashget и разликата в скоростите и стойностите, това го има във всеки даунлоуд мениджур, колкото по-големи периоди използва за изчисляване на скоростта, толкова по-точни са, макар че тук си проличава и качеството на програмите.

Аз ползвам GetRight от 5-6 години, ако не и повече, и за мен няма втора! :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...