Jump to content
BulForum.com

Flashget

Jorkis

Recommended Posts

хора и аз имам проблем с flashGet, начи като си го стартирам и като почне да сваля сичко си варви точно но по някое време почват да се появяват накви реклами и само ми прецакват ако съм си пуснал няква игра и така на татака ного е гадно и ако някои ми каже как да направа така че да не се появяват тез реклами ще съм му много благодарен ;)

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

като пуснете програмата от горе има help. цъкате на него и след това давате remove baner или register не си спомням как беше точно. след това си намирате cd key за вашата верси и го вкарвате ;)

като пуснете програмата от горе има help. цъкате на него и след това давате remove baner или register не си спомням как беше точно. след това си намирате cd key за вашата верси и го вкарвате ;)

zlaten si! mersi mnogo! tva naistina mnogo me drazne6e

А някой може ли да ми каже защо някои неща не иска да ми ги сваля, а като пробвам с windows да ги сваля няма проблеми. Например играта "Prince of percia: warior within" е ще да ми я сваля флашгет, а с windows става но файлче по файлче, което не ме устройва много. Все пак са 3 CD

Tо и на мен ми ги сваля, обаче чрез windows-кия. А с Flashget не ще, а windows не може повече от два файла. Да знаеш защо Flashget не ми позволява да я сваля?

Lil`nIgga просто истриваш старата ФЛАШ ГЕТ и си доунлоадваш нова,което предполагам ште стане за секунди.И аз сам имал тези проблеми само4е с една игра а не с ФЛАШ ГЕТ,и преинсталацията помогна

• 3 weeks later...

Molq vi nqkoi moje li da mi obqsni kogato pusna flash get da tegli i kato izgasa komputara i go pusna sutrin za da vidq toj se e restartiral ine moga da si obqsnq za6to stava taka.Blagodarq predvaritelno i se izvinqvam ako sam sbarkal temata!!!

Molq vi nqkoi moje li da mi obqsni kogato pusna flash get da tegli i kato izgasa komputara i go pusna sutrin za da vidq toj se e restartiral ine moga da si obqsnq za6to stava taka.Blagodarq predvaritelno i se izvinqvam ako sam sbarkal temata!!!

Ами до колкото ти разбирам въпроса,ти искаш при изключен комп да продължаваш да теглиш :sick ,не става да знаеш.За това като си пуснеш компа наново отвори FlashGet и си стартираи наново това което си започнал да теглиш.

zna4i kompa mi e pusnat samo monitora sam izklu4il gre6kata e moq izvinqvai!!!

Значи кое се е рестартирало?Компютара ли?Ако е компа,понякога става така,защото тои се изключва когато завърши тегленето,но ако ти е включен нета се рестартира наново.

Един проблем свързан с флашгет. Като върша някви дейности които малко или много натоварват хард диска и рама (играене на игри, разархивиране с уинрар, инсталирване на игра) и графиката на флашгета се скъсва да играе. Както тегли с 180, после стане 120, после стигне до 0, и така постоянно се редуват различни скорости. Спирам с някоя от дейностите които съм изброил и веднага си закрепва една скорост на теглене. Веднага пак натоварвам с нещо компа и флашгета пак почва да играе с скоростите. От кво се дължи това ако някой е забелязал такова нещо

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...