Jorkis Posted September 15, 2003 Share Posted September 15, 2003 Niakoi moje li da mi kaje kakvo triabva da napravia v nastroikite na Flashget za da moje da se svaliat failove ot poddirektorii, ima li takova neshto izobshto, zashtoto az neshto ne moga da go nameria Haide i mersi na vsi4ki koito shte mi pomognat Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted January 11, 2004 Share Posted January 11, 2004 Има ли начин да настроя FlasGet-а да запазва Default.jcd (Базата данни за файловете за сваляне) файла по-често, например на 10 минути. В опциите има настрийка ама тя е за веднъж на ден. Понякога като забие компа после Скандиск минава и прецаква тоя фаил и почти задължително прецаква и Default.jcd.bak и списъка се прецаква. Може ли да се промени нещо в регистъра и да стане тая работа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted January 11, 2004 Share Posted January 11, 2004 Обикновенно забравям та затова питам има ли друг начин нещо като за заплеси? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 11, 2004 Share Posted January 11, 2004 Един вариант е следния (той работи и в много други случаи): Инсталираш си automation програма, такава която с помощта на скриптове автоматизира най-разли4ни дейности, например MacroExpress. С нейна помощ пишеш скрипт, който на определен интервал от време изпраща например комбинацията Ctrl+S към FlashGet. И това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted January 11, 2004 Share Posted January 11, 2004 Ха-ха - и гледаш FlashGet те пита "Are you sure you want to overwrite the previously saved list?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted January 11, 2004 Share Posted January 11, 2004 da se svaliat failove ot poddirektorii Ako iskash da svaliash poddirektorii barabar sas failovete vav tiah mozesh da polzvash FTP klient, naprimer CuteFTP, no ima i mnogo drugi FTP klienti, koito ste ti svarshat rabota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 ne pita А дори и да питаше, скрипта може да провери и да натисне Ок Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted January 12, 2004 Share Posted January 12, 2004 10Х . Сега ще го изпробвам дали става Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted January 13, 2004 Share Posted January 13, 2004 @tedy Дай пълното име на тази програма или линк да даунлоад щото като търся само с тази дума излизат много резутати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 13, 2004 Share Posted January 13, 2004 http://www.macros.com/download/macex3.exe а ето ти и с/н за нея(ver. 3.4b): d531-0d70-10f6-2a71 P.S. Опитвам се да я кача, ама ъплоуда върви с около 1 кб/сек, много лошо и май ще се откажа (отново). Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted January 13, 2004 Share Posted January 13, 2004 10X Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted January 13, 2004 Share Posted January 13, 2004 Абе иска и име а аз не знам кво да напиша? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 13, 2004 Share Posted January 13, 2004 Напиши си твоето име, явно сериала няма връзка с името. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted January 13, 2004 Share Posted January 13, 2004 Да сега стана като написах Zmeikov а преди малко написах само AZ и нищо не стана. Тая програма не мога да я схвана. Има ли начин да направиш едно макро и да го качиш на вареза щот аз има да се мъча 40 дни и 40 нощи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 13, 2004 Share Posted January 13, 2004 Има нчин Но скрипта, ако контролира някоя програма, зависи от нейния Handler, а той се получава от името на прозореца на програмата (title bar). Аз Флашгет нямам понеже тази програма хич не ми допада, затова трябва да знаеш заглавието на прозореца, дори частично. Предполага се, 'FlashGet' ще присъства, но ако присъства и в друг прозорец, например в 'Exploring - C:\FlashGet', скрипта може да се подлъже и да прати контролна инфо на другата. затова колкото по-уникано е името толкова по-добре. Почти всички подобни програми зависят от заглавията на прозорците, а аз съм пробвал наистина МНОГО такива automation програми. Сега не мога, утре ако искаш може по PM да се разберем, предполагам не ти е спешно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zmeikov Posted January 13, 2004 Share Posted January 13, 2004 Пише "Default.jcd - FlashGet" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don___ Posted January 14, 2004 Share Posted January 14, 2004 awe hora Flashget ima li nastroika da svalq failove edin sled drug? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted January 16, 2004 Share Posted January 16, 2004 Na4i az s moqta bavna vrzka si svalqm Angelite na 4arli 2 i naokolo 60 % toka mi sprq i sega kato pusna lista da si prodylja svalqneto mi pokazva 4e imalo gre6ka i da q izpratil li na Microsoft ima li na4in da si prodylja svalqneto na faila bez lista ini ne6to drugo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 3, 2004 Share Posted March 3, 2004 I az imam problem s Flashgeta. Sutrinta kato go vidqh be6e napravil nqkakyv error, pove4e ne iska6e da se startira, zatova go uninstallnah i go ka4ih nanovo. Sega trygva, no ne 6te da downloadva, postoqnno retry-va i ne iska da po4na da svalq. Rovih se iz options da namerq ne6to, ama kato ne znam kakvo da tyrsq Nqkoi ima li ideq kakvo trqbva da se napravi, za da zapo4ne da svalq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted March 28, 2004 Share Posted March 28, 2004 имам един проблем. днес свалях един image file, но го прекъснах на половината, защото трябваше да дръпна нещо друго. когато се опитах да го възобновя, ми отказа. в последствие открих, че това което свалям(image file) е променил големината си. изглежда някой не беше го качил целия диск. flashget-a сега не може да resume-не точно поради тази причина(той е записал информация за първоначалния размер на файла). има ли начин да продължа свалянето оттам откъдето съм го прекъснал?(не ми се свалят 400мб с 15к отново) благодаря предварително. .:edit:. ... и още нещо, което е малко offtopic, но е свързано с проблема: ако тук не се появи mds файл, да го свалям ли т'ва mdf? доколкото знам mds е аналогичен на cue файла т.е. показва "пътя" до image file и без него не мога да го емулирам, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 28, 2004 Share Posted March 28, 2004 аз поне не знам такъв начин.И на мен ми се е случвало това и после съм свалял файла на ново понеже след като е променена големита не иска да продължава да го сваля. По принцип големината на файла се определя още с самото начоло като пускаш да се сваля даден файл и после не може да се променя.В твоя случай файла не е бил докачен и сега трябва да го сваляш на ново Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted April 27, 2004 Share Posted April 27, 2004 Ako iskash da svaliash poddirektorii barabar sas failovete vav tiah mozesh da polzvash FTP klient, naprimer CuteFTP, no ima i mnogo drugi FTP klienti, koito ste ti svarshat rabota. Този цитат е от тази тема и искам да питам за проблеми,които имам понякога със свалянето на някои файлове от ftp сървъри.Често Флаша ги отказва. Въпроса е-дали трябва да се логна с някаква парола,или направо в този случай да зарежа Флаша и да опитам с ftp клиент? Или да пробвам нещо друго? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 Появи се един много дразнещ проблем с FlashGet.Значи сложил съм си cd-key за Remove Banner ,но от 1 седмица ,след всяко рестартиране на PC-то Banner-ите пак се появяват и аз си слагам cd-key ,оправя се и след рестарт отново е така.Как може да се оправи! P.S Със FlashGet 1.6а съм ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 bqx na flashget imah problemi s opredeleni downloadi no sled kato si zapisax ReGet Deluxe nqmam na link-a sam ka4il versia 4 koqto izlezna savsem skoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted June 23, 2004 Share Posted June 23, 2004 Uncle Fester, и аз го имах тоя проблем. Мисля че се получава от кофти крак. Пробвай с друг! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.