glog Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Телефона е на 5 месеца, купуван от Англия, перфектно състояние - цена 380 лв. Повече инфо на ЛС или на 0898 214951 info Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Гаранция нещо има ли? То ясно че ше е от Англия, ама поне да видя гаранционната карта кога е издадена ---> кога е купен телефона... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Едва ли има гаранция, щом е от Англия. А дори и да има, тя едва ли ще ти върши някаква работа Аз искам да попитам: колко г/д струва тоя телефон нов по магазините? Щото имам чувството, че е над 700лв. И ако е така, съм заинтересован. Link to comment Share on other sites More sharing options...
glog Posted August 1, 2005 Author Share Posted August 1, 2005 В Germanos телефона струва 719 лв., а на други места незнам. Гаранция има, но по разбираеми причини няма как да се възползваш от нея, NEO_DDT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 to v germanos ili globul moje i 1000 da struva eto TUK se vijda kolko pari e gore doly ama moje da se nameri i s 30-40lv po-eftino za6toto v site-a cenite sa zavi6eni a eto TUKA ima i 4isto nov za 490 i na 1 mesec za 420 taka 4e nqkak si se gubi smisula ako obmisli6 cenata moje i da pomisla da go zema vse pak kupuvam telefon bez garanciq ne vqrvam samo na 4esni o4i ako sled 2-3 dena mu stane ne6to kvo da go prava ?! a po gsm okazionite za tiq pari 6te si go zema pone s 6meseca garanciq ... taka 4e kato smakne6 cenata pi6i 1 PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.