Jump to content
BulForum.com

Купувам перка

Recommended Posts

Значи трябва ми перка която да монтирам в кутията и в частност да си охлаждам хардовете!!Доколкото знам трябва да е на 12 волта!!Ако някой има нещо такова да предлага и ще се разберем :)

П.С.Ако пък някой има на сърце да ми подари такова нещо няма да съм му никак обиден ;)

Що не вземеш да хвърлиш едно око на кутията и да прецениш какъв размер трябва да е перката. 12 волта не е размер! И не е задължително да е 12 волтова -ако сложиш 24 волтова перка, ще е сигурно, че ще е безшумна!

А има и специални перки, които се монтират отдолу на хардовете...

Значи трябва ми перка която да монтирам в кутията и в частност да си охлаждам хардовете!!Доколкото знам трябва да е на 12 волта!!Ако някой има нещо такова да предлага и ще се разберем :)

П.С.Ако пък някой има на сърце да ми подари такова нещо няма да съм му никак обиден ;)

Продавам охладител за HDD - 9 лв. /неразопакован/ - няколко броя

В Global System - на Авксентий Велешки гледах специални кулъри за хард - завинтва се на 4 винтчета отдолу, и в средата има перка, всичко точно. Цената беше около 4-5$ мисля. На старо е изключено да си вземеш охладител, и само перка да вземеш, хубавите с лагер са не повече от 7-8 лева нови!

Значи на мен ми трябва съвсем обиконевенна перка а не точно такава за ХДД по простата причина че имам 2 харда и в кутията ама няма никво място къде да сложа тези специални перки!!Демек има само 2 места за ХДД и те са пълни а аз смятам да сложа тази перка отрани да духа на хардожете защото отдолу под тях няма място :( Мерси все пак за инфото :)

Ако някой има такава най обиконовенна перка ще ми свърши идеална работа :)

Абе Йозо ли си Джозо ли си незнам,пиши че тарсиш овникновен FAN за кутия ,а не някви перки.

P.S. ako e tova to takiva fanove ima ot 2 do 7 lv po4ti vav vsi4ki magazinai i za PC-ta i za elektronika

Значи на мен ми трябва съвсем обиконевенна перка а не точно такава за ХДД по простата причина че имам 2 харда и в кутията ама няма никво място къде да сложа тези специални перки!!Демек има само 2 места за ХДД и те са пълни а аз смятам да сложа тази перка отрани да духа на хардожете защото отдолу под тях няма място :( Мерси все пак за инфото :)

Ами защо не сложиш от вентилаторите за кутии (80мм) - би трябвало да ги има във всяка фирма. А няма ли да е по-добре да сложиш вентиллатори на кутията (аз например имам един вкарващ отпред и два изкарващи отзад и ми решават проблемите с охлаждането - след добавянето на всеки от тях температурата на процесора например ми падаше с по 2 градуса)

Отиваш в некоя фирма без значение ... пример в Д&Е там имат перки по 3-4 лв 120 мм идеални са за работата ... аз бях с такива на старата кутия нямах никакви проблеми.

Отиваш в некоя фирма без значение ... пример в Д&Е там имат перки по 3-4 лв 120 мм идеални са за работата ... аз бях с такива на старата кутия нямах никакви проблеми.

abe stiga s tiq perki. ili vsi4ki ste izperkali.razbrahme 4e stava vapros za nai obiknoven FAN.

a tva za d&e mmmm e noj s dve ostrieta ,to vqrno 4e e fan ama vse pak pone da e ot podhodq6ta firma.tezi sa amtiori.

a takav fan ot po golemite ,az imam. raboti no trqbva da go pobutne6:))))iska da se po4isti i smaje.I 6te ti go dam bez pari.ako si saglasen drasni PM.

Окс мерси на всички за помоща разбрах какво ще правя :) Темата може да бъде затворена :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...