jozo Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Значи трябва ми перка която да монтирам в кутията и в частност да си охлаждам хардовете!!Доколкото знам трябва да е на 12 волта!!Ако някой има нещо такова да предлага и ще се разберем П.С.Ако пък някой има на сърце да ми подари такова нещо няма да съм му никак обиден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 В магазина на жар срещу лъки синема има. Не са сигурен за цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Що не вземеш да хвърлиш едно око на кутията и да прецениш какъв размер трябва да е перката. 12 волта не е размер! И не е задължително да е 12 волтова -ако сложиш 24 волтова перка, ще е сигурно, че ще е безшумна! А има и специални перки, които се монтират отдолу на хардовете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colombo Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Значи трябва ми перка която да монтирам в кутията и в частност да си охлаждам хардовете!!Доколкото знам трябва да е на 12 волта!!Ако някой има нещо такова да предлага и ще се разберем П.С.Ако пък някой има на сърце да ми подари такова нещо няма да съм му никак обиден <{POST_SNAPBACK}> Продавам охладител за HDD - 9 лв. /неразопакован/ - няколко броя Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 В Global System - на Авксентий Велешки гледах специални кулъри за хард - завинтва се на 4 винтчета отдолу, и в средата има перка, всичко точно. Цената беше около 4-5$ мисля. На старо е изключено да си вземеш охладител, и само перка да вземеш, хубавите с лагер са не повече от 7-8 лева нови! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kario88 Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Продавам охладител за HDD - 9 лв. /неразопакован/ - няколко броя <{POST_SNAPBACK}> А снимка или линк някакъв за да се видят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colombo Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 А снимка или линк някакъв за да се видят? <{POST_SNAPBACK}> воала линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 31, 2005 Author Share Posted July 31, 2005 Значи на мен ми трябва съвсем обиконевенна перка а не точно такава за ХДД по простата причина че имам 2 харда и в кутията ама няма никво място къде да сложа тези специални перки!!Демек има само 2 места за ХДД и те са пълни а аз смятам да сложа тази перка отрани да духа на хардожете защото отдолу под тях няма място Мерси все пак за инфото Ако някой има такава най обиконовенна перка ще ми свърши идеална работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Абе Йозо ли си Джозо ли си незнам,пиши че тарсиш овникновен FAN за кутия ,а не някви перки. P.S. ako e tova to takiva fanove ima ot 2 do 7 lv po4ti vav vsi4ki magazinai i za PC-ta i za elektronika Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Значи на мен ми трябва съвсем обиконевенна перка а не точно такава за ХДД по простата причина че имам 2 харда и в кутията ама няма никво място къде да сложа тези специални перки!!Демек има само 2 места за ХДД и те са пълни а аз смятам да сложа тази перка отрани да духа на хардожете защото отдолу под тях няма място Мерси все пак за инфото Ами защо не сложиш от вентилаторите за кутии (80мм) - би трябвало да ги има във всяка фирма. А няма ли да е по-добре да сложиш вентиллатори на кутията (аз например имам един вкарващ отпред и два изкарващи отзад и ми решават проблемите с охлаждането - след добавянето на всеки от тях температурата на процесора например ми падаше с по 2 градуса) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Отиваш в некоя фирма без значение ... пример в Д&Е там имат перки по 3-4 лв 120 мм идеални са за работата ... аз бях с такива на старата кутия нямах никакви проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Отиваш в некоя фирма без значение ... пример в Д&Е там имат перки по 3-4 лв 120 мм идеални са за работата ... аз бях с такива на старата кутия нямах никакви проблеми. <{POST_SNAPBACK}> abe stiga s tiq perki. ili vsi4ki ste izperkali.razbrahme 4e stava vapros za nai obiknoven FAN. a tva za d&e mmmm e noj s dve ostrieta ,to vqrno 4e e fan ama vse pak pone da e ot podhodq6ta firma.tezi sa amtiori. a takav fan ot po golemite ,az imam. raboti no trqbva da go pobutne6:))))iska da se po4isti i smaje.I 6te ti go dam bez pari.ako si saglasen drasni PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 31, 2005 Author Share Posted July 31, 2005 Окс мерси на всички за помоща разбрах какво ще правя Темата може да бъде затворена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.