vas90 Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Преди малко си направих ъкаунт в дата.бг , активирах pop3 и там не знам си какъв още достъп , но като цъкна на My web не мога да се connect-на или по друг начин казано -> could not connect to store3.data.bg , преди малко изтелгих Java Virtual Machine инсталирах я , но пак не става ... идеи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 От време на време Store3 не е достъпен. Не смятам , че като си инсталираш каквото и да било, ще ти помогне. Почакай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Az imam akaunt ot 2-3 sedmici i mnogo 4esto se slu4va.Az ne uploudvam vseki den no imam takiva nabludenie.Po princip mi dava eror message,no sled den dva se opravq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Аз пък имам акаунт от 3 години, така че не се притеснявайте, проблема винаги го е имало там Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Пък аз кат си направих чаках 1 седмица докато мога да ъплоудвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Проблема е в това, че като си направиш акаунт и го активираш, трябва веднага да влезнеш в форума им с този ник за д асе активира напълно Пробвайте го. Ако разбира се няма проблем сървъра ще тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 бтв някой знае ли как се ъплоудва в японките Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 31, 2005 Author Share Posted July 31, 2005 Ясно . Значи проблемът не е в мен , а в дата.бг . Нищо чудно , все пак от един час пише DataBase Update In Progress Please try again after 2 minutes Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 бтв някой знае ли как се ъплоудва в японките <{POST_SNAPBACK}> Да. Първото условие е да имаш титла администратор, а ти не виждам да имаш такава, освен ако не си под прикритие. След това има цяла тема в която е обяснено как се ъплоудва. Search Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 31, 2005 Author Share Posted July 31, 2005 Оправи се проблема . Ако нямате въпроси може да се затваря темата , мерси на всички . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.