mateo Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Здравейте можете ли да ми дадете линк за Valknut за Suse 9.3, че никъде не успявам да намеря точно за тази версия, благодаря на отзовалите се....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Е защо не си го компилираш от сорс? Какъв е проблемът? Иначе от Silver40 чувам лоши неща за Valknut и много хубави за DC++ за линукс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Иначе от Silver40 чувам лоши неща за Valknut и много хубави за DC++ за линукс. <{POST_SNAPBACK}> Къф е тоя филм с DC++ за Linux ... доколкото знам все още се прави това животно ... а ако е излязло дай някакъв линк ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Къф е тоя филм с DC++ за Linux ... доколкото знам все още се прави това животно ... а ако е излязло дай някакъв линк ! <{POST_SNAPBACK}> http://linuxdcpp.berlios.de/articles.php?um=index Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Доколкото разбрах е CVS ... докат не го видя на сорс и да се компилира с 3-те команди нема се занимавам ... може Valknut-a да не ми зарежда нормнално интерфейса си но поне се компилира кат бял човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Доколкото разбрах е CVS ... докат не го видя на сорс и да се компилира с 3-те команди нема се занимавам ... може Valknut-a да не ми зарежда нормнално интерфейса си но поне се компилира кат бял човек <{POST_SNAPBACK}> A CVS сигурно са някакви бинарни пакети? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 A CVS сигурно са някакви бинарни пакети? <{POST_SNAPBACK}> До сега винаги съм бягал от работата с тези хави щот идея си немам относно тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Здравейте можете ли да ми дадете линк за Valknut за Suse 9.3, че никъде не успявам да намеря точно за тази версия, благодаря на отзовалите се....... <{POST_SNAPBACK}> Download SuSE 9.0 RPM (release) Това върви и на 9.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 linuxdcpp се компилира и си работи и още как. Въобще няма място за сравнение с Valknut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.