MR_OIZO Posted September 15, 2003 Share Posted September 15, 2003 Nqkoi znae li kak stava toq nomer s Longman Dictionary Of Contemporary English (4th Edition).Iska originalno CD.Kajete kvo da prava.Ne mojah da namera NO-CD crack za taq versiq. 10X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 15, 2003 Share Posted September 15, 2003 Ако си забелязал при свалянето файла е с окон4ание *.iso,което ще ре4е,4е можеш да си направаш виртуално CD с D-Tools или подобна програма.След като направиш такова CD проблема е решен Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR_OIZO Posted September 15, 2003 Author Share Posted September 15, 2003 Mersi Tinkertrain To bilo prosta rabota ama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR_OIZO Posted September 15, 2003 Author Share Posted September 15, 2003 Re4nika e perfecten.Preporu4vam go na vsi4ki. 10x na koito go e uploadnal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted September 16, 2003 Share Posted September 16, 2003 a kwo prestawlqwa toq re4nik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega-Red Posted September 20, 2003 Share Posted September 20, 2003 Ami da mnogo e QK ama da mojeshe da si go ka4ish ot parviq pat !!! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted September 20, 2003 Share Posted September 20, 2003 taka i ne razbrah kwo predstawlwa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 20, 2003 Share Posted September 20, 2003 taka i ne razbrah kwo predstawlwa Това не е само ре4ник.Освен,4е можеш да проверяваш зна4ението на всяка дума виждаш транскрипцията на British English(и на American English,ако има разлика) и освен това ти я изговарят правилно.Има и разли4ни упражнения,свързани с разли4ни области от граматиката.Има и Guided Tour. Много е полезен ре4ника и ще останеш доволен,ако имаш нужда от нещо подобно Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted September 20, 2003 Share Posted September 20, 2003 mersi mnogo za infoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 mr.ozzio kagi kak go pusna stot az prez virtualnoto go instaliram i na kraq na instalaziqta mi iska originalen disk kagi kak go instalna to4no Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 Da , naistina re4nika e nai - dobriq ... Prosto e nomer1 Sled kat vednaj si naprail VCD ne bi trqbvalo da ima nikvi problemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted September 21, 2003 Share Posted September 21, 2003 kak to si e iso go mountwam s d-tools i po4wam da go instaliram nakraq na instalaziqta mi iska orginal cd kat mu da cancel i se opitam da go pusna mi dawa pak sutoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 Dokolkoto pomnq ne trqbva da dava6 cancel ,6toto nali uj si zaredil diska s D - tools Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 kak to si e iso go mountwam s d-tools i po4wam da go instaliram nakraq na instalaziqta mi iska orginal cd kat mu da cancel i se opitam da go pusna mi dawa pak sutoto wij dali w Daemon Tools-a ti e wkluchena emulaciata na SafeDisc, ako ikonata do chasownika e cherwena znachi niamash nikwa emulacia wkluchena, ako e zelena imash niakwa ama proweri koia e.... az toia rechnik go zapisah na CD-RW i ne si razpoznawa diska kato originalen, neznam dali zashtitata moje da razlichawa nositelia dali e CD-R ili RW ili matrica ama ne mi se gori CD-R disk za da proba bez da sum siguren che shte stane. Niakoi moje li da kaje dali go e zapisal i raboti, shtoto iskam da go mahna ot harda si nai-posle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MR_OIZO Posted September 22, 2003 Author Share Posted September 22, 2003 Az si go zapisah na disk,isntalirah si go ot diska i sq mi varvi bez disk Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 wij dali w Daemon Tools-a ti e wkluchena emulaciata na SafeDisc, ako ikonata do chasownika e cherwena znachi niamash nikwa emulacia wkluchena, ako e zelena imash niakwa ama proweri koia e....az toia rechnik go zapisah na CD-RW i ne si razpoznawa diska kato originalen, neznam dali zashtitata moje da razlichawa nositelia dali e CD-R ili RW ili matrica ama ne mi se gori CD-R disk za da proba bez da sum siguren che shte stane. Niakoi moje li da kaje dali go e zapisal i raboti, shtoto iskam da go mahna ot harda si nai-posle. kakto kaza go probwah i pak mi iska corect cd izobsto kolko 4oweka sa uspqli da go podkarat Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 Abe az sam si go podkaral , nali ti kazvam!!!!! To4no po opisanieto i nqmam nikakvi problemi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 A we mama mu stara! Nikvi emulacii nikvi diskov. Zapisah si go i na disk. Se taq... Iska mi originalniq disk! Kojto go e podkaral, da obqsni to4no stypka po stypka kak stava rabotata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 Аз го подкарах като първо екстрактнах файловете и след тва VCD и си4ко е ОК.Ся кат по4нахме у4илище ще ми трябва много Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 Kak taka extractna failovete? Koi failove? Daj po podrobno. Ot kyde si instaliral, koga, kak, s kvi emulacii prajl li si diskove... blq blq blq... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 Като го свалих беше с иконата на WinRar и по4нах да екстрактвам.След това стартирах exe-то с иконата на ре4ника,ама ми изписа,4е трябва оригинално CD.Направих VCD на сваления файл и си4ко е ОК! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 Аз го подкарах като първо екстрактнах файловете и след тва VCD и си4ко е ОК.Ся кат по4нахме у4илище ще ми трябва много ne moje da bude, sigurno goworish za niakoia druga wersia, tazi e zashtitena s SafeDisk2, kopieto na diska triabwa da e 1:1 zaedno s loshite sektori i sichko za da si go razpoznae. ia kaji s koia versia na Virtual CD naprawi vcd-to, to da niama niakakwa emulacia na safedisk ? a, i ako moje, kaji s koia OS si che me sumniawa neshto da ne bi na men Win2003 da ne dawa na programite da accesswat CD-to na tolkowa nisko niwo na kolkoto na tiah im se iska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 kicko Да ти кажа 4есно не разбирам нишо от това където го каза Ако можеш да ми обясниш как да направя снимки във формат *.jpg ще ми бъде по-лесно да ви покажа как го подкарах.Знам 4е става с Print screen,ама след тва съм гола вода :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 ami pitam s koia programa naprawi VCD ? ne sami imeto ami i versiata. a inache za printscreen tuka mnogo puti e obiasniawano : samo butona PrintScreen snima celia desktop, Alt+PrintScreen snima tekushtia aktiwen prozorec snimanoto sedi w clipboarda za da go izkarash ot tam i da naprawish fail, polzwash kakwato programa za redaktirane na kartinki imash, ako niamash - Paint na Windows-a puskash programata i prawish Paste ot menuto Edit, ako polzwash Paint, predi towa poglejdash dali bialoto pole (praznia list) ne e mnogo goliam - ako po-goliam ot kolkoto e kartinkata koiato shte paste-nesh togawa shte ostane bialo otstrani, po-dobre da go namalish kato go fanesh w dolnia desen ugul s mishkata i posle kato paste-nesh kartinkata shte se razhiri kolkoto e neobhodimo za da ia pobere cialata. sled towa prawish save i shte poluchish BMP kartinka ako si s Paint sled towa s ACDsee ili IrfanView ili neshto drugo koeto moje da convertva kartinki moje da naprawish PNG - taka sum ustanowil che stawat nai-malki. Ako ne polzwash Paint a niakoia druga programa, moje da save-nesh w kakuwto format tam ima w spisuka, JPEG ili PNG, GIF... prosto wij koe stawa nai-malko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted September 22, 2003 Share Posted September 22, 2003 ami pitam s koia programa naprawi VCD ? ne sami imeto ami i versiata. Не знам дали това е последната версия,но с Virtual DAEMON Manager v3.26 съм го правил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.