Jump to content
BulForum.com

Longman 4th Edition

MR_OIZO

Recommended Posts

Nqkoi znae li kak stava toq nomer s Longman Dictionary Of Contemporary English

(4th Edition).Iska originalno CD.Kajete kvo da prava.Ne mojah da namera

NO-CD crack za taq versiq.

10X

Ако си забелязал при свалянето файла е с окон4ание *.iso,което ще ре4е,4е можеш да си направаш виртуално CD с D-Tools или подобна програма.След като направиш такова CD проблема е решен :)

:evil taka i ne razbrah kwo predstawlwa

Това не е само ре4ник.Освен,4е можеш да проверяваш зна4ението на всяка дума виждаш транскрипцията на British English(и на American English,ако има разлика) и освен това ти я изговарят правилно.Има и разли4ни упражнения,свързани с разли4ни области от граматиката.Има и Guided Tour. Много е полезен ре4ника и ще останеш доволен,ако имаш нужда от нещо подобно :)

kak to si e iso go mountwam s d-tools i po4wam da go instaliram nakraq na instalaziqta mi iska orginal cd kat mu da cancel i se opitam da go pusna mi dawa pak sutoto  :angry1

wij dali w Daemon Tools-a ti e wkluchena emulaciata na SafeDisc, ako ikonata do chasownika e cherwena znachi niamash nikwa emulacia wkluchena, ako e zelena imash niakwa ama proweri koia e....

az toia rechnik go zapisah na CD-RW i ne si razpoznawa diska kato originalen, neznam dali zashtitata moje da razlichawa nositelia dali e CD-R ili RW ili matrica ama ne mi se gori CD-R disk za da proba bez da sum siguren che shte stane.

Niakoi moje li da kaje dali go e zapisal i raboti, shtoto iskam da go mahna ot harda si nai-posle.

wij dali w Daemon Tools-a ti e wkluchena emulaciata na SafeDisc, ako ikonata do chasownika e cherwena znachi niamash nikwa emulacia wkluchena, ako e zelena imash niakwa ama proweri koia e....

az toia rechnik go zapisah na CD-RW i ne si razpoznawa diska kato originalen, neznam dali zashtitata moje da razlichawa nositelia dali e CD-R ili RW ili matrica ama ne mi se gori CD-R disk za da proba bez da sum siguren che shte stane.

Niakoi moje li da kaje dali go e zapisal i raboti, shtoto iskam da go mahna ot harda si nai-posle.

kakto kaza go probwah i pak mi iska corect cd izobsto kolko 4oweka sa uspqli da go podkarat

Като го свалих беше с иконата на WinRar и по4нах да екстрактвам.След това стартирах exe-то с иконата на ре4ника,ама ми изписа,4е трябва оригинално CD.Направих VCD на сваления файл и си4ко е ОК! :P

Аз го подкарах като първо екстрактнах файловете и след тва VCD и си4ко е ОК.Ся кат по4нахме у4илище ще ми трябва много :D

ne moje da bude, sigurno goworish za niakoia druga wersia, tazi e zashtitena s SafeDisk2, kopieto na diska triabwa da e 1:1 zaedno s loshite sektori i sichko za da si go razpoznae.

ia kaji s koia versia na Virtual CD naprawi vcd-to, to da niama niakakwa emulacia na safedisk ?

a, i ako moje, kaji s koia OS si che me sumniawa neshto da ne bi na men Win2003 da ne dawa na programite da accesswat CD-to na tolkowa nisko niwo na kolkoto na tiah im se iska :confused

kicko Да ти кажа 4есно не разбирам нишо от това където го каза :D

Ако можеш да ми обясниш как да направя снимки във формат *.jpg ще ми бъде по-лесно да ви покажа как го подкарах.Знам 4е става с Print screen,ама след тва съм гола вода :ph34r:

ami pitam s koia programa naprawi VCD ? ne sami imeto ami i versiata.

a inache za printscreen tuka mnogo puti e obiasniawano :

samo butona PrintScreen snima celia desktop, Alt+PrintScreen snima tekushtia aktiwen prozorec

snimanoto sedi w clipboarda

za da go izkarash ot tam i da naprawish fail, polzwash kakwato programa za redaktirane na kartinki imash, ako niamash - Paint na Windows-a

puskash programata i prawish Paste ot menuto Edit, ako polzwash Paint, predi towa poglejdash dali bialoto pole (praznia list) ne e mnogo goliam - ako po-goliam ot kolkoto e kartinkata koiato shte paste-nesh togawa shte ostane bialo otstrani, po-dobre da go namalish kato go fanesh w dolnia desen ugul s mishkata i posle kato paste-nesh kartinkata shte se razhiri kolkoto e neobhodimo za da ia pobere cialata.

sled towa prawish save i shte poluchish BMP kartinka ako si s Paint

sled towa s ACDsee ili IrfanView ili neshto drugo koeto moje da convertva kartinki moje da naprawish PNG - taka sum ustanowil che stawat nai-malki.

Ako ne polzwash Paint a niakoia druga programa, moje da save-nesh w kakuwto format tam ima w spisuka, JPEG ili PNG, GIF... prosto wij koe stawa nai-malko.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...