Xciter Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Търсих си нещо из гугалъ и ми попадна това сайтче:sick.Много ме накефи и реших да го шеърна с вас. Ако има такава тема сори, търсих ама не намерих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Яки, са но повечето съм ги виждал вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Готини са . Жалко , че не са повечко . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Къртат ама както каза Вас90 са малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted July 31, 2005 Author Share Posted July 31, 2005 още малко линк0,линк1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Много са якички въпреки че наистина и аз съм ги виждал повечето но това с оная дългата джага ме разби тотално Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Тук И благодарете на Скорпиона, че ги е качил Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 ТукИ благодарете на Скорпиона, че ги е качил <{POST_SNAPBACK}> Нещо наше Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Много са яки но пове4ето съм ги виждал Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 И аз съм виждал повечето, има едно предаване по РИНГ ТВ мисля че се казваше Куриозите във футбола то е много зарибено Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 И аз съм виждал повечето, има едно предаване по РИНГ ТВ мисля че се казваше Куриозите във футбола то е много зарибено <{POST_SNAPBACK}> Ей верно , който иска да го гледа, защото наистина размазва дават го от време на време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.