don_anton Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 абе някои знае ли от плд от къде мога да ти купя такава гривничка /става дума за онези жултите на които пише LIVE STRONG/ в и-нет до сега гледах те са на найк и найк имат още доста такива "гривнички" та искам да си взема жълта и черна но нз къде ги има, та некви идеи къде се продават в плд ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 абе някои знае ли от плд от къде мога да ти купя такава гривничка /става дума за онези жултите на които пише LIVE STRONG/ в и-нет до сега гледах те са на найк и найк имат още доста такива "гривнички" та искам да си взема жълта и черна но нз къде ги има, та некви идеи къде се продават в плд ? <{POST_SNAPBACK}> Абе човек, ква черна гривна та гони бе ?!? Ти май не схващаш идеята тука - тези гривни са за благотворителност и няма избор на цветове - жълтата е Livestrong и парите отиват за фондацията за борба с рака на Ланс Армстронг, а освен това има и бяла ONE в подкрепа на движението за борба с глада в Африка и за опрощаване на дълга на крайно бедните държави. Жълтата гривна е такава заради "жълтата фланелка". А онази ONE пък е с този надпис заради искането да се отделя допълнително 1% от бюджета на USA за да се помогне на най-бедните държави да осигурят по-добро образование, здравеопазване, чиста храна и вода на населението си. Освен парите за благотворителност, носейки такава гривна заявяваш своята подкрепа и съпричастност - идеята е като те пита някой каква е тази гривна да можеш да му обясниш и така все повече и повече хора да научат за какво става дума. Това не е гривна да я носиш щот си "гъзар". Ся остава да се намери някой предприемчив българин и да почне да бълва ментета щото е модерно и да ги има във всички цветове на дъгата !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 А въобще продават ли ги някъде в Пловдив? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted July 31, 2005 Author Share Posted July 31, 2005 абе аз идеят си я схващам но ти не си наясно! казах че жълтите са за благотворителносто за рака но НАЙК си имат колекция от сякви такива гривни разгледай из и-нет ... имат на баскетболист , наскар , колежи некви, некви с "цитати" върху тях такаче аз съм наясно! иначе за live strong и one съм наясно споко Link to comment Share on other sites More sharing options...
empty soul Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Имаме тема по този въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.