Aquila Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Как е тоя малък сладур, надявам се че не си го обул с някой пантоф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 etoz letq6t mi6ok ne me ostavq6e da spa v 5h predi nqkolko dena. basi kak pi6tat maina ! <{POST_SNAPBACK}> Ебааатииии!!!!!!!!!! и прилепи ли напад вече бе!!! Точно в тоя момент такава нощна пеперуда се върти пред мониторчето ми че се чудя няма ли да и се завие свят и да се кротно малко ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Ебааатииии!!!!!!!!!! и прилепи ли напад вече бе!!! Точно в тоя момент такава нощна пеперуда се върти пред мониторчето ми че се чудя няма ли да и се завие свят и да се кротно малко ! прилепи летят из квартала и блока от доста време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 В големия гигант има две колонии и ако несъм внимателен ми идват нагости. Веднъж разплитах два от завесите Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 прилепи, два пъти съм имал на гости.. адски сладки същества са.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 прилепи, два пъти съм имал на гости.. адски сладки същества са.. <{POST_SNAPBACK}> Само трябва да се внимава, защото могат да пренасят бяс, както и бълхи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 И аз имам много проблеми с насекомите и по специално комарите. Не мога да опиша колко много ме хапят . Кадето и да се намирам направо ме изяждат. Хората около мен ги хапят доста по - малко. Поради тази причина без да се напръскам с OFF! не мога да излезна от нас. Препоръчвам ви го. Взимайте го на лосион . <{POST_SNAPBACK}> Кво е тва OFF някво спрейче ли, и да не мирише на фушни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 etoz letq6t mi6ok ne me ostavq6e da spa v 5h predi nqkolko dena. basi kak pi6tat maina ! Явно тази година прилепите са масово побъркани! Преди 3 седмици тъкмо си правя сейвън в 4 сутринта, отивам да лягам и гледам единия ми котарак настъпил победоносно нещо черно. Отивам - прилеп, целия в кръв и удушен. Опулих се мощно. Само 2 дни след това се събуждам в 3 и половина през ноща от страхотна тупурдия. Влизам в хола и кво да видя - един прилеп кръжи из стаята, котараците ми се мятат като откачени и го гонят. Миналия ден нашите бяха при мен - отново видяли единия ми котарак да се забавлява с прилеп - майка ми решила че много модерна играчка съм му купил, чак и писука. Точно ми разправя това баща ми и посред бял ден на другия ден заварваме котарака пак с прилеп да се заиграва, даже навреме го хванах преди да го убие та го пуснах. С първия прилеп беше си играл цяла нощ и едната ми спалня беше цялата в кръв. Държа да отбележа, че почти не оставям нищо отворено у нас. Най много леко открехнат прозорец, чат-пат балконската врата. Отначало мислех, че ги хващат на терасата тия моите ненормалници, но явно прилепите сами влизат вкъщи...Много странно. никога досега не е било това, а минали години по цяло лято не затварях терасите - нищо не е влезло. Не ми е за друго ами ми е жал за прилепите, защото котараците ги убиват бавно, играейки си с тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Кво е тва OFF някво спрейче ли, и да не мирише на фушни... <{POST_SNAPBACK}> Мхм-има спрей и май лосион-мирише много приятно и наистина помага-препоръчвам ти го Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Мхм-има спрей и май лосион-мирише много приятно и наистина помага-препоръчвам ти го Има и крем. Най - добрия вариант е лосиона. Спрей-а не пръска добре. Кремът е доста неудобен за нанасяне. Лосиончето е най - добре . Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Аа-ааабе кви са тия лосиончета и кремчета и темподобни? Сега ще ви кажа как се прави, взимате една глава чесън, обелвате от нея около 4-5 скилидки, след това ги слагате под тъпата страна на ножа и удряте от горе докато се разпльокат, след това от така приготвената пихтия взимате само течността и я нанасяте по тялото си.Имате гаранция че комар няма да ви пипне в близката една седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Имате гаранция че комар няма да ви пипне в близката една седмица. <{POST_SNAPBACK}> Проблема е , че не само комар няма да иска да ви пипа Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 аз съм в тракия на къра и вечер като се връщам от някъде редовно ме посрещат рояци комари ползвам едни мокри кърпички (20 стинки от аптеката до faces) и горе долу помагат ама тука е ужас - поляната и лаута са направо развъдници на работата (до митницата) пък има инвазия на оси моного е кофти секи ден откривам нови гнезда някъде и открих че коресилитът не ги трепе ,от което останах изненадан щото тва нещо гори наред сичко живо и не живо полях едно растение коноп и след 15 мин беше на слама Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 аз съм в тракия на къра и вечер като се връщам от някъде редовно ме посрещат рояци комари ползвам едни мокри кърпички (20 стинки от аптеката до faces) и горе долу помагат ама тука е ужас - поляната и лаута са направо развъдници на работата (до митницата) пък има инвазия на оси моного е кофти секи ден откривам нови гнезда някъде и открих че коресилитът не ги трепе ,от което останах изненадан щото тва нещо гори наред сичко живо и не живо полях едно растение коноп и след 15 мин беше на слама <{POST_SNAPBACK}> Eто този пост е доказателство, че не е задължително да си до Марица, за да има комари на около.Примерно аз съм точно до реката, и не се оплаквам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Аз пък имам проблем с едни хлебарчици дето вече са станали толкова гадни че дори докато спя ме навестяват. Толкова са много че когато отида да пия вода през ноща като светна лампата все едно имаме тъмно кафяви плочки на мивката, а не бели. Това са най-гадните насекоми, защото ги има през цялата година и вече направо съм се побъркал от тях . Пробвал с какво ли не да ги изтребвам, в момента ги тровя с Раид но все едно че ги парфюмирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Аз пък имам проблем с едни хлебарчици дето вече са станали толкова гадни че дори докато спя ме навестяват. Толкова са много че когато отида да пия вода през ноща като светна лампата все едно имаме тъмно кафяви плочки на мивката, а не бели. Това са най-гадните насекоми, защото ги има през цялата година и вече направо съм се побъркал от тях . Пробвал с какво ли не да ги изтребвам, в момента ги тровя с Раид но все едно че ги парфюмирам. Вземи им някаква отрова дето се оставя и те си я ядат самички. с тоя Райд не може постоянно да седиш и да ги дебнеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
silvi Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 и аз да се упла4а.имаме гадни бабалюги,ама ги трепа.оба4е тва лято кво е в нас от хлебарки.скоро се вурнах sas sestra mi ot 4yжбина.и ония ден тя става до тоалетната идва и ми вика вади апарата и снимаи толкова бе6е голяма тая хлебарка 4е неможaх да я убия.ся незнам как 6те спа не ми е ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Хлебарките са супер гадни И веднъж появят ли се няма отърваване от тях Вкъщи ползваме "Райд" обаче никога не е имало толкова, колкото това лято Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 В къщи имаше хлебарки до преди 2 години ама в огромни количества. Де що има отрова сме я изпробвали без абсолютно никакъв ефект. Най-ефикасното нещо беше една примамка ужасно лепкава, посредата на която има сложено едно хапче, което ги привлича. Но пък излизаше много солено да ги мориш с това защото се запълваше за една вечер, а струваше към 4 лв. Та да ви кажа какво реши проблема - преди 2 години спряха парното в блока. И зимата всички геройски загинаха. Ако не знаете, хлебарката е тропическо насекомо, не понася студ. Ако сте видяли как се движат на студено ще разберете за какво говоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Най-ефикасното нещо беше една примамка ужасно лепкава, посредата на която има сложено едно хапче, което ги привлича. Но пък излизаше много солено да ги мориш с това защото се запълваше за една вечер, а струваше към 4 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 @netrootbg : О, БОЖЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 @netrootbg : О, БОЖЕ! <{POST_SNAPBACK}> Подобна беше картинката в къщи само след 2 вечери! Но примамката е страшно ефективна, спор няма! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Подобна беше картинката в къщи само след 2 вечери! Но примамката е страшно ефективна, спор няма! А замислял ли си се, че така викаш и на всички комшии хлебарките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Това не е от вкъщи . Наскоро го видях в един blog. На един софиянец е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 А замислял ли си се, че така викаш и на всички комшии хлебарките? <{POST_SNAPBACK}> Ееее! възможно ли е да усещат миризмата на едно такова хапченце през етажите? Аз не вярвам нещо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.