Jump to content
BulForum.com

Бръмбари,Гадини и Буболечки

N00KiE

Recommended Posts

Как е тоя малък сладур, надявам се че не си го обул с някой пантоф.

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply
etoz letq6t mi6ok ne me ostavq6e da spa v 5h predi nqkolko dena. basi kak pi6tat maina !

Ебааатииии!!!!!!!!!! и прилепи ли напад вече бе!!! Точно в тоя момент такава нощна пеперуда се върти пред мониторчето ми че се чудя няма ли да и се завие свят и да се кротно малко !

Ебааатииии!!!!!!!!!! и прилепи ли напад вече бе!!! Точно в тоя момент такава нощна пеперуда се върти пред мониторчето ми че се чудя няма ли да и се завие свят и да се кротно малко !

прилепи летят из квартала и блока от доста време.

В големия гигант има две колонии и ако несъм внимателен ми идват нагости. Веднъж разплитах два от завесите :)

прилепи, два пъти съм имал на гости.. адски сладки същества са..

Само трябва да се внимава, защото могат да пренасят бяс, както и бълхи.

И аз имам много проблеми с насекомите и по специално комарите. Не мога да опиша колко много ме хапят :(. Кадето и да се намирам направо ме изяждат. Хората около мен ги хапят доста по - малко. Поради тази причина без да се напръскам с OFF! не мога да излезна от нас. Препоръчвам ви го. Взимайте го на лосион ;).

Кво е тва OFF някво спрейче ли, и да не мирише на фушни... :)

etoz letq6t mi6ok ne me ostavq6e da spa v 5h predi nqkolko dena. basi kak pi6tat maina !

gu6ter.jpg

Явно тази година прилепите са масово побъркани!

Преди 3 седмици тъкмо си правя сейвън в 4 сутринта, отивам да лягам и гледам единия ми котарак настъпил победоносно нещо черно. Отивам - прилеп, целия в кръв и удушен. Опулих се мощно.

Само 2 дни след това се събуждам в 3 и половина през ноща от страхотна тупурдия. Влизам в хола и кво да видя - един прилеп кръжи из стаята, котараците ми се мятат като откачени и го гонят.

Миналия ден нашите бяха при мен - отново видяли единия ми котарак да се забавлява с прилеп - майка ми решила че много модерна играчка съм му купил, чак и писука.

Точно ми разправя това баща ми и посред бял ден на другия ден заварваме котарака пак с прилеп да се заиграва, даже навреме го хванах преди да го убие та го пуснах. С първия прилеп беше си играл цяла нощ и едната ми спалня беше цялата в кръв.

Държа да отбележа, че почти не оставям нищо отворено у нас. Най много леко открехнат прозорец, чат-пат балконската врата. Отначало мислех, че ги хващат на терасата тия моите ненормалници, но явно прилепите сами влизат вкъщи...Много странно. никога досега не е било това, а минали години по цяло лято не затварях терасите - нищо не е влезло.

Не ми е за друго ами ми е жал за прилепите, защото котараците ги убиват бавно, играейки си с тях.

Кво е тва OFF някво спрейче ли, и да не мирише на фушни... :)

Мхм-има спрей и май лосион-мирише много приятно и наистина помага-препоръчвам ти го :)

Мхм-има спрей и май лосион-мирише много приятно и наистина помага-препоръчвам ти го  :)

Има и крем. Най - добрия вариант е лосиона. Спрей-а не пръска добре. Кремът е доста неудобен за нанасяне. Лосиончето е най - добре :).

Аа-ааабе кви са тия лосиончета и кремчета и темподобни? :confused :angry1

Сега ще ви кажа как се прави, взимате една глава чесън, обелвате от нея около 4-5 скилидки, след това ги слагате под тъпата страна на ножа и удряте от горе докато се разпльокат, след това от така приготвената пихтия взимате само течността и я нанасяте по тялото си.Имате гаранция че комар няма да ви пипне в близката една седмица. :bgrin:

аз съм в тракия на къра

и вечер като се връщам от някъде редовно ме посрещат

рояци комари

ползвам едни мокри кърпички (20 стинки от аптеката до faces) и горе долу помагат

ама тука е ужас - поляната и лаута са направо развъдници

на работата (до митницата) пък има инвазия на оси

моного е кофти секи ден откривам нови гнезда някъде и открих че коресилитът не ги трепе ,от което останах изненадан щото тва нещо гори наред сичко живо и не живо

полях едно растение коноп и след 15 мин беше на слама

аз съм в тракия на къра

и вечер като се връщам от някъде редовно ме посрещат

рояци комари

ползвам едни мокри кърпички (20 стинки от аптеката до faces) и горе долу помагат

ама тука е ужас - поляната и лаута са направо развъдници

на работата (до митницата) пък има инвазия на оси

моного е кофти секи ден откривам нови гнезда някъде и открих че коресилитът не ги трепе ,от което останах изненадан щото тва нещо гори наред сичко живо и не живо

полях едно растение коноп и след 15 мин беше на слама

Eто този пост е доказателство, че не е задължително да си до Марица, за да има комари на около.Примерно аз съм точно до реката, и не се оплаквам.

Аз пък имам проблем с едни хлебарчици дето вече са станали толкова гадни че дори докато спя ме навестяват. Толкова са много че когато отида да пия вода през ноща като светна лампата все едно имаме тъмно кафяви плочки на мивката, а не бели. Това са най-гадните насекоми, защото ги има през цялата година и вече направо съм се побъркал от тях :angry1. Пробвал с какво ли не да ги изтребвам, в момента ги тровя с Раид но все едно че ги парфюмирам.

Аз пък имам проблем с едни хлебарчици дето вече са станали толкова гадни че дори докато спя ме навестяват. Толкова са много че когато отида да пия вода през ноща като светна лампата все едно имаме тъмно кафяви плочки на мивката, а не бели. Това са най-гадните насекоми, защото ги има през цялата година и вече направо съм се побъркал от тях :angry1. Пробвал с какво ли не да ги изтребвам, в момента ги тровя с Раид но все едно че ги парфюмирам.

Вземи им някаква отрова дето се оставя и те си я ядат самички. с тоя Райд не може постоянно да седиш и да ги дебнеш.

и аз да се упла4а.имаме гадни бабалюги,ама ги трепа.оба4е тва лято кво е в нас от хлебарки.скоро се вурнах sas sestra mi ot 4yжбина.и ония ден тя става до тоалетната идва и ми вика вади апарата и снимаи толкова бе6е голяма тая хлебарка 4е неможaх да я убия.ся незнам как 6те спа не ми е ясно :cry :cry

Хлебарките са супер гадни :angry1 И веднъж появят ли се няма отърваване от тях :cry Вкъщи ползваме "Райд" обаче никога не е имало толкова, колкото това лято :angry1

В къщи имаше хлебарки до преди 2 години ама в огромни количества. Де що има отрова сме я изпробвали без абсолютно никакъв ефект. Най-ефикасното нещо беше една примамка ужасно лепкава, посредата на която има сложено едно хапче, което ги привлича. Но пък излизаше много солено да ги мориш с това защото се запълваше за една вечер, а струваше към 4 лв.

Та да ви кажа какво реши проблема - преди 2 години спряха парното в блока. И зимата всички геройски загинаха. Ако не знаете, хлебарката е тропическо насекомо, не понася студ. Ако сте видяли как се движат на студено ще разберете за какво говоря ;)

Най-ефикасното нещо беше една примамка ужасно лепкава, посредата на която има сложено едно хапче, което ги привлича. Но пък излизаше много солено да ги мориш с това защото се запълваше за една вечер, а струваше към 4 лв.

kapan1.jpg

kapan2.jpg

@netrootbg : О, БОЖЕ!

Подобна беше картинката в къщи само след 2 вечери! Но примамката е страшно ефективна, спор няма!

Подобна беше картинката в къщи само след 2 вечери! Но примамката е страшно ефективна, спор няма!

А замислял ли си се, че така викаш и на всички комшии хлебарките?

А замислял ли си се, че така викаш и на всички комшии хлебарките?

Ееее! възможно ли е да усещат миризмата на едно такова хапченце през етажите? Аз не вярвам нещо....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...