Jump to content
BulForum.com

Бръмбари,Гадини и Буболечки

N00KiE

Recommended Posts

А бе кво става бе, ще се побъркам.От одеве трепя некви изроди.Некви огромни насекоми които приличат на водни кончета,паяци мутанти,едни гадинки малки дето не знам как се казват ама летят, блъскат се някъде и падат.Една ми падна даже във врата! Нямам мира..в тая стая няма да спя повече...С Раид не става....вие имате ли такива проблеми с тия гадове?

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

о,даааа!!!!!ужас,аз имам фобия към насекоми и полудявам,но намерих решение-сложих мрежа на прозореца и сега всичко е супер-гадините влизат само в хола през вратата на терасата ,но в моята стая-нямаа!!!!!!!! :punk :D

о,даааа!!!!!ужас,аз  имам фобия към насекоми и полудявам,но намерих решение-сложих мрежа на прозореца и сега всичко е супер-гадините влизат само в хола през вратата на терасата ,но в моята стая-нямаа!!!!!!!! :punk  :D

А бе мен не ме е страх, трепя си ги без проблем.ама не смогвам.Джама ми е затворен и карам само на климатик.Откъде влизат си нямам на идея...Ама просто се изнервям като загася лампата и как имам чувството , че съм в няква джунгла, навсякъде нещо лази и лети.Пък вечер колко пеперуди ми прихвърчат около монитора идея си нямаш...

Едит:

Само да кажа, че тарантулите на Kumcata са нищо в сравнение с паяците дето трепя всяка вечер :(

Имаме, да и при мен ги има такива - трепя ги ръчно и май взеха да се плашат от мен :) Обаче открих че ако ги напръскаш с дезодорант се побъркват и пукват почти веднага, реших че е от спирта в него и сега ги пръскам с един пулверизатор със спирт за горене - ефекта е поразяващ ( за гадинките де ... ) :D

А бе мен не ме е страх, трепя си ги без проблем.ама не смогвам.Джама ми е затворен и карам само на климатик.Откъде влизат си нямам на идея...Ама просто се изнервям като загася лампата и как имам чувството , че съм в няква джунгла, навсякъде нещо лази и лети.Пък вечер колко пеперуди ми прихвърчат около монитора идея си нямаш...

И аз съм на климатик, но дограмата не ми е алуминий - от там влизат, не е толкова плътна че да не могат :(

Купувате си едно препаратче дето мирише , обаче от ония българските дето трепят кучета,котки и птици на километър разтояние и живеете без нагли твари във врата си.

Купувате си едно препаратче дето мирише , обаче от ония българските дето трепят кучета,котки и птици на километър разтояние и живеете без нагли твари във врата си.

Да и ако спите в същата стая, може и да не се събудите доста дълго време :ghost

А бе кво става бе, ще се побъркам.От одеве трепя некви изроди.Некви огромни насекоми които приличат на водни кончета,паяци мутанти,едни гадинки малки дето не знам как се казват ама летят, блъскат се някъде и падат.Една ми падна даже във врата! Нямам мира..в тая стая няма да спя повече...С Раид не става....вие имате ли такива проблеми с тия гадове?

Aз съм забелязал, че всяка година се менят. миналата година имаше супер много миризливки. като ги чуех само как се блъскат някъде и полудявах. имам фобия от тях. по прозореца си 7-8 намирах винаги. и зимата ги гоних даже...

тия зелените дето са като водни кончета и те са отвратителни. има и едни като хлебарки, но с крила и по-заоблени. отвратителни насекоми. мразя ги.

пеперуди прелитат редовно. като летище е тук, особено ако само монитора работи.

Е ся си намерих един стар пантоф...ще ги избия всичките дето ги мерна тая нощ.

Впрочем...аз само лятото го наблюдавам това.И винаги от 11-12 до 4-5 сутринта.След това си е рахат.Ама през ноща мамата си трака.Някой да изявява да дойде до нас и да ги трепем в мултиплейър? :)

Е ся си намерих един стар пантоф...ще ги избия всичките дето ги мерна тая нощ.

Впрочем...аз само лятото го наблюдавам това.И винаги от 11-12 до 4-5 сутринта.След това си е рахат.Ама през ноща мамата си трака.Някой да изявява да дойде до нас и да ги трепем в мултиплейър? :)

Ами ОК Кой контролер да взема, ония с пухчето по краищата (пантофа) или по-твърдия и по-олекотения (универсална трепачка тип ПАЛКА) :bgrin:, а за по-едрите имам Хилти. :devil

kupete si eno takova kato pe4ka deto sveti lilavo i privli4a jujkite i kato se priblijat gi ispurjva. v metro se prodava. Mn e brutalno palen genocid im prai i te si umirat ot kef kato go vidat naprao kam nego se zati4vat :>

Хора като видях тая тема и викам и аз да се оплача! В Сливен съм и тука е същата работа! Някви гадни папатаци, мушички и какво ли не постоянно ми се лепят на монитора когато в стаята е угасена лампата! И това не е било никога така! Побарквам се направо когато трябва да ги трепя и като се размажат на екрана! Омръзна ми да го чистя! Какви са тия мутаций, какво е това нещо?! Много гад много нещо!

Незнам за какви мутации говорите, но сега е размножителния период на голяма част от инсектите у нас. Най-зле са тези от средните етажи, през ноща летят максимално високо (някои), но след петия етаж виждат зор. Единственото разумно решение е мрежа за комари, колкото и да ги трепете пак ще влизат. Колкото до препарат ползвам ТОРНАДО и съм доволен.

Най-зле са тези от средните етажи, през ноща летят максимално високо (някои), но след петия етаж виждат зор.

Не знам, аз съм на 9-тия и си хвърчат без никакви проблеми и хич не ги е страх! :bgrin: Казвам ви нашествие е направо! Ама не е само от размножителния им период сигурно, защото това ми се случва за първа година и не ми се вярва да се размножават за първи път :bgrin:

Не знам, аз съм на 9-тия и си хвърчат без никакви проблеми и хич не ги е страх!  :bgrin: Казвам ви нашествие е направо! Ама не е само от размножителния им период сигурно, защото това ми се случва за първа година и не ми се вярва да се размножават за първи път  :bgrin:

Ами затова казах някои. Аз съм на 4 етаж и е почти спокойно. Можеби нещо е променило пътят им, нова зграда или строеж и затова са решили да ти дойдат нагости.

Аз имах ей такова на гости..

Scutigera-coleoptrata2.jpg

Казва се Scutigera coleoptrata.

Дълго беше около 10-15 сантиметра.. и като ходеше по балатума, се чуваше тракане..

убих го.. сигурно е било на 5-10 години, а като малко е изглеждало така:

bug1.jpg

Ами затова казах някои. Аз съм на 4 етаж и е почти спокойно. Можеби нещо е променило пътят им, нова зграда или строеж и затова са решили да ти дойдат нагости.

Аз съм на 11-тия етаж и пак ме навестяват скакалци и щурци.Незнам как стигат до тук можеби с асансьора :allien ?

Казва се Scutigera coleoptrata.

Дълго беше около 10-15 сантиметра.. и като ходеше по балатума, се чуваше тракане..

убих го.. сигурно е било на 5-10 години, а като малко е изглеждало така:

weasel да те вписвам ли в отряда за борба срещу буболечки, гледам ги разбираш :)? От днеска ти си моят герой!! :) Слава богу, че си го убил тоя изрод, като нищо можеше да ти види сметката :P Иначе и тука по тапетите като лази някоя твар, се чува също тракане.За последния 1 час убих още 2 буби...От една седмица по цела нощ бодувам и не смея да заспя за да не ме налази някоя гад и да си снесе гнусните яйца в мене. :sick

П.С.

Ако имах цифров апарат можехме да си устроим конкурс за най-гнусната буба убита от член на форума :)

Незнам за какви мутации говорите, но сега е размножителния период на голяма част от инсектите у нас. Най-зле са тези от средните етажи, през ноща летят максимално високо (някои), но след петия етаж виждат зор. Единственото разумно решение е мрежа за комари, колкото и да ги трепете пак ще влизат. Колкото до препарат ползвам ТОРНАДО и съм доволен.

e то тия аномалии са от 2-3 години насам. преди нямаше толкова инсекти :) тия миризливки направо ме разбиха миналата година. имах тикове. какво беше станало, незнам просто. където идех - миризливки. в училище, между прозорците беше пълно.

Според мен общината трябва да вземе да понапръска с нещо...баси :sick

В нас през ден има нападение...цъкаме си един Стар Крафт тука...единя път ме напада армията на хлебарките (за първа година имаме), после паяците и комарите тръгват, и накрая тежката артилерия някакви, дето ако се съберат 3-4 и могат без проблем да ми задигнате телефона. :wacko:

Други ме атакуват по въздух...летящи и бронирати. Чак след 4-5 удара с чехъл мрат. А едно седя и го пръскам с Райд, а онова си щъка по пода и хич не му прави впечатление :ph34r: Аз на всичко отгоре съм на 1вия етаж.

Я казвайте с какви методи се справяте с тея гадини, че направо ще се изнасям вече. :sayjin

Да не живеете някъде покрай марица или близко до някой парк? Такава масирана инвазя много ме озадачава.

При мен се мяркат някви малки и черни мисля че им викат Жътварки. Мязат на хлебарки ама много по малки и не са бързи кат тях. Трепането с Райд ми доставя изключително перверзно удоволствие :) . Обаче се мяркат много рядко. Аз живея на третия етаж и с буби нямам проблеми. Пък и самата сграда е на 7-8 години така че е рано за хлебарки и други такива :lol: . Ако живееш в къща може би затова влизат толкова много буби. А ако си около Марица още по-лошо. НО няма никва логика да не мрът от тоя райд. :huh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...