Jump to content
BulForum.com

Има ли опастност...?

KAZIO

Recommended Posts

Ся си изтеглих StyleXP и е мноо яка програмката но искам да питам дали има няква опастност от ня..всмисал вирусчета щото така ми се е случвало с такива програми доста пъти.Ако някой е пострадал :D от тази програма да постне плсс 10x... :blink:

Ся си изтеглих StyleXP и е мноо яка програмката но искам да питам дали има няква опастност от ня..всмисал вирусчета щото така ми се е случвало с такива програми доста пъти.Ако някой е пострадал  :D  от тази програма да постне плсс 10x... :blink:

Каква опасност може да има? аз я използвам от години и не съм имал никакви проблеми. ако не те устройва тази, може да пробваш Window Blinds или Desktop X. Window Blinds има много по-добри ефекти от StyleXP и темите са по-хубави. единствения ми проблем с нея е, че не можах да си подкарам желаната тема :) иначе сега нямаше да съм с тоя бъгав StyleXP.

Със StyleXP единственият ми проблем беше че по едно време след рестарт губеше темата (кой знае защо), но после както се появи проблема така и изчезна ... типично за Winbooz :wacko:

аз съм я ползвал доста време и не съм имал проблеми но

сега съм преминал на AlienWare :wub:

аз съм я ползвал доста време и не съм имал проблеми но

сега съм преминал на AlienWare :wub:

AlienWare? High Performance computer systems?

Ами товари ли много РС-то тая програмка? :confused

StyleXP - не.

Window Blinds - не.

Desktop X - да, но за сметка на това най-добре променя целия дизайн на десктопа. не може да се разбере каква в същност е операционната система. аз си бях сложил някакви багери като строителна площадка. вдигаха се разни бариери и зад тях бяха икони по мои избор... абе луда работа, но доста тормози, макар че на добра система няма да се усети. не помня какви ми бяха спецификациите като я ползвах.

Може и да не е от Style Xp-то, ама колкото пъти го сложа се винбозата здава багажа...

Иначе AlienWare е мнооо яка, само дето има само един безплатен скин, който не е лош, ама е само един...;)

Много ви благодаря...засега нямам проблеми с програмата но не мога да си харесам скин нещоо..няма значение.Може ли да ми дадете линк за Windows Blinds..аз я намерих в дата-та ама мога да изтегля само версия 4.3.Няква по нова версия няма ли..?

Иначе AlienWare е мнооо яка, само дето има само един безплатен скин, който не е лош, ама е само един...;)

аз имам 3 на сайта им ги има безплатни са

аз имам 3 на сайта им ги има безплатни са

Мойта версия има една тема качена и още 2 дето уж ги има, ама трябва да си ги дръпнеш, а за да си ги дръпнеш искат парички ;)

Се едно, може твойта да е по-нова/стара версия и за тва. Радвай :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...