Jump to content
BulForum.com

100 национални туристически обекти

oTkopEMaHaMaMa

Recommended Posts

Eeee това ми напомня на ученическите ми години!! :rolleyes: Тогава имахме едни книжки със" стоте национални туристически обекта",и на всякаде където ходихме ни биеха печат на съответното место.Като събереш необходимите печати ти даваха бронзова значка,после сребърна и.т.н. :rolleyes: Бяха хубави комунистически времена!! :loveЯвно всичко старо пак идва на мода.Това не е лошо все пак!И тогава се организираше от БТС,и емблемата им беше еделваис!! :rolleyes: Все едно се върнах 15 години назад!!

Eeee това ми напомня на ученическите ми години!! :rolleyes: Тогава имахме едни книжки със" стоте национални туристически обекта",и на всякаде където ходихме ни биеха печат на съответното место.Като събереш необходимите печати ти даваха бронзова значка,после сребърна и.т.н. :rolleyes: Бяха хубави комунистически времена!! :loveЯвно всичко старо пак идва на мода.Това не е лошо все пак!И тогава се организираше от БТС,и емблемата им беше еделваис!! :rolleyes: Все едно се върнах 15 години назад!!

Aз и миналата седмица обикалях из Стара Планина и събирахме печати с приятели. Разликата е, че не чакаме бронзовата значка :P

Aз и миналата седмица обикалях из Стара Планина и събирахме печати с приятели. Разликата е, че не чакаме бронзовата значка :P

Защо,до колкото разбрах от Nitro още дават значки?!Значи явно не сте събрали достатъчно печати,или не знаете за тях! :confused

Бяха хубави комунистически времена!!

Явно не са били само комунистическите времена ... "Българският туристически съюз е основан на 27-28 август 1895 година на Витошкия първенец Черни връх по инициатива на писателя-демократ Алеко Константинов-Щастливеца" Хубавото обаче е, че хората се зарибяват и ходят.

Голяма гавра е да сложат софийския зоопарк. Вярно е че има голяма история и е най-големият на балканите, то и България има голяма история и е била най-голямата на балканите, ама... за продължението се сещате... R_a_p_t_o_R :P

Защо,до колкото разбрах от Nitro още дават значки?!Значи явно не сте събрали достатъчно печати,или не знаете за тях! :confused

Нямам идея колко печати са нужни за подобна награда :P Пък не ни е нужна изобщо. Важното е да пообиколим и опознаем родината и да разказваме на внуците след време :D

Явно не са били само комунистическите времена ... "Българският туристически съюз е основан на 27-28 август 1895 година на Витошкия първенец Черни връх по инициатива на писателя-демократ Алеко Константинов-Щастливеца" Хубавото обаче е, че хората се зарибяват и ходят.

Това го знам,учил съм го,и съм го повтарял стократно!Имам впредвид"комунистически времена" в добрия смисъл на израза.Защото помня как до 4 ти клас бях обиколил 90% от тези "100 национални туристически обекта"!Имах и значки....!! :zzz Абе добри времена бяха!Ама и сега има добри моменти,стига човек да си ги направи! ;)

Аз /семейството де/ имаме такава книжка . Като посетиш някое от местата дадени в книжката можеш /ако се сетиш/ да отидеш да ти сложат печат , че си посетил тази забележителност в България :) . Хубава инициатива ! Много е важно да познаваш страната си ;) .

Имам един приятел, който е започнал да обикаля всичките тези обекти с планински бегач! такава луда жаба като него няма! До сега е минал кам 30. Ама сега си хвана едно гадже и се спря малко... дано го зареже, че да продължи обиколката, мн интересно неща ми е разказвал :bgrin:

А да ви питам в Бачковския манастир от къде мога да си я купя тая книжка и съответно да се сдобия с печата. Днес бях там и вътре в павилиончето питах, ама ми казаха, че не са получавали такива неща :wir

А да ви питам в Бачковския манастир от къде мога да си я купя тая книжка и съответно да се сдобия с печата. Днес бях там и вътре в павилиончето питах, ама ми казаха, че не са получавали такива неща :wir

Купуваш си я от БТД или от музеите.

А иначе - "Опознай Родината си, за да я обикнеш"

Всичко си има - значки, печати, книжки, карти...стига да искаш. Аз имам събрани към 8-9 печата, въпреки че съм ходил на около 60тина от местата...ама така е, като човек разбира за тия неща късно. Събирайте събирайте...веселба е.

Миналото лято съвсем случайно един познат ми беше напомнил за тези книжки и аз си изрових моята, която е много, мнооооооооооооооооого стара с няколко печета :) Навремето(като ученичка) се изявявах като млад екскурзовод :D

Смятам да наваксвам с печатите :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...