bate_pesho Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Еми заглавието говори доста ........ Но се пак на прост български език купувам компютър ..... Да е някъде над 1 Гхз и ето още малко претенции Имам само няколко претенции монитора за предпочитане да е 19'' , но няма да е болка за умиране ако е и 17'' ...... Като платформа може и Интел може и АМД вие предложете , но мисля , че АМД като цена и работа е по-добър ...... За дъното държа да е ASUS Задължително да има Тв-тунер .... Видео картата предпочитам да е Радеонка няква и ....... Рам ми ..... 512 или 1024 , но задължително да е на 400мхз ..... Харда бих искал да е към 120 ГБ Също държа да има и писачка то било обикновена или двд-рв вие предложете .... Ако имате нещо подобно предлгайте ..... не е нужно да има всичките предпочитания , след това мога да си ги взема ..... и най-важното предлагайте РАЗУМНИ цени Офертичката ми е валидна до ~ към края на другата седмица ..... Държа всичко да се тества преди да се закупи .... Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Предлагам това: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.