break Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Вижте на какво клипче попаднах само. Click me Не напразно клипчето се нарича "Само за извратени". Така че на който не му харесват дебелите жени и е гнуслив, препоръчвам да не гледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Вижте на какво клипче попаднах само. Click me Не напразно клипчето се нарича "Само за извратени". Така че на който не му харесват грозни жени, препоръчвам да не гледа. <{POST_SNAPBACK}> Айдееее ше чистя клавиатурата. НЕ искам да съм на мястото на това кръстче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 ЕЕЕЕЕ Баси моржа!Тая може да си вкара гърдите в джобовете Тая тема не тряя да е 18+,а Гнусари+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Незнам за другите ама на мен лично ми вкара много голям смях това кюфтенце Link to comment Share on other sites More sharing options...
star_net Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Вижте на какво клипче попаднах само. Click me Не напразно клипчето се нарича "Само за извратени". Така че на който не му харесват дебелите жени и е гнуслив, препоръчвам да не гледа. <{POST_SNAPBACK}> ebahti i p...kata,hahahah tq taq nqma opravqne be ujas ,otkade q izkopahte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Ами това е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 бляяяяяяяяя, кво е тва чудо. вие наред ли сте бе хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 В момента бълвам повърня... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 6a q 6ibam mnogo sam zakasal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 На мен ми стана повече смешно отколкото гнусно въпреки , че не е хубаво да се смеем на чуждото нещастие . Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Абееее .. така като гледам не е много нещастна.Ама ... за коледа ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Тва е...големия майстор работи на голям тезгях... Бая голям майстор и трябва на тая Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Хахаха тая щом може да си вдигне циците с ръцете , значи ще може да стане национална шампионка по вдигане на тежести ........ а пък не искам да си помислям кво ще ти се случи ако ти изгърми един тукат ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 bojichko taq ima bati i "neshtata" . Baq power shte ti trqbvat za tqh. BTW super grozni sa , otvrad, oplashih sa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 31, 2005 Author Share Posted July 31, 2005 Ами аз предупредих, ама като не ме слушаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 6a q 6ibam mnogo sam zakasal <{POST_SNAPBACK}> Наистина много си закъсал.... А относно филмчето....има и доста по-брутални изпълнения... Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Ами това е супер тъпо шъ ви кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Вижте на какво клипче попаднах само. Click me Не напразно клипчето се нарича "Само за извратени". Така че на който не му харесват дебелите жени и е гнуслив, препоръчвам да не гледа. <{POST_SNAPBACK}> За тва гадже на видеото бих казал:You sexy motherfucker..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 тая е супер дебелата майна щах да повърна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Super яко много ме зарадва ... ако имате още такива ги дайте насам а за предложението за Гнусари+ ко па шъ рече ? Ко толкова гнусно има аз или съм кьорав или гнусотията не ми праи впечатление ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeoneElse Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Бахахаха! Като го видях това се сетих за една песен на Контрол: "Видях аз щастието, беше 100-150 кила..." Ама тая като я гледам май е надхвърлила 150-те... Иначе...ни ма кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Уаааааа тая е баси гнусната Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imm0r7aL Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 скоро даваха няква подобна по рекордите на гинес по БНТ гнусно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mav3r1ck Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Нищо особенно Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwannn14 Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 бляяяяя баси момчета не ме депресирайте така уе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.