Jump to content
BulForum.com

Концерта на Слави на 10 август

KnoppiX

Recommended Posts

браво бе гъзар. от къде я взе тая покана :) айде ако не ходиш, ще се договорим нещо :D

Ами фирмата през която ми е телефона е ВИП клиент на Мтел и аз прибирам всичко каквото дават :P. 25 са за целия град. Има голяма вероятност да не ходя. Ако стане така ще ти я дам B).

Купихте ли си вече билети, май пак ще бъде фул с много народ ;)

Дано пак да е яко, както беше и Великото Отечествено турне.

Концерта остава без промяна заради бедствията.

10.08.2005

20:30 часа

Съмнява ме да е фул с народ. Като се има предвид, че и мача на ЦСКА е по-същото време :D

Ами фирмата през която ми е телефона е ВИП клиент на Мтел и аз прибирам всичко каквото дават :P. 25 са за целия град. Има голяма вероятност да не ходя. Ако стане така ще ти я дам B).

дай ми я на мени или да ходим заедно

... всички стадиони ли се казват Ристю Ботев в нашенско бе ? :lol:

Съмнява ме да е фул с народ. Като се има предвид, че и мача на ЦСКА е по-същото време  :D

Тя аудиторията не съвпада много много. Бтв Слави нали се пише голям фен на ЦСКА, не ама няма ли да направи нещо по въпроса де да знам...100% поне ще спомене нещо за мача...

Тя аудиторията не съвпада много много. Бтв Слави нали се пише голям фен на ЦСКА, не ама няма ли да направи нещо по въпроса де да знам...100% поне ще спомене нещо за мача...

и аз си го мислех това, че може да сложи една стена на която да се вижда мача.

и аз си го мислех това, че може да сложи една стена на която да се вижда мача.

Хмм, човек като Слави дето има такъв авторитет чак такова нещо няма да направи. Едва ли не, елате при мене да гледате мача - може би просто ще казват какво става на стадиона или нещо такова. Но чак стена не ми се вярва да сложи - не му е в стила...

Ммм и на мен ми хареса много, а пък и бях с приятна компания и беше хубаво ;)

Който не е отишъл само може да съжалява...

Тъкмо щях да питам как е минало. :)

Ми кажете нещо повече де. Много ли хора имаше? Смешки, фойерверки, незабравими мигове...

Имаше весели неща и яки скечове. Стадиона беше пълен. Т.е. като чели нямаше много свободно място за дишане. Аз бях горе и не само по трибуните, ами и долу нямаше места...

Тия от Академията изпълниха по 1-2 песнички Светльо най-много изпя май 3..

Имаше супер забавни скечове и Слави пя и той малко на песента Избегала мома и изобщо много тържествено представи Светльо.

Оффтопик : бе тия дето спечелиха и ся пеят в предаването май повече загубиха от Светльо да речем - голяма звезда стана тоя пич, макар че засега замлъкна, ама хората супер много го аплодират - и на мен ми харесва.

Както винаги - пяха малко после казаха "край, тва е"

След 10 мин викане на "Още" и "Слави" най-накрая пича излезе и си каза "излъгах ви, всъщност концерта започва сега"

Пя още към час и си тръгнахме :)

беше хубаво - всички пяха много с него, цялата публика пееше..

А за подгряване бяха първо Устата, който изпя 2 песнички и Румънеца и Енчев, които изпъкнаха не толкова със това което изпяха, а по-скоро много смешки говореха и правеха и разсмиваха публиката...

Като цяло беше много весело, доволен съм че отидох :)

ПС: И аз съм малко прегракнал ;)

Абе там беше ли Устата ? Щото неска той мина на 2 метра от мен до входа на аквата където беше отседнал Слави. Та ми е интересно

Абе там беше ли Устата ? Щото неска той мина на 2 метра от мен до входа на аквата където беше отседнал Слави. Та ми е интересно

Чети по-горе през едно мнение. Там пише, че е бил. После беше и в Мармалад на караоке. Аз там го видях.

Който не е отишъл само може да съжалява...

Dammm...az opredeleno syjelqvam che propusnah "sybitieto na godinata"...ama bqh mnogo umoren ot rabota inache shteh da doida da razrabotq noviq si kalashnik po vsichki bokluci det sa bili na scenata...da im go fukna v miunhauzencheto kat za leka nosht...

Dobre shte byda iskren zashto ne doidoh da si razrabotq kalashnika...rabotata e izvinenie!istinata e che posle shteha da me karat da im chistq kravta na vsichkata paplach det sym otyvral sveta ot neq a men me e gnus daje sao da gi gledam (inache shteh se pristrasha da gi vidq...kat za posledno!)ama velikii myrzel kfo li ne prai...sao da si syzdavam oshte izlishna rabota!Aide nema nuuujda!

Aaa i da otgovorq na vyprosa na netrootbg zashto mangalkata q nqmashe...ami shot oniq den kat si minaah s kolata po edin bulevard kysno vecherta imashe nekfa det mi mahashe da spra za stop i mi zamqza porednata ciganska kurva...i reshih da mina vyrhu neq (kato po tradiciq!) i na drugiq den cheta che piqn shofior ubil cingeto...a beh samo na polvin butilka!sh golemi kleveti sipqt po tiq vestnici! :excl: :excl: :excl:

Lil`Slim нарочно няма да ти изтрия мнението, само ще напиша какво следва.

10 дена без право на постване и след това 30 дена модерейтед. На печелившите честито!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...