Jump to content
BulForum.com

Концерта на Слави на 10 август

KnoppiX

Recommended Posts

Купихте ли си вече билети, май пак ще бъде фул с много народ ;)

Дано пак да е яко, както беше и Великото Отечествено турне.

Концерта остава без промяна заради бедствията.

10.08.2005

20:30 часа

Купихте ли си вече билети, май пак ще бъде фул с много народ ;)

Дано пак да е яко, както беше и Великото Отечествено турне.

Продават ли се вече билети???

Кой к'вото иска да говори .. аз 100% съм там! Винаги е ставало Шоу!

И аз съм на това мнение, даже имам чуството, че някои хора се стараят да изпъкнат с мненията си умишлено...

Whateva...

Приятно прекарване на тия дето имат мерак да идат :)

И аз съм на това мнение, даже имам чуството, че някои хора се стараят да изпъкнат с мненията си умишлено...

Whateva...

Приятно прекарване на тия дето имат мерак да идат :)

мерси :) аз на миналия концерт бях и беше супер яко. и на тоя ще ида. много по-добре е от Пайнер (примерно).

nai tupoto e 4e tazi seleniq 6te e na koleja  :sick

за какъв колеж става въпрос?

Тъпото е, че е решил да прави концерт на стадион Ботев. Ама що пък колежа :huh: Това и аз не го загрях.

Слави понякога ме кефи, ама като почне с политика да се занимава и ми е толкова смешен...То на всеки му е ясно, че взима кинти...ся пак ще прокарва идеи и ще промива мозъци...де що може влияние да окаже. :angry1

На концерта няма да ходя...освен, ако не се случи нещо непредвидено.

Слави винаги е правил най-голямо шоу до сега и винаги е събирал най-много публика. :) Обаче аз няма да ходя. Прекалено съм пораснал, за да си давам парите по такива работи. Иначе, приятно прекарване на всички на концерта. ;)

та билетит продават до Мак Доналтс така ли ???

а за колежа се има предвит ст.Ботев :)

трябва да е на ст.ПЛОВДИВ там става голямо шОу пък и няма да е блъсканица :) и на "Великото Отечествено Турне" не беше яко на "Новите Варвари" беше лудницата :) :)

Тъпото е, че е решил да прави концерт на стадион Ботев. Ама що пък колежа  :huh:  Това и аз не го загрях.

Слави понякога ме кефи, ама като почне с политика да се занимава и ми е толкова смешен...То на всеки му е ясно, че взима кинти...ся пак ще прокарва идеи и ще промива мозъци...де що може влияние да окаже. :angry1

На концерта няма да ходя...освен, ако не се случи нещо непредвидено.

Аз чух, че на стадион Пловдив щял да бъде тоя път.

И аз бих отишил стига да има с кой, ще е мноо калабалък ама ша има шоу :)

Тва за колежа - първоначално Ботев са играли официалните си срещи на игрище "Колежа" стопанисвано от Френския колеж и върху тва игрище е бил построен стадион Христо Ботев през 1959...

Ami predi 2 min se pribiram ot konzertta na Slavi v Burgas.

Vpechatleniq mi sa dosta dobri golqmo SHOW stana

Stadiona na Naftata beshe pochti palen.

Zena na bileta 5 leva.

Ne mi haresa na men lichno che okolo chas se podrgrqvashe ot Romaneze i Enc hev (koito bqha po-zabavnite) i Ustata.

Ne si vzimate butilka 1.5 minirelna voda ...moqta se naloji da q ostavq na vhoda me sprqha ..vzesh si malka ..mahna i kapachkata.

Zadaljitelno bilo da se maha kapachkata.

Golemiq paradox e che vatre ima dosta kato caffee-ta ot kadeto moje da si vzemesh butilka + kapachka :punk i da zamerish nqkoj deto te jadosva. :D

ami ako nqkoj iska poveche info sha pisha.

tova e ot men

pozdravi ot Burgas, moreto i rusalkite :)

Мне, вчера минах през главната и питах. Хората от там специално са се обадили да питат поради многото евентуални зрители интересуващи от същото.

Концерта ще си бъде на 10.08.2005 от 20:30 часа.

Мне, вчера минах през главната и питах. Хората от там специално са се обадили да питат поради многото евентуални зрители интересуващи от същото.

Концерта ще си бъде на 10.08.2005 от 20:30 часа.

Mersi mnogo na4i 100% si e na 10 koncerta

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...