KnoppiX Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Купихте ли си вече билети, май пак ще бъде фул с много народ Дано пак да е яко, както беше и Великото Отечествено турне. Концерта остава без промяна заради бедствията. 10.08.2005 20:30 часа Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Той билета 5 лв. Ама ще е такава лудница че просто няма да отида.. Мразя да се бутам Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Купихте ли си вече билети, май пак ще бъде фул с много народ Дано пак да е яко, както беше и Великото Отечествено турне. Продават ли се вече билети??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted July 30, 2005 Author Share Posted July 30, 2005 Дам, на главната точно до McDonallds мисля че продават вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Кой к'вото иска да говори .. аз 100% съм там! Винаги е ставало Шоу! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted July 30, 2005 Author Share Posted July 30, 2005 Кой к'вото иска да говори .. аз 100% съм там! Винаги е ставало Шоу! <{POST_SNAPBACK}> И аз съм на това мнение, даже имам чуството, че някои хора се стараят да изпъкнат с мненията си умишлено... Whateva... Приятно прекарване на тия дето имат мерак да идат Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 И аз съм на това мнение, даже имам чуството, че някои хора се стараят да изпъкнат с мненията си умишлено...Whateva... Приятно прекарване на тия дето имат мерак да идат мерси аз на миналия концерт бях и беше супер яко. и на тоя ще ида. много по-добре е от Пайнер (примерно). nai tupoto e 4e tazi seleniq 6te e na koleja за какъв колеж става въпрос? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Тъпото е, че е решил да прави концерт на стадион Ботев. Ама що пък колежа Това и аз не го загрях. Слави понякога ме кефи, ама като почне с политика да се занимава и ми е толкова смешен...То на всеки му е ясно, че взима кинти...ся пак ще прокарва идеи и ще промива мозъци...де що може влияние да окаже. На концерта няма да ходя...освен, ако не се случи нещо непредвидено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Слави винаги е правил най-голямо шоу до сега и винаги е събирал най-много публика. Обаче аз няма да ходя. Прекалено съм пораснал, за да си давам парите по такива работи. Иначе, приятно прекарване на всички на концерта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 та билетит продават до Мак Доналтс така ли ??? а за колежа се има предвит ст.Ботев трябва да е на ст.ПЛОВДИВ там става голямо шОу пък и няма да е блъсканица и на "Великото Отечествено Турне" не беше яко на "Новите Варвари" беше лудницата :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Тъпото е, че е решил да прави концерт на стадион Ботев. Ама що пък колежа Това и аз не го загрях.Слави понякога ме кефи, ама като почне с политика да се занимава и ми е толкова смешен...То на всеки му е ясно, че взима кинти...ся пак ще прокарва идеи и ще промива мозъци...де що може влияние да окаже. На концерта няма да ходя...освен, ако не се случи нещо непредвидено. Аз чух, че на стадион Пловдив щял да бъде тоя път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Аз чух, че на стадион Пловдив щял да бъде тоя път. <{POST_SNAPBACK}> Грешно си чул! на стадион "Ботев" ще си е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 ТОЗИ концерт го чакам от адски много време...и щях да ида 100% Но на 5-ти заминавам на море... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 На 10-ти играят ЦСКА и Ливърпул така че едва ли ще ходя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Аз ще ида. Ама заради Свтльо и Лора Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Изтрих доста мнения(10). След като не ви интересува концертът не пишете в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imm0r7aL Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 ako ima s koi shte ida no teq ot kuku akademiqa taka me draznat 4e....shte ida samo za teq aktiorite Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 И аз бих отишил стига да има с кой, ще е мноо калабалък ама ша има шоу Тва за колежа - първоначално Ботев са играли официалните си срещи на игрище "Колежа" стопанисвано от Френския колеж и върху тва игрище е бил построен стадион Христо Ботев през 1959... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Ami predi 2 min se pribiram ot konzertta na Slavi v Burgas. Vpechatleniq mi sa dosta dobri golqmo SHOW stana Stadiona na Naftata beshe pochti palen. Zena na bileta 5 leva. Ne mi haresa na men lichno che okolo chas se podrgrqvashe ot Romaneze i Enc hev (koito bqha po-zabavnite) i Ustata. Ne si vzimate butilka 1.5 minirelna voda ...moqta se naloji da q ostavq na vhoda me sprqha ..vzesh si malka ..mahna i kapachkata. Zadaljitelno bilo da se maha kapachkata. Golemiq paradox e che vatre ima dosta kato caffee-ta ot kadeto moje da si vzemesh butilka + kapachka i da zamerish nqkoj deto te jadosva. ami ako nqkoj iska poveche info sha pisha. tova e ot men pozdravi ot Burgas, moreto i rusalkite Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 i az 6te hoda .....ama na KORN 6te se razmaja poi4e hahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Вярно ли е че се отлага концерта за четвартък?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted August 8, 2005 Author Share Posted August 8, 2005 Мне, вчера минах през главната и питах. Хората от там специално са се обадили да питат поради многото евентуални зрители интересуващи от същото. Концерта ще си бъде на 10.08.2005 от 20:30 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Мне, вчера минах през главната и питах. Хората от там специално са се обадили да питат поради многото евентуални зрители интересуващи от същото. Концерта ще си бъде на 10.08.2005 от 20:30 часа. <{POST_SNAPBACK}> Mersi mnogo na4i 100% si e na 10 koncerta Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 8, 2005 Share Posted August 8, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 браво бе гъзар. от къде я взе тая покана айде ако не ходиш, ще се договорим нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.