Jump to content
BulForum.com

Конфигурация до 1500 лв. Мнения и препоръки

Recommended Posts

Little:Това видео не работеше само на Гигадръвското дъно,че на стария ми ДФИ не щеше да намери второто ядро.Пък и едно чисто 6800 според мен е по-добър избор от колкото тия СЛИ-та и дрън дрън.А на човека П4 530 му пожелавам успех да пребори 3200+.  :)

работи на всички SLI дъна......вчера с @Foxy взехме една такaва карта за тест и на мойто дъно тръгна само едното ядро и затова се наложи днеска да си направя мод на чипсета и сега вече съм с SLI-D и SATA II headbang.gif и както се разбира след мода се включи и второто ядро clap.gif както и се очакваше на марковете картата мачка наред(в ценовият си клас естествено, та и малко отгоре) а в игрите реално разликата от мойта е м/у 10-20 кадъра в полза на двуядрената(всичко при настойките на игрите на макс) общо взето все едно си си пуснал нормално SLI, но за парите си не е лоша особенно като се има предвид, че ще има все повече игри оптимизирани за SLI картата ще се представя все по-добре, а и братушките като "пипнат" малко драйвера ще стане чудесно.............. като цяло според мен в диапазона м/у 180 и 300$ има само две карти, тази и Х800......... а чисто 6800 за цената си просто не струва(визирам PCI-E версията)

ПС:колкото до П4 530, ако някой има такъв и иска може да ги "сборим" с моя, пък каквото сабя покаже starwars.gif

~едит~

картата работи безпроблемно и на по-горе предложеният ASUS A8N-E и то в дуал режим

Щом наистина работи добре не е ли по добре да си вземеш по отделно 2 бр 6600 за 220$ може да вземеш 2х256 Акселски или 2х128 от бързите Гигабайти.

Бтв стабилен ли е този процесор на 3гхз че мойта старата Венеция не можа да остане стабилна на повече 2.9

B) Едит:Сега видях картите 2х256 са били по класни "Манли" B)

Щом наистина работи добре не е ли по добре да си вземеш по отделно 2 бр 6600 за 220$ може да вземеш 2х256 Акселски или 2х128 от бързите Гигабайти.

Бтв стабилен ли е този процесор на 3гхз че мойта старата Венеция не можа да остане стабилна на повече 2.9

B) Едит:Сега видях картите 2х256 са били по класни "Манли" B)

ако вече имаш ASUS A8N-E или някое друго подобно NF4, което не е SLI(а хората с такива дъна никак не са малко) няма как да сложиш две карти и да си направиш SLI, а пък и дъно NF4 не SLI е по-евтино от такова SLI, така че хем пестиш, хем си иамш SLI, а и PCI слотовете ти остават използваеми :) плюс това като се има предвид, че гигабайт подготвят и пускането на двуядрени 6600GT,6800 и 6800GT на не лоши цени може само да радва хората, които имат не SLI дъна, а пък искат SLI........... а и все си мисля, че две ядра ще работят по добре на една платка от колкото на две отделни и свързани с мост, а и щом Асус замислят някакво двуядрено 7800 заначи има хляб в двуядрените карти............ относно венецията, до 2900-2920-30 се справя, нагоре вече стабилноста е лукс

.....

За 220 $ само 4истаци 6600 могат да се вземат , а двуядрената е с ДДР3 и то май 2нс. освен тва не трябва мост4ета за моднати дъна кат на @little...а и си мисля 4е Гига с абутнали и още нещо щото кат гледам картата се представя малко по- добре от две аналоги4ни на Сли !

А и кат се има в предвид колко струва едно 6600ГТ , картата си оправдава цената според мен !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...