little Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Little:Това видео не работеше само на Гигадръвското дъно,че на стария ми ДФИ не щеше да намери второто ядро.Пък и едно чисто 6800 според мен е по-добър избор от колкото тия СЛИ-та и дрън дрън.А на човека П4 530 му пожелавам успех да пребори 3200+. <{POST_SNAPBACK}> работи на всички SLI дъна......вчера с @Foxy взехме една такaва карта за тест и на мойто дъно тръгна само едното ядро и затова се наложи днеска да си направя мод на чипсета и сега вече съм с SLI-D и SATA II и както се разбира след мода се включи и второто ядро както и се очакваше на марковете картата мачка наред(в ценовият си клас естествено, та и малко отгоре) а в игрите реално разликата от мойта е м/у 10-20 кадъра в полза на двуядрената(всичко при настойките на игрите на макс) общо взето все едно си си пуснал нормално SLI, но за парите си не е лоша особенно като се има предвид, че ще има все повече игри оптимизирани за SLI картата ще се представя все по-добре, а и братушките като "пипнат" малко драйвера ще стане чудесно.............. като цяло според мен в диапазона м/у 180 и 300$ има само две карти, тази и Х800......... а чисто 6800 за цената си просто не струва(визирам PCI-E версията) ПС:колкото до П4 530, ако някой има такъв и иска може да ги "сборим" с моя, пък каквото сабя покаже ~едит~ картата работи безпроблемно и на по-горе предложеният ASUS A8N-E и то в дуал режим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Щом наистина работи добре не е ли по добре да си вземеш по отделно 2 бр 6600 за 220$ може да вземеш 2х256 Акселски или 2х128 от бързите Гигабайти. Бтв стабилен ли е този процесор на 3гхз че мойта старата Венеция не можа да остане стабилна на повече 2.9 Едит:Сега видях картите 2х256 са били по класни "Манли" Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Щом наистина работи добре не е ли по добре да си вземеш по отделно 2 бр 6600 за 220$ може да вземеш 2х256 Акселски или 2х128 от бързите Гигабайти.Бтв стабилен ли е този процесор на 3гхз че мойта старата Венеция не можа да остане стабилна на повече 2.9 Едит:Сега видях картите 2х256 са били по класни "Манли" <{POST_SNAPBACK}> ако вече имаш ASUS A8N-E или някое друго подобно NF4, което не е SLI(а хората с такива дъна никак не са малко) няма как да сложиш две карти и да си направиш SLI, а пък и дъно NF4 не SLI е по-евтино от такова SLI, така че хем пестиш, хем си иамш SLI, а и PCI слотовете ти остават използваеми плюс това като се има предвид, че гигабайт подготвят и пускането на двуядрени 6600GT,6800 и 6800GT на не лоши цени може само да радва хората, които имат не SLI дъна, а пък искат SLI........... а и все си мисля, че две ядра ще работят по добре на една платка от колкото на две отделни и свързани с мост, а и щом Асус замислят някакво двуядрено 7800 заначи има хляб в двуядрените карти............ относно венецията, до 2900-2920-30 се справя, нагоре вече стабилноста е лукс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Щом наистина работи добре не е ли по добре да си вземеш по отделно 2 бр 6600 за 220$ може да вземеш 2х256 Акселски или 2х128 от бързите Гигабайти...... <{POST_SNAPBACK}> За 220 $ само 4истаци 6600 могат да се вземат , а двуядрената е с ДДР3 и то май 2нс. освен тва не трябва мост4ета за моднати дъна кат на @little...а и си мисля 4е Гига с абутнали и още нещо щото кат гледам картата се представя малко по- добре от две аналоги4ни на Сли ! А и кат се има в предвид колко струва едно 6600ГТ , картата си оправдава цената според мен ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.