Jump to content
BulForum.com

CM Coolviva vs ZALMAN VF700-ALCU

Recommended Posts

Значи смятам да си купувам охлаждане на видеото. Търся много добра производителност на добра цена :D

Coolviva-та представлява ето това цък

а Залмана цък

При положение че coolviva струва 16.5 долара крайна цена в мост, а залмана е 24 долара крайна цена в leadert.

Благодаря предварително за компетентните отговори :P

Приемам и други предложения за охладител на видеото!

Забравих да напиша най-важното ще си купувам(до 1 седмица) 6600 турбо форс на гигабайт, та за нея ще е охлаждането!

Забравих да напиша най-важното ще си купувам(до 1 седмица) 6600 турбо форс на гигабайт, та за нея ще е охлаждането!

Ами мойта видео карта е точно такава и както може да се види в подписа ми съм с въпросния Zalman. Вентилаторчето е страшно ефективно пък и обдухва цялата карта, докато гледам, че при другия вариант перката е малка. Освен това, Залмана се поставя доста лесно. Така че....

Zalman определено. CM заема повече място и държи по-висока температура, следователно повече прах и нерви.

Ами мойта видео карта е точно такава и както може да се види в подписа ми съм с въпросния Zalman. Вентилаторчето е страшно ефективно пък и обдухва цялата карта, докато гледам, че при другия вариант перката е малка. Освен това, Залмана се поставя доста лесно. Така че....

При варианта с CM вентилатора няма таков голямо значение, даже дават, че може и без него :)

Благодаря за препоръките ,значи ще е Залмана!!!

Ако може някой да ми каже от къде в Пловдив може да се купи по - евтино освен от www.leadert.com.(там е със задължително ДДС) Може и на П.М. за да не се прави реклама на някоя фирма :)

Благодаря за препоръките ,значи ще е Залмана!!!

Ако може някой да ми каже от къде в Пловдив може да се купи по - евтино освен от www.leadert.com.(там е със задължително ДДС) Може и на П.М. за да не се прави реклама на някоя фирма :)

Правилен избор!

Аз съм с VF700-Cu. Купих го от JAR ( http://www.jarcomputers.com/ ). VF700-AlCu там струва около 40лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...