ko_petrov Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Значи смятам да си купувам охлаждане на видеото. Търся много добра производителност на добра цена Coolviva-та представлява ето това цък а Залмана цък При положение че coolviva струва 16.5 долара крайна цена в мост, а залмана е 24 долара крайна цена в leadert. Благодаря предварително за компетентните отговори Приемам и други предложения за охладител на видеото! Забравих да напиша най-важното ще си купувам(до 1 седмица) 6600 турбо форс на гигабайт, та за нея ще е охлаждането! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Забравих да напиша най-важното ще си купувам(до 1 седмица) 6600 турбо форс на гигабайт, та за нея ще е охлаждането! <{POST_SNAPBACK}> Ами мойта видео карта е точно такава и както може да се види в подписа ми съм с въпросния Zalman. Вентилаторчето е страшно ефективно пък и обдухва цялата карта, докато гледам, че при другия вариант перката е малка. Освен това, Залмана се поставя доста лесно. Така че.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Zalman определено. CM заема повече място и държи по-висока температура, следователно повече прах и нерви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ORNI Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Аз мисля 4е няма спор ,от ZALMAN по големо нема .Та няма кво да се мисли залмана си е върха . Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Ами мойта видео карта е точно такава и както може да се види в подписа ми съм с въпросния Zalman. Вентилаторчето е страшно ефективно пък и обдухва цялата карта, докато гледам, че при другия вариант перката е малка. Освен това, Залмана се поставя доста лесно. Така че.... <{POST_SNAPBACK}> При варианта с CM вентилатора няма таков голямо значение, даже дават, че може и без него Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Zalman точка Link to comment Share on other sites More sharing options...
ko_petrov Posted July 31, 2005 Author Share Posted July 31, 2005 Благодаря за препоръките ,значи ще е Залмана!!! Ако може някой да ми каже от къде в Пловдив може да се купи по - евтино освен от www.leadert.com.(там е със задължително ДДС) Може и на П.М. за да не се прави реклама на някоя фирма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friedrich Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Благодаря за препоръките ,значи ще е Залмана!!!Ако може някой да ми каже от къде в Пловдив може да се купи по - евтино освен от www.leadert.com.(там е със задължително ДДС) Може и на П.М. за да не се прави реклама на някоя фирма <{POST_SNAPBACK}> Правилен избор! Аз съм с VF700-Cu. Купих го от JAR ( http://www.jarcomputers.com/ ). VF700-AlCu там струва около 40лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.