viking Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 ПРОДАДЕНИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
skyp4o Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 ka4i nqkakvi snimki Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted August 2, 2005 Author Share Posted August 2, 2005 немога да качвам снимки! ако имаш интерес пиши и ще ги видиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted August 10, 2005 Author Share Posted August 10, 2005 190 лв с летните гуми Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted August 25, 2005 Author Share Posted August 25, 2005 160лв! с летните гуми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ataman Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 а гумите каква марка са? на колко км приблизително? може да се видим.офертата ми се нрави стига да са хубавички гумите и 'жантите Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted September 6, 2005 Author Share Posted September 6, 2005 а гумите каква марка са? на колко км приблизително?може да се видим.офертата ми се нрави стига да са хубавички гумите и 'жантите <{POST_SNAPBACK}> гумите са "тойо" и "фулда" Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 И аз имам интерес,но така на сляпо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted September 11, 2005 Author Share Posted September 11, 2005 цената подлежи на коментар Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 цената подлежи на коментар <{POST_SNAPBACK}> Стига бе пич. И във форума на Опел-БГ се пазариш за тези джанти. И там ти обясниха , че искат СНИМКИ. Не се оправдавай, че незнаеш как се качват снимки ТАМ ти беше обяснено поне 2 пъти. Ако искаш и тука може да ти се обясни.Невярвам някой да си купи "насляпо" гуми или джанти или и двете заедно. Ако незнаеш как се качват снимки изпрати ми ги на имейла бе.Аз ще ги кача. batko32@abv.bg Предполагам знаеш как да ги пратиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 ако имаш интерес отиди при вулканизатора на моста на "Герджика" от дясната страна,посока бул. "България" и можеш да ги видиш,пробваш дали са прави,да покараш! никой не карам насила или насляпо да купува нещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viking Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 и снимки вече ще има! тези дни.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 и снимки вече ще има! тези дни.... <{POST_SNAPBACK}> колегата ми изпрати снимки на джантите дали са точно тези или приличат на тези той вече ще ви обясни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.