doc Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Някой успял ли е да си сложи юнските ъпдейти ? И ако е успял, по какъв начин ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Да тук са Link to comment Share on other sites More sharing options...
doc Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 Да тук са Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubb Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 деееееа и идиотите.новия вариант на WGA тула е още по-брутален - изписва ти на поп-ъп на уелкоме скрийна че си нелегален (познайте какви са опциите по бутоните- нема ок и кенсъл - само GO genuine! - хаха и отделно отдолу вдясно ти показва още една табелка, че да не забрайш случайно, че си пират). само че и на тва си има лек! прияjно ползване на уиндоуса! теглете от тук - http://www.firewallleaktester.com/tools/RemoveWGA.exe http://www.firewallleaktester.com/removewga.htm - малко инфо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted July 5, 2006 Share Posted July 5, 2006 Аз съм пуснал ауто ъпдейт и до сега не съм илам проблеми. Даже днес пак свали някакъв ъпдейт и нищо не ми е искало. и при мен така Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXPANIUM_3 Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Да случва се от време на време поне при мен. Това съобщение ми е излизало на около 4-5 компютъра при ъпдейт на WIN XP SP2. Предполагам че си с SP2 и ти. Нямам въобще идея защо на по-голяма част от току-що инсталирани WIN XP SP2 и ъпдейтване след това не ми излиза това съобщение и на една много малка част излиза и спирам дотам, но едва ли нещо ще е проблем за WIN -a. Оставяш го така и това е. Не би трябвало да има проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Е и аз се сблъсках с това.Само че всяко действие си има противодействие.В случая има 10 решения на проблема: Първи начин: 1.Пускате Task Manager-a на Windows(CTRL+ALT+DEL) 2.Изключвате процеса wgatray.exe 3.Рестартирате компютъра в Safe Mode 4.Изтривате WgaTray.exe от c:\Windows\System32 5.Изтривате WgaTray.exe ит c:\Windows\System32\dllcache 6.Пускате RegEdit(START-->RUN-->regedit) 7.Достигате до следния адрес в регистрите: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify 8.Изтривате папката "WgaLogon", заедно с цялото й съдържание 9.Рестартирате компютъра в нормален режим Втори начин: Алтернативата на горният метод е използването на System Restore, който връща настройките и инсталираният софтуер с няколко дни назад.След Windows отново ще поиска Update и тогава просто няма да инсталирате следния пач - "KB905474". Трети начин: Третия начин е използване на кракнат LegitCheckControl.dll, който можете да изтеглите от следния линк: http://www.9down.com/downloads.php?fileid=319 Четвърти начин: Можете просто да преименувате файловете, които изпълняват проверката за нелицензиран Windows, като използвате програмата unlocker( http://ccollomb.free.fr/unlocker/ ), с чиято помощ можете да изтриете или преименувате файловете, дори когато операционната система ги използва. Пети начин: 1.Придвижете се до следния адрес: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Windows Genuine Advantage\data 2.От менюто Tools -> Folder Option -> View изберете опцията Show Hidden Files and Folders и премахнете отметката от опцията Hide Protected Operating System Files, след което натиснете ОК за потвърждение. 3.Изтрийте всичко от директорията, в която се намирате 4.Сега кликнете с десния бутон на мишката и изберете Properties 5.Сложете отметка на опцията Read-Only 6.Натиснете ОК Шести начин: 1.Придвижете се до следния адрес: \WINDOWS\system32, където трябва да се намират следните файлове: \WINDOWS\system32\WgaLogon.dll \WINDOWS\system32\WgaTray.exe \WINDOWS\system32\LegitCheckControl.dll 2.Изключете опцията Simple File Sharing, намираща се в менюто Tools -> Folder Options -> View 3.Кликнете с десен бутон върху WgaLogon.dll и отворете Security Tab-а 4.Натиснете бутона Advanced 5.Натиснете бутона Copy 6.Натиснете ОК 7.Отидете на настройките на user/group и премахнете Read & Execute за WgaLogon.dll, като оставите само Read опцията 8.Натиснете ОК 9.Рестартирайте компютъра 10.Върнете настройката Use simple file sharing Седми начин: Този метод не премахва WGA уведомяването, но премахва досадните Pup-up-и. Кликнете с десен бутон върху WGA Tool-a (звездичката) в tray bar-a и изберете change notification settings.Там можете да настроите уведомяването по Ваше желание. Осми начин: Инсталирайте Zone Alarm и блокирайте WGA в списъка с програмите Девети начин: Инсталирайте програмата Autoruns от адрес www.sysinternals.com.Отидете в секцията WinLogon и там изключете опцията WgaLogon Десети начин: 1.Отидете на следния адрес: \windows\system32 2.Преименувайте WgaLogon.dll в WgaLogon.dll.bak 3.Направете нов празен текстов документ с Notepad и след това го преименувайте на WgaLogon.dll 4.Отворете Task Manager-a на Windows(CTRL+ALT+DEL) 5.Изтрийте фаила WgaTray.exe от директорията, в която се намирахте преди малко и след това по най-бързият начин се върнете в Task Manager-a и изключете процеса WgaTray.exe 7.Рестартирайте компютъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Е и аз се сблъсках с това.Само че всяко действие си има противодействие.В случая има 10 решения на проблема: Tiq ne mi izglejdat mnogo nadejdni po red pri4ini. moje bi nai-dobriqt variant e da se podmeni LegitCheckControl.dll s naprimer tozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nino77 Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 nqkoi da znae nov na4in za premahvane na genuine? Naskoro sled edin update vze da mi iska validaciq postoqnno. Kazva mi ne si genuist Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 nqkoi da znae nov na4in za premahvane na genuine? Naskoro sled edin update vze da mi iska validaciq postoqnno. Kazva mi ne si genuist аз имам същия проблем-една звездичка се появява долу и не ще да се маха пък тоя genuine пише че струва 143 долара.как да я махна че ме дразни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 аз имам същия проблем-една звездичка се появява долу и не ще да се маха пък тоя genuine пише че струва 143 долара.как да я махна че ме дразни? 1 сваляте си т'ва 2 съдържанието на папка crack трябва да го запишете във windows\system32, затова стартирате във сейф моуд преименувате оригиналните файлове, на тяхно място записвате тези. триете оригиналните рестартирате и вече сте платили 143 долара Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 1 сваляте си т'ва2 съдържанието на папка crack трябва да го запишете във windows\system32, затова стартирате във сейф моуд преименувате оригиналните файлове, на тяхно място записвате тези. триете оригиналните рестартирате и вече сте платили 143 долара казва ми че файла се изпалзва и не мога нито да го изтрия или заменя аре някой който го е направил да каже как стъпка по стъпка че пробвах няколко от 10те варианта и се нестава такаааа.значи един приятел ми помогна.ето едно ехе с него става http://rapidshare.de/files/31057158/kb905474_1.5.540.0.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted August 28, 2006 Share Posted August 28, 2006 Ами пробвай с това. Едит: Щом си се оправил, добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted August 30, 2006 Share Posted August 30, 2006 Включвам си компютъра и баща ми сложил Дженюин нещо си . Влизам в систем 32 и много бързо спирам процеса ВГТрей.екзе, докато го търкам от систем32. След това с помоща на unlocker изтърквам ДЛЛ файла. и накрая с РегЕДита изтърквам и цялат папка. Супер лесно! Ако ми беше създало пове4е проблеми щях при рестарта да му кажа пусни Линукс и нямаше да се кахъря с на Бил Гей простотиите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.