Jump to content
BulForum.com

Soul Reaver 2 въпрос

tracker

Recommended Posts

Значи след като се мине като се поставят трите сърца на мястото им, следва един "ветрец" дето те изтласква нагоре и след това накратко вече след като имаш и Air forge мушкаш soul reaver у една дупка за да активираш една джаджа дето се предполага че като духа и ще полетиш нагоре за да минеш през една дупка над врата, която е заключена, ама не би. Хайвана не ще да лети. Пише "hold autoface to glide straight up" ама йок. Колкото и да рипа хайванчето Разиел така и не щя да полети. Ще напиша какво е питал някой като мен само че на английски, ако случайно аз не съм успял да обясня точно.

"I have just entered the time streaming device after activating and imbuing the air reaver. I dont seem to be able to make the jump across the chasm, even after activating the air plinth. What is the secret?"

Никой ли не е играл 5-те игри от серията на Кейн? Айде бе хора, стегнете се, няма ли геймъри в тоя форум. Стига си тия 3д пуцалки и онлйан игри, малко класика, никой ли не играе игри, в които трябва да се мисли :confused

Никой ли не е играл 5-те игри от серията на Кейн? Айде бе хора, стегнете се, няма ли геймъри в тоя форум. Стига си тия 3д пуцалки и онлйан игри, малко класика, никой ли не играе игри, в които трябва да се мисли  :confused

Превъртял съм 4 от 5-те части на поредицата вкл. най новата част(слятата с вампира и изрода,Разиел).Абе всичките съм ги играл само без стария Суул Рийвър.А ти не си уточнил точно коя част играеш и на кое ниво си и ако ми направиш един скрий шот ще ти реша проблема.

Edit:Сега прочетох заглавието на темата и видях че пише Суул Рийвър 2 , а тая част почти съм я забравил, най прясно си спомням новия Омън и слятата, така само по тях ми задавай въпроси, ако не си ги превъртял вече.Много яко че има още някой да играе тая поредица и аз много и се кефя.

Превъртял съм 4 от 5-те части на поредицата вкл. най новата част(слятата с вампира и изрода,Разиел).Абе всичките съм ги играл само без стария Суул Рийвър.А ти не си уточнил точно коя част играеш и на кое ниво си и ако ми направиш един скрий шот ще ти реша проблема.

Edit:Сега прочетох заглавието на темата и видях че пише Суул Рийвър 2 , а тая част почти съм я забравил, най прясно си спомням новия Омън и слятата, така само по тях ми задавай въпроси, ако не си ги превъртял вече.Много яко че има още някой да играе тая поредица и аз много и се кефя.

За да ти направя скрийншота трябва да играя поне час и половина за да стигна до там от най-близкия сейф, а вече 3 пъти стигам до там и чесно казано почвам да се дразня :). Относно нивото аз мисля, че съм написал вече имам air forge и съм на няколко минутки (трябва само да отида до сейва) от започването на последната част - Fire forge.

Иначе и аз като тебе съм почнал 5-те части (няма да играя само блад омън 1 защото е 2Д, и ми остава малко да врътна Соул рийвър 2-ката за да продължа с последната игра Defiance - където са Разиел и Кейн). Соул рийвър единицата е най-яката според мен до сега, защото е на-трудна и най-дълга. (по-новоте игри от серията са доста по-кратки) Блъд Омън 2 е хиляди пъти по елементарна от рийвърите. С Кейн само бой докато с Разиел повече мислене, особено на соул рийвър 1-цата там има моменти дето играеш по 2,5 - 4 часа и пъзелите вървят един след друг и ако са лесни то са трудно изпълни ми и обратно. Изиграй я ще се изкефиш на макс.

Не е вярно, аз много повече се кефя на Омъна, и въобще не е кратък, новия омън са над 10 нива и то бая дълги.Както казах по горе не съм играл Суул рийвър 1 , така че немога да кажа че не е хубав.Относно проблема ти съжалявам, но не мога да ти помогна, забравил съм за кво точно ми говориш, но щом не съм го запомнил значи съм го минал без проблем, защото си спомням доста проблемни моменти от играта.

В горния си пост си написал "почнал съм 5-те части".Как да разбирам това почнал.Прати ми на ПМ на всяка от 4-те поредици които играеш(4 са без блуд омън 1, който ти не играеш и голяма грешка правиш) до къде си стигнал за да ти помагам. :bgrin:

Не е вярно, аз много повече се кефя на Омъна, и въобще не е кратък, новия омън са над 10 нива и то бая дълги.Както казах по горе не съм играл Суул рийвър 1 , така че немога да кажа че не е хубав.Относно проблема ти съжалявам, но не мога да ти помогна, забравил съм за кво точно ми говориш, но щом не съм го запомнил значи съм го минал без проблем, защото си спомням доста проблемни моменти от играта.

В горния си пост си написал "почнал съм 5-те части".Как да разбирам това почнал.Прати ми на ПМ на всяка от 4-те поредици които играеш(4 са без блуд омън 1, който ти не играеш и голяма грешка правиш) до къде си стигнал за да ти помагам. :bgrin:

Грешка на езика - врътнал съм Блад Омен 2 (и то за нула време - нека са 10 нива, просто седна ли сериозно, докато със соул рийвъра нещата са къдееееее по-дългииии :) ), Соул Рийвър 1 и сега се надявам 2-ката. За послдно съм си осъавил Defience, т.е 4 игри ще станат. Относно помоща, благодаря, аз с играта се оправям, не става въпрос за трудности, а да не е някакъв тъп бъг, защото явно не само аз съм имал такъв проблем.

Айде и аз да кажа нещо по въпроса :)

Значи да уточним първо кои са игрите и ако после правилно съм те разбрал ти питаш за Legacy of Kain: Soul Reaver2.

Така значи в началото беше Blood Omen,дърта игричка поглед като на диаблото и дори имаще RPG елементи.После дойдоха двата Soul Reaver-a и едновременно с тях се появи и Blood Omen2.Най накрая се появи финалната серия която имаше за цел да постави край на цялата сага.

А сега относно твоя проблем ( превъртал съм и 5-те части).Значи така както разправяш това е мястото където поставяш едни сърца с различен цвят и след като вземеш и Air Reaver-a активираш оная джаджа.Номера е следния ( ако приемем че не е бъг).....както ти е активирана машинарийката заставаш точно над нея и скачаш.В момента в който си скочил си разперваш жалките остатъци от крилата и започваш да въртиш Raziel в кръг така както това го избутва нагоре....разбираш ли тази джаджа няма да те изтласка изведнъж горе а трябва да се стремиш да седиш винаги на потока от вятър...просто движението ти трябва да е като спирала нагоре.Мисля че така се минаваше мястото и по добре да се научиш сега да го правиш защото по нататък има едно място където трябва доста бързо да го направиш защото едни.....опа за малко да ти кажа какво се случва....няма да ти развалям удоволствието сам да видиш :)

Надявам се това да ти разреши проблема :)))

И аз като теб смятам че последно време се играе само на 3Д пуцалки с яко чийтове...абсолютна скръб майна..тия хора защо изобщо сядат да играят на игри като използват чийтове.....но това е друга тема :)

Пиши да ни кажеш дали си минал мястото :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...