Jump to content
BulForum.com

Препоръчайте ми принтер ...

Recommended Posts

Така, ами бях решил да купувам HP 1020 нов, но ми се отвори и друг разход, затова ще трябва да мина на вариант втора употреба. Ще ми се да е пак някоя стабилна машина на HP до около 160-170 лв, но с по-старите модели не съм много наясно, а и не знам много фирми които се занимават с втора употреба в Пловдив. Ще ми трябва да печати на кирилица и под DOS. Ако имате идеи - помагайте :)

Така, ами бях решил да купувам HP 1020 нов, но ми се отвори и друг разход, затова ще трябва да мина на вариант втора употреба. Ще ми се да е пак някоя стабилна машина на HP до около 160-170 лв, но с по-старите модели не съм много наясно, а и не знам много фирми които се занимават с втора употреба в Пловдив. Ще ми трябва да печати на кирилица и под DOS. Ако имате идеи - помагайте :)

Нещо от серията LaserJet 4... пускаш тестово копие, харесва ти, купуваш, забравяш за проблеми.

HP 4 8ppm, 600dpi, 2MB € 81

link na firmata

az si zeh takav ot tam predi 1 godina nqkade

nee mradnal zvqra my razbirase dosta e golqm no e perefecten 6000 kopiq mu e tonera davat ti go zareden prosto perfectniq printer po otnoshenie na kachetvo na sglobqvane i na si4ko vatre

po harakterisitiki se ravnqva na novite hp 1010 i tam drugite ot seriqta

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...