exo Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Така, ами бях решил да купувам HP 1020 нов, но ми се отвори и друг разход, затова ще трябва да мина на вариант втора употреба. Ще ми се да е пак някоя стабилна машина на HP до около 160-170 лв, но с по-старите модели не съм много наясно, а и не знам много фирми които се занимават с втора употреба в Пловдив. Ще ми трябва да печати на кирилица и под DOS. Ако имате идеи - помагайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Така, ами бях решил да купувам HP 1020 нов, но ми се отвори и друг разход, затова ще трябва да мина на вариант втора употреба. Ще ми се да е пак някоя стабилна машина на HP до около 160-170 лв, но с по-старите модели не съм много наясно, а и не знам много фирми които се занимават с втора употреба в Пловдив. Ще ми трябва да печати на кирилица и под DOS. Ако имате идеи - помагайте <{POST_SNAPBACK}> Нещо от серията LaserJet 4... пускаш тестово копие, харесва ти, купуваш, забравяш за проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 HP 4 8ppm, 600dpi, 2MB € 81 link na firmata az si zeh takav ot tam predi 1 godina nqkade nee mradnal zvqra my razbirase dosta e golqm no e perefecten 6000 kopiq mu e tonera davat ti go zareden prosto perfectniq printer po otnoshenie na kachetvo na sglobqvane i na si4ko vatre po harakterisitiki se ravnqva na novite hp 1010 i tam drugite ot seriqta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.