Stenli Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 аз не знам кво си гледал, но тези съм ги пробвал на 7600 GT и нямат проблемиhttp://www.nvidia.com/object/winvista_x86_97.46.html ами като влезна в сайта отивам на download drivers и от там на graphics driver ->ge force 7 series и там дава само за xp / 2000. както и да е благодаря за линкчето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Малко полезни неща BG Phonetic за Виста 32 бита. Ако даде access denied му давате run as administrator и ще стане Ето така се прави клавиатурата да стои на English преди да се логнете: влизате в Language Options, натискате Administrative, след това Copy to reserved Accounts и слагате отметки на двете квадратчета -> OK -> OK. Така ще промените настройката по подразбиране за Log-On менюто клавиатурата да е на английски. Ето как се махат досадните събщения ами като влезна в сайта отивам на download drivers и от там на graphics driver ->ge force 7 series и там дава само за xp / 2000. както и да е благодаря за линкчето Тва ти е грешката. Дава се на GeForce and TNT2. Там, където си отишъл е GeForce Go 7 Series и няма нищо общо с твоята карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Има и бета драивери от Нвидиа версия 100.59 http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_100.59.html Аз също така махам и Clear type функцията коята размазва буквите.Маха се от дясно копче на декшопа Personalize >Window color and Appearance > Effects > и там го правя standart Също така ако не можете да изтриете някоя папка става по следния начин Цъкате на папката с десен бутон на мишката и избирате properties От там минавате през Security->Advanced->Owner. Избирате си някой admin user от XP-то и цъкате отметката "Replace owner on subcontainers and folders". Давате apply и затваряте прозорците. След това, пак избиратес десен клавиш propertis на папката. От там минавате пак през Security->Advanced->Permissions. Там си избирате някой admin user с full control. Цъкате и върху последните две отметки в долната част на прозореца - "Inherit from..." и "Replace permission...". Праскатепак apply и затваряте прозорците. След това можете да изтриете папката Ако нямате меню Security на папките "Tools"->FolderOptions->View. Там търсиш последната опция "Use Simple File Sharing" и я отмаркирваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 На мене не ми разпознава писачката NEC AD-7170A. Някой има ли подобен проблем и как го е решил? Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 На мене не ми разпознава писачката NEC AD-7170A. Някой има ли подобен проблем и как го е решил?Благодаря предварително! А как успя да я инсталираш ? Гледам виста хоум на фешън цена от 202лв.Някои хора вече не се ли обзаведоха с нея легално ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Аз съм с същата писачка и ми я разпознава коя версия си слагал ти ? RaZoR и с демон тулс може да се инсталира вистата . Вчера инсталирах Виста ултимате на един комп с 7900 видеокарта с фул екстри ,е няма такава нечовешка красота братче Уиндоус ХП сега ми се струва като Уиндовс 98 навремето като излезна ХП-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafi Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 А как успя да я инсталираш? Аз си я инсталирам от писачката, но после като искам да записвам CD/DVD с Nero например, не ми я разпознава и там, където е "List of recorders" ми е празно. @lada_1500 Версията e тази от вареза - Vista.32bit.Final-BillGates edit: при втората инсталация вече работи. Не знам защо първия път не ставаше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bravo Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 А бе пичове от каде намирате драйвъри за тази Виста/за дъно: видео и т.н./ Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 А бе пичове от каде намирате драйвъри за тази Виста/за дъно: видео и т.н./ Повечето драйвъри за ХР стават и за Виста. За видеото сваляш от ati.com или nvidia.com. Като тези за АТИ са за модели от 9500 и нагоре. За по-нисък клас карта не слагай никви драйвъри, че аз така оплесках windowsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Vse po noshtite me udrq sychmata .... slojih vistata vsichko mnogo hubavo ama kak da mahna gadniq clear type ot cyalata OS ! Tva napravo ne se trae... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Vse po noshtite me udrq sychmata .... slojih vistata vsichko mnogo hubavo ama kak da mahna gadniq clear type ot cyalata OS ! Tva napravo ne se trae... Да беше прочел предната страница там пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bravo Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Повечето драйвъри за ХР стават и за Виста.За видеото сваляш от ati.com или nvidia.com. Като тези за АТИ са за модели от 9500 и нагоре. За по-нисък клас карта не слагай никви драйвъри, че аз така оплесках windowsa Мерси ще пробвам какви ще ги свърша Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Имам въпрос - вкъщи съм с 2 пц-та в мрежа, и двете бяха с ХР, на едното качихме виста и сега мрежата не действа. Пробвах да направя нов area connection, но без ефект. Пц-то с ХР постоянно даша "this connection has limited or no connectivity". Идеи? Освен това забелязвам, че на фонетичната кирилица местата на някои букши са променени. Например "q" e "ч", вместо "я". Има ли разреяение на този проблем? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Освен това забелязвам, че на фонетичната кирилица местата на някои букши са променени. Например "q" e "ч", вместо "я". Има ли разреяение на този проблем? Имаше начин, да. Някаде тук бяха писали за това, разгледай. ЕДИТ: За това са писали те. Аз лично не съм го тествал Имам въпрос - вкъщи съм с 2 пц-та в мрежа, и двете бяха с ХР, на едното качихме виста и сега мрежата не действа. Пробвах да направя нов area connection, но без ефект. Пц-то с ХР постоянно даша "this connection has limited or no connectivity". Идеи? И аз имам подобен проблем, но да те питам на теб Главното (това което е свързано директно за нета) ПЦ ли ти е на Виста? Щото аз и на двете инсталирах Виста и когато съм пуснал и на двете Виста няма нет на второто ПЦ, но ако главното е на ХР, второто винаги има нет. А иначе мрежа между двата компа си има, винаги можеш от едното да влезеш да си изтеглиш някой файл, но интернет няма... И при теб не би трябвало да е проблем мрежата ако драйвърите за ЛАН-а са ти инсталирани и ако си оправил настройките в контрол панел > нетуорк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Главното е с виста, второто е с ХР. Сега пробвам и на него да кача виста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Много малко ъпдейти има.Всичко на всичко 9 кръпки ми сложи откакто съм я инсталирал.Кракната е с TimerStop,дали няма да се прекръсти сега след обновяването и да краквам отново ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Не мога да обясня как се настроива кирилицата на Виста. Качвам си фонетика , и когато пиша в текстов документ няма проблем но когато се опитам да пиша нещо на български в Гугъл или в този форум нищо не излиза само някакви символи . какво трябва да се цъкне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Не мога да обясня как се настроива кирилицата на Виста. Качвам си фонетика , и когато пиша в текстов документ няма проблем но когато се опитам да пиша нещо на български в Гугъл или в този форум нищо не излиза само някакви символи . какво трябва да се цъкне. виж да не е в контрол панел > regional languages. Направи си там всичко на български Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 свалих това което е на сървъра.Записах го на ДВД и го пускам,тръгва и ... излиза това копирах после всички файлове на харда ,пак пускам и не става.... сега пробвах и с Daemon Tools - ефекта е същият грешката идва при 48% ако не се лъжа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 свалих това което е на сървъра.Записах го на ДВД и го пускам,тръгва и ... излиза товакопирах после всички файлове на харда ,пак пускам и не става.... сега пробвах и с Daemon Tools - ефекта е същият грешката идва при 48% ако не се лъжа.... ... А пробва ли на чисто (бутване от ДВД-то) да инсталираш чисто копие? Защото предполагам сега се опитваш да пускаш инстала от съществуващ Win? Тества ли сваления файл дали е ОК, да го свалиш наново? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 еми при разархивирането нямаше проблем с файла инъче не съм буутвал,но сега ще пробжам P.S. буутнах и се инсталира перфектно сега май трябва да го активирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Всичко е на български в настроиките в контрол панел. Но когато инсталирах Виста остана на US това има ли някакво значение . Когато пиша в полето за въвеждане на интернет сайт пак пише на български , но в полето за търсене на гугъл не иска , в полето на форума пак неще , някакви идеи Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Всичко е на български в настроиките в контрол панел. Но когато инсталирах Виста остана на US това има ли някакво значение . Когато пиша в полето за въвеждане на интернет сайт пак пише на български , но в полето за търсене на гугъл не иска , в полето на форума пак неще , някакви идеи Чети назад в темата - дъвкали сме го тва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Тва тайм стопер в2 или както е там някой пробвал ли го е дали върши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Върши прекрасна работа. Стартирай го и не си играй да активираш нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.