Jump to content
BulForum.com

Windows Vista / Codename Longhorn

Recommended Posts

Нещо имам проблем с драйвърите за видеото.

дава ми ТОВА, когато се опитам да ги инсталирам.

картата ми е радеон 9000про и в сайта на ати за виста няма драйвъри за този модел.

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply
Tyk пише, че не се поддържа. Може би и е дошло време за нова.

Много ми помогна... :lol: Сега ако ми дадеш и 100лв ша си супер...

Иначе всичко си беше ОК, докато не опитах да сложа новите драйвъри за ХР. Сега всичко е много голямо шъпреки че съм на 1024 резолуция.

ЕДИТ: оправих се. Дадох от manage да търси драйвъри в C:\ati. Където съм ги инсталирал под ХР

значи имам проблем с мрежата между двата компютъра, който са вкъщи и са под виста.

мога да прехвърлям файлове, но на второто ПЦ няма нет.

въпроса ми е дали нщкой вече го е правил и какво е направил, за да има нет и на двата компа?

• 2 weeks later...

Днес получих предложение от Dell да си закупа комп с виндоус виста. Значе вече е излязал на пазара. Някой намери ли друга версия освен RTM a.

Ами то RTM си е финалната но аз да се подсигуря си намерих оригинален диск! :)

Да живеят хорицата от Microsoft и тяхната партньорска програма! За 300$ на година получаваме всичките им продукти и упдейти на всеки 3 месеца!!! Даже и Office 2007 имаме но това не искам да го видя повече никога през съзнателния си живот! :(

Ами то RTM си е финалната но аз да се подсигуря си намерих оригинален диск! :)

Да живеят хорицата от Microsoft и тяхната партньорска програма! За 300$ на година получаваме всичките им продукти и упдейти на всеки 3 месеца!!! Даже и Office 2007 имаме но това не искам да го видя повече никога през съзнателния си живот! :(

Вземи да го качиш някаде. за да видим и ние с какво е по различен :laughing:

Вземи да го качиш някаде. за да видим и ние с какво е по различен :laughing:

Същия си е! Едно към едно с това из нета! Единствената разлика е, че няма нужда да се краква защото от MS ни дават десет лиценза и ще си го активирам като пич! :D

Ааа и още нещо! Из нета тук там се е появила и така наречената Vista Enterprise Edition! Не си губете времето! И тя иска активация!

Същия си е! Едно към едно с това из нета! Единствената разлика е, че няма нужда да се краква защото от MS ни дават десет лиценза и ще си го активирам като пич! :D

Ааа и още нещо! Из нета тук там се е появила и така наречената Vista Enterprise Edition! Не си губете времето! И тя иска активация!

а ти купил ли си го и ако да ОЕМ, upgrade или retail

Някой нагоре беше попитал дали значи че ще го има в магарето-най-вероятно да :) .Един познат снощо бяхме в тях и са заговорихме с него за Виста.Та той каза,че дори с официалното и излизане,я пускат на пазара с много бъгове и до няколко месеца се очаква-Service Pack 1.Тъй че аз мисля да изчакам и като пуснат сървис пак 1 да си я сложа на мойта щайгичка :zzz :)

Edit:Е да,но предпочитам да избегна по-голямата част от бъговете.Пък и ще изчакам да се появи читава версия,която се инсталира нормално,без да се чигартат датите и т.н. не че е трдност но... .А ако някой има такъв който си се активира със СД кей да прасне линк-че ако може,че не следя темата и нз къде да търся ;)

По горе бях описъл начина по коъто съм се снабдил! Имаме си Абонамент за продуктите на Microsoft във фирмата и така пристигна и Vista-та + Office2007

Edit:Е да,но предпочитам да избегна по-голямата част от бъговете.Пък и ще изчакам да се появи читава версия,която се инсталира нормално,без да се чигартат датите и т.н. не че е трдност но... .А ако някой има такъв който си се активира със СД кей да прасне линк-че ако може,че не следя темата и нз къде да търся ;)

Няма да ти гръмне компа от бъгове, споко.

Такъв само със CD-KEY няма и според мен няма да има. така че дали ще сложиш виста сега или след 2 месеца няма да избягаш от смяната на дати, а и ти гарантирам че и след SP1 пак ще има бъгове :)

Няма да ти гръмне компа от бъгове, споко.

Такъв само със CD-KEY няма и според мен няма да има. така че дали ще сложиш виста сега или след 2 месеца няма да избягаш от смяната на дати, а и ти гарантирам че и след SP1 пак ще има бъгове :)

Е то е ясно.Ако няма бъгове къф Уиндоус ша е :laughing: .Значи да тегля тоя който е в първия пост ли?!

Е то е ясно.Ако няма бъгове къф Уиндоус ша е :laughing: .Значи да тегля тоя който е в първия пост ли?!

свали си пълната версия а не бетата :rolleyes:

след като не може да се активира какъв е смисъла. Аз реших да си купя Windows Vista Home Premium OEM - http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16832116202

Само не мога да разбера колко пъти може да се активира ОЕМ и ако смена рам или видео на компютъра дали ще може да се инсталира. А се чуда също така дали да е 32 или 64 битовата версия

след като не може да се активира какъв е смисъла. Аз реших да си купя Windows Vista Home Premium OEM - http://www.newegg.com/Product/Product.asp?...N82E16832116202

Само не мога да разбера колко пъти може да се активира ОЕМ и ако смена рам или видео на компютъра дали ще може да се инсталира. А се чуда също така дали да е 32 или 64 битовата версия

защо да неможе да се активира

214650_t.jpg

@Thief, ползата е радост на окото нищо друго :love

то хубаво, ама след няколко дена пак ще иска активация предполагам

ми аз съм от ноември с нея и не ми е искало нищо до сега :)

а как съм я активирал след малко ще напиша като намеря материала

ЕДИТ: Цък Само има едно уграничение трябва да не се упдейтва защото от MS ще ви засекат :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...