Jump to content
BulForum.com

Windows Vista / Codename Longhorn

Recommended Posts

Теди изобщо не се шегувам - пробвах и стана :punk

Вървят ми и субтитри с Вобсуб и отсреща ме виждат като пиша на кирилица - фул екстри :punk

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply
Така и предположих, но друго си е да се пита :) Свалил съм го вече даже.

Между другото заебавам Explorer 7 - много бързо се осра - не работят форумните бутони за insert url & insert image. ВЕДНАГА Макстон default browser!

ВИСТА десктоп

Правилно решение Макстона е доста добър :) Експлорера доста бъгва...

Иначе слагаш BG Phonetic 0.9 и минаваш без рестарти :)

На мен най много ми харесва Switch between windows функцията:

18167.png

:love

Успях да го кирилизирам!!!

Сваляте си ТОЗИ Флекстайп, инсталирате, рестарт, деинсталирате, рестарт, адвате си пак БГ фонетична КБД и ГОТОВО!

:punk :punk :punk

ЕДИТ: МНОГО ВАЖНО!!! Като деинсталирате Флекса пита "restore previous settings?" - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО - NO!!!

НЕ ! Не давай съвети за флекс тайпа. Виста си има перфектна кирилица. А на 32 битовата може да се сложи и BG Phonetic, така че всичко си е както при ХР. Сега шрифтовете на уиндоуса са ти станали боза

Абслоютно си в грешка - айде кажи ми къде е по-точно тази кирилица. Ако имаш предвид добавяне на БГ КБД това НЕ е кирилизация. НИКАКВИ шрифтове не са ми се променили във Вируса - всичко е наред. Кирилизацията, която някой бе предложил по-назад не проработи. Пробвах на зула с Флекса (не че не го мразя) и всичко стана отраз. Никакви проблеми нямам

За какво ти е кирилизация на Vista? Не ти чете фонтове кирилик ли, щото при мен всичко си ми чете само сложих самата фонетика.

Защото при субтитрите беше мазало в стил #$^????@%@????%%#?!!??????, също в ICQ за отсрещния и т.н.

Събтитрите се оправят: Като пуснеш филма кликаш на зелената стрелкичка после Text Setings клик "Arial" пак "Arial" нагласяш script на "cyrilic" и си готов.

Абслоютно си в грешка - айде кажи ми къде е по-точно тази кирилица. Ако имаш предвид добавяне на БГ КБД това НЕ е кирилизация. НИКАКВИ шрифтове не са ми се променили във Вируса - всичко е наред. Кирилизацията, която някой бе предложил по-назад не проработи. Пробвах на зула с Флекса (не че не го мразя) и всичко стана отраз. Никакви проблеми нямам

за кирилица говоря, не за фонетик. Виста ИМА перфектна кирилица, също както XP, дори и 98

Някой откри ли нов начин за активация? Щото след последния валидейшън (събота) ми остават 28 дена до активация и в момента съм без аеро :angry1

вече периодично проверявали за оригинален windows и както и да го активираш винаги ще се отактивира. Може би ако излезе свястен крак, но и него сигурно ще прецакат и ще накарат хората да си купят оригинална виста

вече периодично проверявали за оригинален windows и както и да го активираш винаги ще се отактивира. Може би ако излезе свястен крак, но и него сигурно ще прецакат и ще накарат хората да си купят оригинална виста

Ще се намери цаката и на този Виндовс, иначе не знам какво ще стане.

Иначе ако с файруол се блокират MS-ките сървъри или там където проверява за оригинален кий, няма ли да стане? Макар че една грешка и спреш файруола, и край :bgrin:

Хората разбиват програми за по 10000$ та на един смотан виндоус ли няма да намерат начина!? Въпроса е че имаме само около 30 дена :bgrin:

Днес и аз качих прослувутия видноус за тест. Най-голямото предимство е гласовото управление! Изглежда добре както и Мас Ос.

едва ли има значение цената на продукта. Понякога не могат да кракнат игри за 40 $

Имах предвид че колкото по скъп е един продукт, толкова по "защитен" го правят производителите. В крайна сметка рано или късно всичко се краква по един или друг начин. Ето и доказателство. Има работещ activate на Виста в момента, но в засега е само за Bussines и Enterprise Editions. Чакаме ;)

Edit: Успях да го активирам, но мисля че стана по случайност :( Ето какво направих: Изтрих два файла от систем32 (някви цифри бяха без разширение) които са пряко свързани с активацията и от там омазах тотално нещата. Виндовса не работеше изобщо ,не мога дори и properties да избера на my computer. При зареждане ми изкарваше грешка и не ми даваше десктопа а един прозорц с две възможности: Online validation and close :bgrin: Добре че през Mozzila успях да стартирам explorer.exe от там да стигна до някакво зареждане. Реших да пробвам Windows Repair и след като ми каза че компютъра ми е възтановен от сериозна грешка при следващото зареждане ми изкара прозорец да си въведа ключа за да си валидейтна бозата онлайн. Въведох стария ключ който ми дадоха когато се регнах на сайта на майкрософт и ми каза че вече всичко е ОК. Ако иска някой може да пробва това но на своя отговорност :wacko: Тва е от мен.

Тъй като досега не успях да активирам ползваната от мен версия Windows Vista 32 bit Home Premium (6.0.6000), скоро ще я преинсталирам поради изтичане срока на действие.

В тази връзка случайно открих следния торент:

http://www.demonoid.com/files/details/560083/1234098/

Там се твърди, че това е версията Windows Vista Ultimate 32bit (x86) Final-Retail- English.

Доколко наистина е Retail версия ще разбера, като я сваля и заредя на компютъра и я изпробвам.Започнах вече да я свалям.Добре е описано как да стане активацията.

Хора, кажете с ресурсите как е Vista? колко РАМ иска? понеже съм с 512Мб. ако ще ме лагва постоянно и няма да мога да стартирам един офис примерно ... да не си хабя времето с него.

Хора, кажете с ресурсите как е Vista? колко РАМ иска? понеже съм с 512Мб. ако ще ме лагва постоянно и няма да мога да стартирам един офис примерно ... да не си хабя времето с него.

512МБ са и добре на виста

ще изгърми цялата кутия :excl: Гледай да не ги слагаш
аххахаахахаха луд :)

А иначе да му отговоря на пича: Ако сложиш дривери на XP в най-добрия случай устройството няма да върви с всичките си функции. А иначе е възможно и да повредиш самата OS и тогава след рестарт дава син екран и така до безкрай и се налага преинстал (личен опит). Един съвет от мен приеми поста на Botev1912 за истина и не пробвай намери си драйвери за Vista.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...