Jump to content
BulForum.com

Windows Vista / Codename Longhorn

Recommended Posts

Windows.Vista.Codename.Longhorn.Beta.1.32Bit.DVD

Windows%20Vista.JPG

Download 2,47 GB

Release Information

Release Date.....: July 27th, 2005

Directory Name...: Microsoft.Windows.Vista.Codename.Longhorn.Beta.1.

Supplier.........: Microsoft DVD.READ.NFO WinBeta

Type.............: OS

Format.......... : DVD ISO (as supplied by MS)

Number of Discs..: 1

Archives.........: 54 x 50 MB (2% rar recovery record)

Files............: wb winvlhb132bitdvd.rxx

Protection.......: key/wpa

Requirements.....: CPU: 1.5GHz+ / RAM: 512MB+ / HDD: 6gb+

Link.............: http://www.microsoft.com/windowsvista/default.mspx _

Release Notes

Windows Vista codename Longhorn, the next generation OS from Microsoft

This is Beta 1. Build 5112 for those inclined to such information.

There is 30 day activation protection. The key below works to install

We were offered the antiwpa workaround which we declined as we do not

provide cracks. The folks that offered antiwpa said they will make

it available at the same time as this release in order to allow people

the opportunity to enjoy Windows Vista codename Longhorn Beta 1 for

more than 30 days. Look out for their release if you wish to use it

We recommend you enter the beta program or join MSDN to get your own

legit key which you will be able to activate.

Nukers This must remain an iso or it will not extract or boot.

Enjoy Beta 1. This is an original untouched iso.

Windows%20Vista%20Screen.jpg

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Аз го пробвах вчера и го махнах, защото върви малко по-мудно от ХР, а за игрите да не говорим лагват като за световно. Иначе всички драйвъри от ХР си станаха без проблеми. Компа ми е Атлон 2200+ 512 рам. Явно иска повече рам за да върви като хората

Аз го пробвах вчера и го махнах, защото върви малко по-мудно от ХР, а за игрите да не говорим лагват като за световно. Иначе всички драйвъри от ХР си станаха без проблеми. Компа ми е Атлон 2200+ 512 рам. Явно иска повече рам за да върви като хората

Еми то пише че иска 512, ама явно е само за него... То сигурно за да върви някоя сностна игра, трябва да имаш поне 1 GB РАМ...

Абе това е бета, буза деменк!

Да, и целта й не е да е стабилна, бърза и всичко останало, а само да я видиш на к'во мяза и какви нови бъгове да очакваме :P .

Така че еднодневна инсталация колкото да й видиш десктопа не върши работа.

Аз не съм по бетите, така че не бих си губил времето да пробвам такова нещо. Като излезе, мисля че доста бързо ще й свикна и на нея без да се е налагало да се мъча с бети.

Обаче тия системни изисквания не ми харесват.Хмм 512мб рам за операционна система.

Хехе, не се притеснявай, за времето си когато тази ОС ще се ползва, 1 ГБ ще е както сега 512 МБ, т.е. средностатистически хората ще имат поне 1-1.5 ГБ рам, това няма да е проблем, Windows XP да не би да иска малко памет - 256 ?! :P

То и сега познавам хора, които още са с ОС, която иска поне 64 МБ (Вин98).

На 1.25gb рам върви доста добре, но инсталацията е малко дългичка. Софтуерите за XP не вървят кой знай колко добре или по-точно Yahoo Messenger не работи коректно. Друго не съм тествал засега.

Въпроса ми е като нямам ДВД на пц-то, и няма как да направя буут-цд, по какъв начин може да го инстална ? не вярвам даемон туулза да го държи емулиран диска, а и нямам буут. дискета в момента, за да проверя, нещо Live cd чух не нищо не можах да разбера, моля ако някой има идей да ги сподели, защото имам голям мерак плз !!! ще сам ви задължен... Поздрави!

И все пак никой нищо не ми отговори ?!?!?

Таз нова педерастия на M$ ми взе 5,5 GB място на C:-то и и заема около 480 MB системна памет.Не ми хвана и звуковата карта.Ама с тия красотии какво да се очаква.Занапред се очаква да има директен ъпгрейд от XP към Vista ама поне в тая beta такова нещо нямаше.

@tedy че 98 си вървя на 16 mb ram едно време при мен.Ама диска ми се изкърти от чегъркане :)

Тая простотия гълта Рам кат за световно ... въпроса ми е ... има ли драивери за САТА или пак трябва по познатия начин с дискетата да се качват и тогава да намери харда ... ако е така значи онея от М$ са пълни тъпаци ... а да и тва ДВД аз от де да го избарам ... да ги е*а няма да го направят на 1 ЦД както едно време а вече ще искат и ДВД да си купувам ... педе*ази ...

Тва за ДВД-то дето го каза е простотия, не искаш ли на дискета да го качат. Нещата се развиват и все повече хора имат ДВД записвачки. И не съм виждал CD с 2.5 ГБ информация

А кога ще излезне пълната му версия ?!? в смисъл да не е бета :confused и кви са новите неща и кво му е по-хубавото от XP - то е предполагам , че е по-хубав , но с какво :confused

Задължително ли се прави от DVD или може и от харда да си го инстална .След като го стартирам от харда - вижте какъв проблем имам:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=4948

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=4948&photo=2

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=4948&photo=3

Някои има ли идея по отстраняването ?

• 2 weeks later...

С тоо Windows Vista MS ще се изложат яко. Даже искат да налагат шибания им D3D. И знаете ли как - Ще направят така, че OpenGL да не може да се използва под тоя Windows Vista. :angry:

Вижте тук:

http://www.opengl.org/

Затова аз ще си седя на Win XP още мнооогоо дълго време доде MS не измислят нещо свясно. И според мен OpenGL винаги е бил по-добър от DirectX!

• 1 year later...
С тоо Windows Vista MS ще се изложат яко. Даже искат да налагат шибания им D3D. И знаете ли как - Ще направят така, че OpenGL да не може да се използва под тоя Windows Vista. :angry:

Вижте тук:

http://www.opengl.org/

Затова аз ще си седя на Win XP още мнооогоо дълго време доде MS не измислят нещо свясно. И според мен OpenGL винаги е бил по-добър от DirectX!

Windows Vista v.5536 -=> Някой слагал ли го е това животно? Някакви наблюдения?

• 4 weeks later...

Ха, не бях се сетил, че трябва да си инсталираш драйветите :D

Още като стартираш екзето и ти вика, че не може да намери никакъв Creative Sound Blaster Sound Card ;)

Ха, не бях се сетил, че трябва да си инсталираш драйветите :D

Още като стартираш екзето и ти вика, че не може да намери никакъв Creative Sound Blaster Sound Card ;)

мда и на АТИ драйверите не стават

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...