James_Bond007 Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Windows.Vista.Codename.Longhorn.Beta.1.32Bit.DVD Download 2,47 GB Release Information__________________________________________________________________ Release Date.....: July 27th, 2005 Directory Name...: Microsoft.Windows.Vista.Codename.Longhorn.Beta.1. Supplier.........: Microsoft DVD.READ.NFO WinBeta Type.............: OS Format.......... : DVD ISO (as supplied by MS) Number of Discs..: 1 Archives.........: 54 x 50 MB (2% rar recovery record) Files............: wb winvlhb132bitdvd.rxx Protection.......: key/wpa Requirements.....: CPU: 1.5GHz+ / RAM: 512MB+ / HDD: 6gb+ Link.............: http://www.microsoft.com/windowsvista/default.mspx _ Release Notes __________________________________________________________________ Windows Vista codename Longhorn, the next generation OS from Microsoft This is Beta 1. Build 5112 for those inclined to such information. There is 30 day activation protection. The key below works to install We were offered the antiwpa workaround which we declined as we do not provide cracks. The folks that offered antiwpa said they will make it available at the same time as this release in order to allow people the opportunity to enjoy Windows Vista codename Longhorn Beta 1 for more than 30 days. Look out for their release if you wish to use it We recommend you enter the beta program or join MSDN to get your own legit key which you will be able to activate. Nukers This must remain an iso or it will not extract or boot. Enjoy Beta 1. This is an original untouched iso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Аз го пробвах вчера и го махнах, защото върви малко по-мудно от ХР, а за игрите да не говорим лагват като за световно. Иначе всички драйвъри от ХР си станаха без проблеми. Компа ми е Атлон 2200+ 512 рам. Явно иска повече рам за да върви като хората Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted July 29, 2005 Author Share Posted July 29, 2005 Аз го пробвах вчера и го махнах, защото върви малко по-мудно от ХР, а за игрите да не говорим лагват като за световно. Иначе всички драйвъри от ХР си станаха без проблеми. Компа ми е Атлон 2200+ 512 рам. Явно иска повече рам за да върви като хората <{POST_SNAPBACK}> Еми то пише че иска 512, ама явно е само за него... То сигурно за да върви някоя сностна игра, трябва да имаш поне 1 GB РАМ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Абе това е бета, буза деменк! <{POST_SNAPBACK}> Да, и целта й не е да е стабилна, бърза и всичко останало, а само да я видиш на к'во мяза и какви нови бъгове да очакваме . Така че еднодневна инсталация колкото да й видиш десктопа не върши работа. Аз не съм по бетите, така че не бих си губил времето да пробвам такова нещо. Като излезе, мисля че доста бързо ще й свикна и на нея без да се е налагало да се мъча с бети. Обаче тия системни изисквания не ми харесват.Хмм 512мб рам за операционна система. <{POST_SNAPBACK}> Хехе, не се притеснявай, за времето си когато тази ОС ще се ползва, 1 ГБ ще е както сега 512 МБ, т.е. средностатистически хората ще имат поне 1-1.5 ГБ рам, това няма да е проблем, Windows XP да не би да иска малко памет - 256 ?! То и сега познавам хора, които още са с ОС, която иска поне 64 МБ (Вин98). Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Обаче тия системни изисквания не ми харесват.Хмм 512мб рам за операционна система. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 На 1.25gb рам върви доста добре, но инсталацията е малко дългичка. Софтуерите за XP не вървят кой знай колко добре или по-точно Yahoo Messenger не работи коректно. Друго не съм тествал засега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Въпроса ми е като нямам ДВД на пц-то, и няма как да направя буут-цд, по какъв начин може да го инстална ? не вярвам даемон туулза да го държи емулиран диска, а и нямам буут. дискета в момента, за да проверя, нещо Live cd чух не нищо не можах да разбера, моля ако някой има идей да ги сподели, защото имам голям мерак плз !!! ще сам ви задължен... Поздрави! И все пак никой нищо не ми отговори ?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Таз нова педерастия на M$ ми взе 5,5 GB място на C:-то и и заема около 480 MB системна памет.Не ми хвана и звуковата карта.Ама с тия красотии какво да се очаква.Занапред се очаква да има директен ъпгрейд от XP към Vista ама поне в тая beta такова нещо нямаше. @tedy че 98 си вървя на 16 mb ram едно време при мен.Ама диска ми се изкърти от чегъркане Link to comment Share on other sites More sharing options...
splt-rmx Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Ае някой да ми отговори де, кво се прайте ся Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Тая простотия гълта Рам кат за световно ... въпроса ми е ... има ли драивери за САТА или пак трябва по познатия начин с дискетата да се качват и тогава да намери харда ... ако е така значи онея от М$ са пълни тъпаци ... а да и тва ДВД аз от де да го избарам ... да ги е*а няма да го направят на 1 ЦД както едно време а вече ще искат и ДВД да си купувам ... педе*ази ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Тва за ДВД-то дето го каза е простотия, не искаш ли на дискета да го качат. Нещата се развиват и все повече хора имат ДВД записвачки. И не съм виждал CD с 2.5 ГБ информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 А кога ще излезне пълната му версия ?!? в смисъл да не е бета и кви са новите неща и кво му е по-хубавото от XP - то е предполагам , че е по-хубав , но с какво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merian Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Без сериен номер ли се инсталира ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merian Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Задължително ли се прави от DVD или може и от харда да си го инстална .След като го стартирам от харда - вижте какъв проблем имам: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=4948 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=4948&photo=2 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=4948&photo=3 Някои има ли идея по отстраняването ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Трябва ти DVD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaden Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 gledam ima pusnata nqkakva beta 2 dali e po 4itava ?? nqkoi probval li e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
7Eleven Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 ... Това доказва, че нещо се променя .... (плакатите! ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 С тоо Windows Vista MS ще се изложат яко. Даже искат да налагат шибания им D3D. И знаете ли как - Ще направят така, че OpenGL да не може да се използва под тоя Windows Vista. Вижте тук: http://www.opengl.org/ Затова аз ще си седя на Win XP още мнооогоо дълго време доде MS не измислят нещо свясно. И според мен OpenGL винаги е бил по-добър от DirectX! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DragonX Posted September 24, 2006 Share Posted September 24, 2006 С тоо Windows Vista MS ще се изложат яко. Даже искат да налагат шибания им D3D. И знаете ли как - Ще направят така, че OpenGL да не може да се използва под тоя Windows Vista. Вижте тук: http://www.opengl.org/ Затова аз ще си седя на Win XP още мнооогоо дълго време доде MS не измислят нещо свясно. И според мен OpenGL винаги е бил по-добър от DirectX! Windows Vista v.5536 -=> Някой слагал ли го е това животно? Някакви наблюдения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 nqkoj da ima 4itawa foneti4na kirilica koqto e sywmestima? win2k кирилицата става Windows Vista v.5536 w momenta sym s build 5744 i se dyrji 4itawo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Читаво Само дето не ми засича sound card Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Читаво Само дето не ми засича sound card mi instaliraj si drivera. XP se edno ti zasi4a realteka i c-mediata win2k кирилицата става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Ха, не бях се сетил, че трябва да си инсталираш драйветите Още като стартираш екзето и ти вика, че не може да намери никакъв Creative Sound Blaster Sound Card Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Ха, не бях се сетил, че трябва да си инсталираш драйветите Още като стартираш екзето и ти вика, че не може да намери никакъв Creative Sound Blaster Sound Card мда и на АТИ драйверите не стават Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.