Jump to content
BulForum.com

Knight Online

N00KiE

Recommended Posts

Има ли хора, които го играят това чудо ?

Поне за мен е най-добрата онлайн игра, подчинена е почти изцяло на отборната игра...а бе игра-мечта(пак за мен)

www.knightonlineworld.com е официалният сайт, изтеглете си я и пробвайте, с пъти по-добра е от MuOnline и тем подобните им производни игри.

Ако има вече такива които играят, дайте си координатите да потрепем изроди в парти, че ми писна да играя с турците(незнайно защо те са най-разпространените в нея).

Ако има наплив от желаещи да я пробват мога да дам обяснения, пробвайте и няма да съжалявате :)

Изглежда заребена ся почвам да я свалям да видим дали става ама май ще разбера утре щот се сваля бавно.

Инсталирах я направих си герой ама нищичко не схващам!!!

Aми май никой не играе :)

Та за Роби_89

Значи основната глобална цел на играта е войната между расите El Morad(хора) и Karus(орки)

Всеки ден има война между двете раси и за да вземете участие в нея си трябва височак левъл.

С един акаунт можете да имате само герои от едната раса.Всеки от героите може да се специализира в дадена област, която при солова игра може да няма особено приложение, но в парти нещата се променят и именно затова казах, че насочена към отборната игра.

След като си изберете раса и герой ви пускат в първия град в който Орки и Хора са заедно, нещо като тренировъчен лагер, където можете да вдигнете ниво, да посъберете пари и да се оборудвате с добри предмети.Една от оригиналните идеи в играта е, че големите левели герои помагат на по-малките (до 30-ти лвл) да качват нива в партита, поради факта, че печелят manner points, но за какво вършат работа май още не съм наясно(а и не само аз).

Иначе не е нищо сложно, но превъзхожда определено MuOnline където всичко е масова сеч и ресове на герои...Айде няма ли някой навитак ? :)

igrata ne me kefi...ne sam dovolen

За съжеление и на мен не ми хареса... :( е жалко....

men az po4vam da q igraq mnoo se zarebih ot screen shotovete

ama mnoo pathcove svalq ta o6te svalqm:P nicka mi e PIPEFAN tai4e 6a se vidim vatre

igrata ne me kefi...ne sam dovolen

На screen shot всичко е супер но играта много много не струва ... не мога да се оправя къде какво продават ко да купя ... де ми е статс поинтс идея си немам смятах да я качвам в залата ама се отказах щот аз дърт серсем не мога се оправя та камо ли некви келеши ...

Играта е много масова има много участници и точно в това е проблема ...

pak aide 6a q probvam ama ot kade da zema questove??? az sam orc mage onq s golqmata glava uroda

Oт Проконсула.От капитан Кулибари(един голям дракон).Горе до кръвта има едно Q щракаш на него и ти показва на тоя левъл какви куестове можеш да извършиш.Там ти пише имената на NPC-тата.

На screen shot всичко е супер но играта много много не струва ... не мога да се оправя къде какво продават ко да купя ... де ми е статс поинтс идея си немам смятах да я качвам в залата ама се отказах щот аз дърт серсем не мога се оправя та камо ли некви келеши ...

Играта е много масова има много участници и точно в това е проблема ...

Е това че не е особено елементарна(не е и особено трудна) не значи че не става.А ако беше прочел от началото.. с U се вадят статовете :)

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...