N00KiE Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Има ли хора, които го играят това чудо ? Поне за мен е най-добрата онлайн игра, подчинена е почти изцяло на отборната игра...а бе игра-мечта(пак за мен) www.knightonlineworld.com е официалният сайт, изтеглете си я и пробвайте, с пъти по-добра е от MuOnline и тем подобните им производни игри. Ако има вече такива които играят, дайте си координатите да потрепем изроди в парти, че ми писна да играя с турците(незнайно защо те са най-разпространените в нея). Ако има наплив от желаещи да я пробват мога да дам обяснения, пробвайте и няма да съжалявате Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Изглежда заребена ся почвам да я свалям да видим дали става ама май ще разбера утре щот се сваля бавно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Инсталирах я направих си герой ама нищичко не схващам!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 1, 2005 Author Share Posted August 1, 2005 Aми май никой не играе Та за Роби_89 Значи основната глобална цел на играта е войната между расите El Morad(хора) и Karus(орки) Всеки ден има война между двете раси и за да вземете участие в нея си трябва височак левъл. С един акаунт можете да имате само герои от едната раса.Всеки от героите може да се специализира в дадена област, която при солова игра може да няма особено приложение, но в парти нещата се променят и именно затова казах, че насочена към отборната игра. След като си изберете раса и герой ви пускат в първия град в който Орки и Хора са заедно, нещо като тренировъчен лагер, където можете да вдигнете ниво, да посъберете пари и да се оборудвате с добри предмети.Една от оригиналните идеи в играта е, че големите левели герои помагат на по-малките (до 30-ти лвл) да качват нива в партита, поради факта, че печелят manner points, но за какво вършат работа май още не съм наясно(а и не само аз). Иначе не е нищо сложно, но превъзхожда определено MuOnline където всичко е масова сеч и ресове на герои...Айде няма ли някой навитак ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 men az po4vam da q igraq mnoo se zarebih ot screen shotovete ama mnoo pathcove svalq ta o6te svalqm:P nicka mi e PIPEFAN tai4e 6a se vidim vatre igrata ne me kefi...ne sam dovolen Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 igrata ne me kefi...ne sam dovolen <{POST_SNAPBACK}> За съжеление и на мен не ми хареса... е жалко.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 men az po4vam da q igraq mnoo se zarebih ot screen shotoveteama mnoo pathcove svalq ta o6te svalqm:P nicka mi e PIPEFAN tai4e 6a se vidim vatre igrata ne me kefi...ne sam dovolen <{POST_SNAPBACK}> На screen shot всичко е супер но играта много много не струва ... не мога да се оправя къде какво продават ко да купя ... де ми е статс поинтс идея си немам смятах да я качвам в залата ама се отказах щот аз дърт серсем не мога се оправя та камо ли некви келеши ... Играта е много масова има много участници и точно в това е проблема ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vendettist Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 pak aide 6a q probvam ama ot kade da zema questove??? az sam orc mage onq s golqmata glava uroda Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted August 1, 2005 Author Share Posted August 1, 2005 pak aide 6a q probvam ama ot kade da zema questove??? az sam orc mage onq s golqmata glava uroda <{POST_SNAPBACK}> Oт Проконсула.От капитан Кулибари(един голям дракон).Горе до кръвта има едно Q щракаш на него и ти показва на тоя левъл какви куестове можеш да извършиш.Там ти пише имената на NPC-тата. На screen shot всичко е супер но играта много много не струва ... не мога да се оправя къде какво продават ко да купя ... де ми е статс поинтс идея си немам смятах да я качвам в залата ама се отказах щот аз дърт серсем не мога се оправя та камо ли некви келеши ... Играта е много масова има много участници и точно в това е проблема ... <{POST_SNAPBACK}> Е това че не е особено елементарна(не е и особено трудна) не значи че не става.А ако беше прочел от началото.. с U се вадят статовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Тази игра я бях играл определено време ,но не е нещо впечатляващо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.