Veno Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Къде продават оригинални Casio часовници в Пловдив ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Спомням си, че на Васил Априлов имаше такъв магазин, но часовника го купувах преди 2 години и бог знае дали още съществува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Оригинални Касио има в Магазините на Метро.В Пловдив има до витрината с мп3 ппеарите.Там са последните модели, които може да откриеш в сайта на касио: http://www.casio-europe.com/euro/watch/ А иначе има и в халите магазин за часовници,където има касио,но част от моделите за стари и дори не ги открих в сайта,а и са по-скъпички отколкото в метро Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Има и един магазин за часовници до хотел България, там съм виждал касио. Не е ли по-хубаво нещо швейцарско ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 В халите - на втория етаж в центаралната част на магазина има магазин за маркови часовници - Casio, swatch и друеги разни Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 ОНия магазин е гаден в халите, часовниците са по-скъпи от другите магазини и обслужването е отвратително Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Ей точно преди 1 час гледах часовници касио на една витрина в пешеходния мост(мисля че бяха към 30 кинта,ама не съм сигурен). Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 ОНия магазин е гаден в халите, часовниците са по-скъпи от другите магазини и обслужването е отвратително о да. един приятел скоро си купи от там (нямаше от къде другаде.. не знаех, че в Метро продават, за да му кажа) и продавачката му казала, че Water Resistant 50M означава, че може да си миеш колата с него, дъжд и такива работи, но не може да се къпеш, да си миеш ръцете и да го потапяш общо взето. колко компетентно само а? да не говорим, че часовника който си взе го имах същия преди 6 години и го бях взел за 10 лева по-евтино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Ами аз като си взимах часовник ходих там първо, тая изобщо не ми обърна внимание, а шефа и беше вътре в магазина. Часовника, който си бях харесал го взех от джулианито с 40 лева по-евтино, като там си имат и часовникар на място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Има и един магазин за часовници до хотел България, там съм виждал касио.Не е ли по-хубаво нещо швейцарско ? <{POST_SNAPBACK}> e to 4e e po-xubavo po-xubavo ama 6veicarskoto e na dosta po-visoka cena....ina4e da do xotel balgariq ima takav magazin kakto i to4no sre6u miuftiistvoto na jumaqta Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Да бе на по-висока...аз касио под 500-600 лева не видях, а за толкова пари можеш да си вземеш супер candino или tissot Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Да бе на по-висока...аз касио под 500-600 лева не видях, а за толкова пари можеш да си вземеш супер candino или tissot Къде си гледал ти бе човек? касиотата вървят по 70-80-100 до 300 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Къде си гледал ти бе човек? касиотата вървят по 70-80-100 до 300 лева. <{POST_SNAPBACK}> dam az predi godina godina i ne6to si zex posledniq model na casio koito imaxa . ot magazina na fila na centara koito razvalixa za 270lv.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Ъъ обърках се със сейко Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 абе относно касио съм си харесал този модел : http://www.casio-europe.com/euro/watch/wav...a-106hde-2bver/ но ще ми го пратят от УСА, още не съм решил 100% но я кажете вие какво мислите? попринцип не си падам по огрмните часовници с хиляди копчета и подобни глупости... нещо да ми предложите на касио в и-нет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 Къде продават оригинални Casio часовници в Пловдив ? <{POST_SNAPBACK}> На всякъде часовниците Касио за оригинални, но въпроса е друг откъде да си взема часовник Касио и да ли има сервизна подръжка? Официалният вносител на часовници Касио в България е фирма Темпус ООД. Обади се при тях и ги питай, кой е дистрибутора им в Пловдив, защото развали ли са, няма да ти го оправят, тъй като не си го купил от тях, а само те имат необходимата сервизна апаратура! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 На всякъде часовниците Касио за оригинални, но въпроса е друг откъде да си взема часовник Касио и да ли има сервизна подръжка?Официалният вносител на часовници Касио в България е фирма Темпус ООД. Обади се при тях и ги питай, кой е дистрибутора им в Пловдив, защото развали ли са, няма да ти го оправят, тъй като не си го купил от тях, а само те имат необходимата сервизна апаратура! <{POST_SNAPBACK}> Метро работят с тази фирма и когато си купих оттам преди няколко месеца часовника ми дадоха една книжка с инструкции което мен дори ме учуди с 1 година пулна гаранция и гаранцията е към фирма Темпус сега си видях гаранцията.Часовника които си взех е ето този: http://casio4u.co.kr/upload/goods/a88124_AW-S90-1A1A-C.jpg само че с метална верижка и досега е перфектен и не съм имал проблеми по него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 а да знаете тия дни къде мога да си намеря някво касио в смисъл освен споменатите магазини обходих главната и нищо не ми хареса може и да не е касио за часовници просто магазини къде има питам ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 а да знаете тия дни къде мога да си намеря някво касио в смисъл освен споменатите магазини обходих главната и нищо не ми хареса може и да не е касио за часовници просто магазини къде има питам ? Аз си взимам от Джулиани на джумаята, имат доста богат избор. Недей да пазаруваш от халите, обслужването е отвратително и цените са по-високи. Другия магазин е до хотел България, също има доста часовници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 в джулиани тва оня като тръгне6 от джумаята към спирката на азията и в ляво се пада като вървиш по железаркса ли ? кви пари са там изглеждат ми часовниците като на над 300 кинта а не ми се дават толкова много не мисля че има смисъл ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Да бе на по-висока...аз касио под 500-600 лева не видях, а за толкова пари можеш да си вземеш супер candino или tissot Ъъ обърках се със сейко Аз пък си взех готин Seiko за 180 лв. Тъй че с нещо друго си се объркал Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 11, 2006 Share Posted April 11, 2006 Аз пък си взех готин Seiko за 180 лв.Тъй че с нещо друго си се объркал Е, нали знаеш, всеки с вкуса си Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 CASIO има и на улицата на ЕНЕРГО ЮГ като вървиш от джумаята се пада в дясно (малко преди енергото) Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 и там гледах утре ще ида до метро днес трябваше но сиг няма да мога Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.