Jump to content
BulForum.com

Къде продават оригинални Casio часовници в Пловдив

Veno

Recommended Posts

Спомням си, че на Васил Априлов имаше такъв магазин, но часовника го купувах преди 2 години и бог знае дали още съществува.

Оригинални Касио има в Магазините на Метро.В Пловдив има до витрината с мп3 ппеарите.Там са последните модели, които може да откриеш в сайта на касио:

http://www.casio-europe.com/euro/watch/

А иначе има и в халите магазин за часовници,където има касио,но част от моделите за стари и дори не ги открих в сайта,а и са по-скъпички отколкото в метро

В халите - на втория етаж в центаралната част на магазина има магазин за маркови часовници - Casio, swatch и друеги разни

Ей точно преди 1 час гледах часовници касио на една витрина в пешеходния мост(мисля че бяха към 30 кинта,ама не съм сигурен).

ОНия магазин е гаден в халите, часовниците са по-скъпи от другите магазини и обслужването е отвратително

о да. един приятел скоро си купи от там (нямаше от къде другаде.. не знаех, че в Метро продават, за да му кажа) и продавачката му казала, че Water Resistant 50M означава, че може да си миеш колата с него, дъжд и такива работи, но не може да се къпеш, да си миеш ръцете и да го потапяш общо взето. колко компетентно само а? да не говорим, че часовника който си взе го имах същия преди 6 години и го бях взел за 10 лева по-евтино.

Ами аз като си взимах часовник ходих там първо, тая изобщо не ми обърна внимание, а шефа и беше вътре в магазина. Часовника, който си бях харесал го взех от джулианито с 40 лева по-евтино, като там си имат и часовникар на място.

Има и един магазин за часовници до хотел България, там съм виждал касио.

Не е ли по-хубаво нещо швейцарско ?

e to 4e e po-xubavo po-xubavo ama 6veicarskoto e na dosta po-visoka cena....ina4e da do xotel balgariq ima takav magazin kakto i to4no sre6u miuftiistvoto na jumaqta

Да бе на по-висока...аз касио под 500-600 лева не видях, а за толкова пари можеш да си вземеш супер candino или tissot

Къде си гледал ти бе човек? касиотата вървят по 70-80-100 до 300 лева.

Къде си гледал ти бе човек? касиотата вървят по 70-80-100 до 300 лева.

dam az predi godina godina i ne6to si zex posledniq model na casio koito imaxa . ot magazina na fila na centara koito razvalixa za 270lv....

абе относно касио съм си харесал този модел :

http://www.casio-europe.com/euro/watch/wav...a-106hde-2bver/

но ще ми го пратят от УСА, още не съм решил 100% но я кажете вие какво мислите? попринцип не си падам по огрмните часовници с хиляди копчета и подобни глупости... нещо да ми предложите на касио в и-нет?

Къде продават оригинални Casio часовници в Пловдив ?

На всякъде часовниците Касио за оригинални, но въпроса е друг откъде да си взема часовник Касио и да ли има сервизна подръжка?

Официалният вносител на часовници Касио в България е фирма Темпус ООД. Обади се при тях и ги питай, кой е дистрибутора им в Пловдив, защото развали ли са, няма да ти го оправят, тъй като не си го купил от тях, а само те имат необходимата сервизна апаратура!

На всякъде часовниците Касио за оригинални, но въпроса е друг откъде да си взема часовник Касио и да ли има сервизна подръжка?

Официалният вносител на часовници Касио в България е фирма Темпус ООД. Обади се при тях и ги питай, кой е дистрибутора им в Пловдив, защото развали ли са, няма да ти го оправят, тъй като не си го купил от тях, а само те имат необходимата сервизна апаратура!

Метро работят с тази фирма и когато си купих оттам преди няколко месеца часовника ми дадоха една книжка с инструкции което мен дори ме учуди с 1 година пулна гаранция и гаранцията е към фирма Темпус сега си видях гаранцията.Часовника които си взех е ето този: http://casio4u.co.kr/upload/goods/a88124_AW-S90-1A1A-C.jpg

само че с метална верижка и досега е перфектен и не съм имал проблеми по него.

• 8 months later...

а да знаете тия дни къде мога да си намеря някво касио в смисъл освен споменатите магазини обходих главната и нищо не ми хареса може и да не е касио за часовници просто магазини къде има питам :) ?

а да знаете тия дни къде мога да си намеря някво касио в смисъл освен споменатите магазини обходих главната и нищо не ми хареса може и да не е касио за часовници просто магазини къде има питам :) ?

Аз си взимам от Джулиани на джумаята, имат доста богат избор. Недей да пазаруваш от халите, обслужването е отвратително и цените са по-високи. Другия магазин е до хотел България, също има доста часовници.

в джулиани тва оня като тръгне6 от джумаята към спирката на азията и в ляво се пада като вървиш по железаркса ли ? кви пари са там изглеждат ми часовниците като на над 300 кинта а не ми се дават толкова много не мисля че има смисъл ?

Да бе на по-висока...аз касио под 500-600 лева не видях, а за толкова пари можеш да си вземеш супер candino или tissot
Ъъ обърках се със сейко :)

Аз пък си взех готин Seiko за 180 лв.

Тъй че с нещо друго си се объркал :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...